Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום... אז כך

לפני שבוע פגעתי באוטו מאחורה אחרי שעצר פתאומית, אז עצרנו בצד הסתכלנו, והסכמנו שהפגיעה די קטנה, ושהוא רוצה ללכת למוסך ולקבל הצעת תיקון -

אז הלך למוסך ושלח לי הצעה ב 2164 ש״ח שיחסית לנזק היא די מוגזמת ( מצורף תמונות), לכן הסכמנו לבדוק עוד מוסך ולראות, ( הסכמנו שנבדוק קודם כמה יעלה ואז להחליט אם להפעיל את הביטוח או לא).

לפני יומיים עיינתי בהצעת המחיר ושמתי לב שמס האוטו שבהצעה לא תואם את המכונית שפגעתיי בה !

פניתי אליו ואמרתי לו על כך ( היתי ממש עצבני ואמרתי לו עד כמה זה לא מקובל)

הוא טוען שזאת טעות המוסך ״המורשה״ שלו, אך נעלב בגלל החששות שלי ואמר לי שהוא רוצה להפעיל את הביטוח, ולא רוצה לסגור את זה בינינו !

עכשיו השתתפות עצמית הינה 2200 שקל !! אני חושב שהנזק הרבה פחות (אך אני לא מומחה) לכן אין לי מושג מה לעשות עכשיו ! הוא לא רוצה לפתור את העניין פינינו ורוצה לפנות לחברת הביטוח !!

ואם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית מה יקרה ?

IMG_7820.JPGIMG_7821.JPG

עריכה אחרונה על ידי hamada
פורסם

מה כוללת הצעת המחיר של המוסך? על מה מחייבים 2164 ש"ח?

בכל מקרה עדיף לך לשלם את הסכום הזה כי אם הוא יתבע את הביטוח אתה תשלם 2200 ותספוג עליית פרמיה ל 3 שנים הבאות.

כמו כן - זכותו המלאה לתקן איפה שהוא בוחר.

פורסם
מה כוללת הצעת המחיר של המוסך? על מה מחייבים 2164 ש"ח?

בכל מקרה עדיף לך לשלם את הסכום הזה כי אם הוא יתבע את הביטוח אתה תשלם 2200 ותספוג עליית פרמיה ל 3 שנים הבאות.

כמו כן - זכותו המלאה לתקן איפה שהוא בוחר.

הצעת המחיר הינה לאוטו אחר ! ולא שלו,

אני לא יודע כמה באמת עולה לתקן את האוטו שלו, כי לא קבלנו הצעת מחיר לאוטו שלו כמו שציינתי בפוסט

פורסם

יכול להיות שבאמת הייתה שם טעות, על מה הייתה הצעת המחיר?

הגיוני שזה יהיה המחיר אם הוא הלך למורשה, יש צורך בפירוק טמבון, צביעה ולפי איך שזה נראה גם חיישני רוורס חדשים [נראה שהם שקועים ולא הרגילים] לכן המחיר די הגיוני ואולי אפילו די זול.

אם הוא מוכן לסגור איתך במחיר הזה את הנזק, מצידי שיקנה עם הכסף הזה אוכל לחג, זה עדיין משתלם לך מאשר לתבוע את הביטוח שלך.

פורסם

הסכום הנדרש הינו פחות מסכום ההשתתפות העצמית שלך - לכן לא תהיה תביעת ביטוח.

א ב ל - לא ראיתי כל התיחסות לנזק שנגרם לרכב שלך.

דרוש לראות שמאות\הצעת מחיר לתיקון לרכב הנפגע, עם זיהוי נכון שלו.

ובצע בדיקה גם לרכבך, זה יכול לשנות לחלוטין את התמונה מבחינת תביעת ביטוח.

והערה נוספת: אל תתבע את הביטוח כאשר סכום התביעה פחות מסכום ההשתתפות העצמי בתוספת 45% מפרמית המקיף שלך. ולמעשה, גם אם מדובר בסכום גבוה מזה מידה שאתה מסוגל לספוג אל תתבע. אל תשכך שבכל תביעה אתה פוגע בעבר הביטוחי שלך, ועלול להגיע למצב בו היה מסורב ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...