Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי שלא מכיר- הפיצה אמורה להגיע עם תוספות שונות בצד (עלי רוקט, צנוברים, שמו כמהין וכולי)

כל מנה והתוספת שלה.

הזמנתי כבר כמה פעמים, וחוץ מהפעם הראשונה שבה קיבלתי את כל התוספות שצריך, בכל הזמנה מאז תמיד היה חסר משהו. בפעמים האחרונות בכלל לא הגיע כלום (וזה אחרי שאני מדגיש למוקדנית לוודא שיש את כל התוספות ושהן תגענה עם ההזמנה)

הגעתי כבר למספר הזמנות שדי ברור לי כבר שזו מדיניות של הרשת (בכמה סניפים שונים) וכשצלצלתי לברר אז מרחו אותי שהתוספות האלה הן כמו התבלינים שמקבלים בצד, לפעמים חסר, לא נורא...

מעצבן, כי התוספות האלה זה חלק ממה שמבדל את הפיצה הזו מסתם פיצה, אני משלם על פרימיום ומקבל חצי קלאץ׳...

מה שכן יאמר לזכות הדרעקים האלה שהפיצה הזו עדיין טעימה גם בלי התוספות (אבל פחות)

פורסם

זה לא חדש שיש variants בין הסניפים בכל מה שנוגע לאיכות הפיצה בדומינו'ס ועוד פחות ש"חוסכים" עליך בכל מה שנוגע למה שאמור להגיע על הפיצה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן ברור, אבל פה מדובר בהזמנה מכמה סניפים שונים.

אגב באופן מפליא הפיצה דווקא שומרת על אחידות מבחינת הטעם בסניפים שנוסו.

פורסם

מרשים, עם סניף ה"בית" שלי המצב הוא די hit or miss, כשעם סניפים אחרים זה לא שונה בהרבה. כיום אני מזמין מהם רק כשיש דודא לפיצה ב 02:00 ואין אף סניף פיצה אחר באיזור שגובה 1/3 מחיר עבור מגש ומספק את אותה הרמה +/-.

פורסם

אני היחיד שלא מבין על מה המהומה? יצא לי לאכול מהפיצות האלה 3-4 פעמים (חו"ח לא על חשבוני, גם בחינם לא הייתי אוכל פיצה רגילה של דומינוס), לקחו את הפיצה הרגילה שלהם, הפכו אותה מלבנית, דחפו תוספות "אקזוטיות" וחתמו עם השם של אסף גרניט.

"פיצת שף" בת*ת שלי. אבל אחלה מיתוג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני היחיד שלא מבין על מה המהומה? יצא לי לאכול מהפיצות האלה 3-4 פעמים (חו"ח לא על חשבוני, גם בחינם לא הייתי אוכל פיצה רגילה של דומינוס), לקחו את הפיצה הרגילה שלהם, הפכו אותה מלבנית, דחפו תוספות "אקזוטיות" וחתמו עם השם של אסף גרניט.

ברור שהמושג "פיצת שף" קצת יומרני בשביל זה, אבל בכל זאת מדובר באחת מהפיצות היותר טעימות שעושות משלוחים אלי הבייתה (רעננה)

בוא נגיד שזו פיצה שטעימה יותר בבערך 5% מפיצה רגילה ועולה 15% יותר, אין פה VFM אבל לפעמים בא להתפנק אז בשביל 10-15 שקל לא נלך לרב 8)

פורסם

קצת נסחפת עם ה״גם בחינם״ .

דומינוס אחלה פיצות. אכלתי גם בהרבה פיצות יותר ״נחשבות״ - ממש לא התרשמתי.

והפיצות של אסף גרניט סבבה, יצא לי להזמין דווקא די הרבה פעמים.

הבאסה שהמבצעים עליה פחות אטרקטיבים.

בד״כ קיבלתי רק את הטימין בצד וגם בו אני לא משתמש.

פורסם

אני אוהב דומינוס רגילה. לא הפיצה האהובה עליי בעולם, אבל כמשלוח מהיר וכו', היא די סבבה.

לגבי הסדרה הזו - מסכים איתך לחלוטין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האמת שאני מזמין כל הזמן את הפיצת "שף" סטפן שלהם עם הגבינה והפטריות כמהין, ואת השניה עם הבשר (סניף ראשון מערב / מרכז). לא קרה שהגיעו עם חוסרים.

לדעתי תפנה אליהם בפייסבוק לסניף הראשי כדי לבדוק אם זה באמת אמור להיות ככה.

ממה שאני יודע המפעילים אלו זכיינים, קצת מוזר אם חלק מהם יחליטו לשנות את המדיניות של ה"תוספות" כדי לחסוך כאן או שם, בהחלט לא נשמע תקין.

בפרסומים שלהם הם מבטיחים פיצה מסויימת, חובתם שתגיע כמו בפרסום אתה הרי משלם אותו הדבר..

Opel Adam S 2017

פורסם

אני תמיד קיבלתי את התוספות האלה, אבל לא הבנתי מה הקשר שלהן לפיצה?

זה פשוט לא משתלב. תוספות של עלים או צנוברים חיים על פיצה אפויה, זה סתם יושב על הפיצה וצריך בלולינות לנסות לאכול אותן בלי שהן יפלו על הרצפה.

אבל בלי קשר, הפיצות עצמן ממש טעימות, רק חבל שהן יותר יקרות ולדעתי גם יותר קטנות.

פורסם

לאחרונה שאני מזמין מהסניף בעיר מגורי הפיצות הרגילות בכלל לא משהו

הבצק אפוי יתר על המידה וכבר אין לי כוח לפנות לשירות לקוחות שלהם לכן לא מזמין מהסניף הזה

יותר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...