Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיצות האלה נאיובקה, פעמים הזמנתי מסניף פולג פעמים הגיעה פיצה בלי התוספות כמו שזה בתמונה, עשו טובה ששמו כמה חתיכות סלאמי על הבקרנה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
קצת נסחפת עם ה״גם בחינם״ .

דומינוס אחלה פיצות. אכלתי גם בהרבה פיצות יותר ״נחשבות״ - ממש לא התרשמתי.

והפיצות של אסף גרניט סבבה, יצא לי להזמין דווקא די הרבה פעמים.

הבאסה שהמבצעים עליה פחות אטרקטיבים.

בד״כ קיבלתי רק את הטימין בצד וגם בו אני לא משתמש.

האמת, לא מזמן היתה לי תקופה של משהו כמו 3 חודשים של פיצות חינם מדומינוס (סיפור ארוך). כמה שאני רוצה, מתי שאני רוצה. גם 10 פעמים בשבוע.

בסופו של דבר אני חושב שבתקופה הזאת הזמנתי 3-4 פעמים. זה פשוט לא טעים לי. האט לעומת זאת - עולם אחר.

פורסם

הבצקים של האט יותר טעימים אבל אין בשר וגם זה יותר יקר. אין מבצעים של פיצה עם מלא תוספות+קלצונה+אצבעות מוצרלה ב 80₪

פורסם

אף פעם לא הבנתי מי משלם את המחירים האלה. יותר מ40 שקל לפיצה (בהאט) ושילכו לחפש, מבצעים כאלה לא קשה למצוא ואף פעם לא קרה ששילמתי יותר. אבל אני בכלל מעדיף להכין בבית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי צעיר ויפה אהבתי את האט, היום כשאני רק יפה אני לא מסוגל להתקרב אליה, זו לא פיצה זו סופגניה עם תוספות

פורסם (נערך)

לי היה ניסיון ממש גרוע עם דומינוס, לפני כשנה הזמנתי בחיפה פיצה עם 2-3 תוספות. הגיעה פיצה שאפילו פיצה קפואה עדיפה עליה.

דומינוס יצטרכו להתאמץ ממש כדי להשכיח את אותה טראומה.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עדכון!

השארתי הודעה ב"צור קשר", חזרה אלי נציגה נחמדה, התנצלה בלי סוף, אמרה שאני צודק, שזה חלק מהפיצה ואני משלם על זה ואין שום סיבה שלא אקבל, ושיעדכנו את הסניפים עצמם להקפיד על זה.

בנוסף היא גם צ'יפרה אותי בפיצה משפחתית, לא יודע אם בכלל יצא לי לממש אותה אבל אם המסר אכן יועבר לסניפים אז דיינו.

פורסם

גם אני פעם קיבלתי מדומינוס זיכוי של פיצה משפחתית אבל לא הצלחתי לממש אותו כי בכל הסניפים לא קיבלו את הקוד שנתנו לי.

פורסם

אני קניתי ב-האט כמה פעמים פיצות עם תוספות ב-20 ש"ח דרך מועדון "שלך".

שווה כל שקל. דומינוס קצת (הרבה) פחות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני מעדיף את האט אבל דומינוס נותנת תמןרה טובה למחיר עם המבצעים של פיצה לחם שום קלצונה ולא יודע מה ב-80 שקל.

לגבי השירות לקוחות שלהם הוא מעולה ואם היו לי בעיות תמיד לקחו אחריות זיכו ופיצו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה לרוב פאק של השליח ששוכח לקחת איתו או שוכח להביא לך כשהוא מגיע, אל תתביישו להזכיר לשליח מה הזמנתם ותבקשו לרשום בהערות שיקח את העלים וזהו.

מדיניות הפיצוי של דומינוס היא די חריגה בנוף הישראלי אז אם מגיע, תבקשו בלי להתבייש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...