Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום גיליתי שיש לי סדק קטן בפנס האחורי, מבחינה ויזואלית זה לא מפריע לי. השאלה אם כשיתחילו גשמים יחלחלו לשם מים וזה יכול לקצר?

במידה וכן, איפה מחליפים?

PicsArt_09-26-05.29.11.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

‏נראה ‏שהסדק קטן מאוד ואולי אפילו שטחי, אני הייתי מחכה לחורף לגשמים ורואה מה קורה, אם נכנסים אדים בתוך הפנס אז יש חדירה קטנה של מים ואז אולי כדאי להחליף אותו לחלק מפירוק, ‏הרבה יותר זול.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

לא צריך להחליף.

נקה טוב טוב את פנס, מכל שאריות שומן או ספריי סקאי ויבש אותו.

עם כפפות לטקס, מרח בכוח על סדק, RTV-סיליקון, {שקוף כמובן} כמה פעמים, ואל תחכה שזה יתייבש, אלה הסר את כל השאריות שיש על הפנס. שכבה קטנה מאוד של סיליקון תהיה בתוך הסדק ותמנע כניסת מים.

המתן לייבוש, כמה שעות, וסיימת עם זה. מים לא יחדרו משם, אף פעם.

פורסם

מניסיון קודם עם פנס אחורי בגולף שנסדק,

רצוי לבצע את האיטום בהקדם שכן ברגע שייכנסו מים, עלולה להיווצר קורוזיה במגעים ואז ככל הנראה תצטרך להחליף את הפנס.

אגב,

עלות פנס כזה מפירוק צריכה להיות באיזור 300-400 ש"ח.

• תוכן חדש...