Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 215K

adigoln1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר של 215K איזה רכב הכי טוב בתקציב הזה אתם ממליצים לקנות?

מדובר על בעל חברה גדולה שאוהב יוקרה ופוזה.( לא בושה להודות)

כל המאזדות וסקודות לא רלוונטי, בעיקר מתחום מרצדס, במוו ודומיהן.. פחות רלוונטי כוח , וביצועים... אם יש מכונית שגם משלבת באמת כוח וביצועים בנוסף לאוטו בעל מראה מרשים, מה טוב :)

תודה

פורסם

צר יש אבל יוקרה ופוזה ב215 הוא לא יקבל. היום כל פלוץ יכול להוציא הלוואה על סכום כזה ולרכוש רכב.

אם הוא רוצה מרצדס וכו שיעלה את התקציב לפחות ל-300 ( סי קלאס ). על cla לא הייתי ממליץ. אם הוא בעל חברה גדולה אני מניח שלא תהיה בעיה :-D

פורסם

ב.מ.וו סדרה 3 בסיסית - עולה 240 אלף במחירון, סביר שאפשר להוציא מדלק באזור ה-215 על הכביש, בטח בסוף השנה. כל הפוזה של סדרה 3 בזול יחסית (רק חדי עין ויחידי סגולה יזהו שזה דגם בסיס), ועל הדרך גם מכונית ממש לא רעה - בטח אם אין דרישה לכוח.

פורסם
צר יש אבל יוקרה ופוזה ב215 הוא לא יקבל. היום כל פלוץ יכול להוציא הלוואה על סכום כזה ולרכוש רכב.

אם הוא רוצה מרצדס וכו שיעלה את התקציב לפחות ל-300 ( סי קלאס ). על cla לא הייתי ממליץ. אם הוא בעל חברה גדולה אני מניח שלא תהיה בעיה :-D

אם אגדיל את התקציב ל250K , איך הC300 מסדרת הC-CLASS ? למרות שהוא נראה פחות טוב מCLA200

נותן תמורה למחיר ?

פורסם

ה316 נראית מגוחך עם הגלגלים הפיציים שלה. ובלי קשר, לטעמי לפחות אין שום פוזה או יוקרה בסדרה 3.

C class זה רכב ברמה אחרת לגמרי. סע בהזדמנות לאולם תצוגה, תשב תתרשם. זה יוקרה. אבל למיטב זכרוני המרצדס מתחילה מ-300.

פורסם (נערך)

קודם כל אין 316 בהנחה ואנחנו מדברים על רכב חדש יש את ה-318 על שלושת צילנדריה מה שלא נראה לי שיזיז יותר מדי לבוס של פותח השרשור.

מעבר לזה אני לא חושב שמדובר בצמיגים פיציים. אם רוכשים מהחברה אלו צמיגים בחתך 17 שנראים לא רע על הרכב. (בגרסא של ליסינג 0 ק״מ יש חתך 16 שבאמת נראה קצת קטן).

אגב אולי לך ה-3 לא נתפסת כרכב יוקרתי אבל ממקור ראשון אני יכול להעיד שהיא נתפסת כרכב יוקרה.

לפות״ש לא ברור אם אתה מדבר על רכב חדש או משומש כי c300 חדשה לא תמצא קרוב ל- 250k

עריכה אחרונה על ידי hdal
פורסם

המרצדס C180 מתחילה ב-300+, ב-250 עדיין נשארת עם CLA אבל אולי יותא מאובזרת/חזקה.

הבמוו רכב טוב, אבל הג'אנטים קטנים והפנסים הם הלוגן, וגם המנוע הוא רק 3 צילינדרים (אין 316 בארץ כעת, יש 318 עם מנוע 1.5 3 צילינדר טורבו), לא הכי פוזה שיש.

פורסם
קודם כל אין 316 בהנחה ואנחנו מדברים על רכב חדש יש את ה-318 על שלושת צילנדריה מה שלא נראה לי שיזיז יותר מדי לבוס של פותח השרשור.

מעבר לזה אני לא חושב שמדובר בצמיגים פיציים. אם רוכשים מהחברה אלו צמיגים בחתך 17 שנראים לא רע על הרכב. (בגרסא של ליסינג 0 ק״מ יש חתך 16 שבאמת נראה קצת קטן).

אגב אולי לך ה-3 לא נתפסת כרכב יוקרתי אבל ממקור ראשון אני יכול להעיד שהיא נתפסת כרכב יוקרה.

לפות״ש לא ברור אם אתה מדבר על רכב חדש או משומש כי c300 חדשה לא תמצא קרוב ל- 250k

אני כמובן מדבר רק על יד שנייה, לקנות מהחברה פשוט לא משתלם כי אחרי שנה הערך יורד כמו שמפלי הניאגרה יורדים.

כרגע אחרי הרבה לבטים ההתלבטות היא בין ה CLA200 AMG שעולה 215K או שמא שווה לי לחרוג בעוד 35 אלף ולקחת את ה- C300 AMG 2015 שהיא באמת עולה בערך 250 אלף..

מה אתם ממליצים ?

פורסם
אני חושב שחוץ מהצורה החיצונית של ה-cla אין לה שום יתרון על ה-c.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לזה אני מודע, השאלה אם שווה להשקיע עוד 35 אלף על כוח וביצועים ?

• תוכן חדש...