Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

>>>>

סרטון אל מאחרי הקלעים למה שמתרחש כאשר אתה יושב בחדר ההמתנה ומפקיד את גורל רכבך בידי אנשי המקצוע.

מה שנשמע חשוב יותר ממה שנראה. :twisted:

כדי לא לפגוע באף אחד לא אציין את שם המוסך, פשוט אניח זאת כאן - "לא נגעתי" (מלבד חיתוך קטע שאינו רלוונטי).

פורסם (נערך)

האמת שזה נראה פחות דרמטי ממה שציפיתי.

בסרטון הראשון, אם הבנתי נכון, עובד המוסך לקח מישהו טרמפ וביקש ממנו לרדת לפני ההגעה למוסך. לפחות נראה שהוא נהג ברכב בעדינות, ולא כמו בסרטון אחר שפורסם פה. בסרטון השני לא ברור באיזה הקשר נאמרו הדברים.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם
בוא נעשה חורים, נתקן ונגיד שהייתה בעיה. שיטת מצליח עובדת כל פעם מחדש.

האמת היא ש״החורים״ אינם קשורים. העניין הוא שהנהג הוריד נוסע נוסף שהיה ברכב ״שהלקוח לא יראה״

בסרטון השני, לא לגמרי ברור מה קורה ברכב, אבל המילים ״הם לא יודעים כלום/אף אחד לא יודע״ - זה מה שמטריד.

יש סרטון נוסף דרמטי וחמור יותר מאותו יום הטיפול, אך אני נמנע מלהעלותו משום החשיפה הברורה של העסק.

פורסם
אז סליחה, מחילה, חוזר בי.

זה בסדר, בגלל החיתוך לא ברורה התמונה המלאה. בגדול היתה שם שיחה בין נהג המוסך לטרמפיסט על הצעת עבודה של קדיחת חורים ליסוד בניין בענף הבנייה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לך אותו שם כמו של בעל הבית שלי, והבן שלו מטפל במזדה שבסרטון הראשון ;)

בכל אופן, לי באופן אישי המצלמה מוסתרת מאחורי המראה ככה שאחרי שהרכב היה 3 ימים אצל צבעי בטייבה, נכנסתי סרטון סרטון לראות את המתרחש, הוא נהג רגוע, לא עשה סיבובים מיותרים מלבד נסיעה לתנור וחזרה, ורק בדרך חזור פתח לצבעי מכסה מנוע והשתמש במצבר שלי להניע, נו לא נורא...

פורסם

סרטון אל מאחרי הקלעים למה שמתרחש כאשר אתה יושב בחדר ההמתנה ומפקיר את גורל רכבך בידי אנשי המקצוע.

זו הייתה ממש הרמה להנחתה (לא קשור לנושא )

אני הייתי היום בבנק והפקרתי 1500 לירות , אתה מתכוון הפקדת , אני מתכוון 1500.

איפה פה הטעות ?

פה הטעות .

אני רוצה את הכסף בחזרה.

אבל זה בלתי אפשרי ...

ישראל פוליאקוב . זצ"ל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ראיתי שהיה לך עוד סרטון ביוטיוב שאתה\הלקוח נכנסים מתחת לג'יפ גדול בליפט. מה העניין פה?

בנוסף לא הבנתי את הסרטון השני, בלי להעליב אף אחד , מה שהצלחתי לשמוע זה בחור עם תסמונת של משהו שלא מדבר ברור. מתנצל אם מישהו נעלב, אבל ככה זה נשמע...

פורסם (נערך)

אתה צודק לגמרי, לא ברור מה קורה שם, אבל המלים של אחד מהם ששומעים ברקע (זה שמדבר ברור) לא עושות לי טוב.

לגבי הליפט, זה עוד דבר מבחינתי חמור וזאת גם בגלל בעית הבטיחות וגם בשל העובדה שהרכב שעל הליפט עם סעפת פליטה מפורקת ומתנדנדת מסכנת את גג הרכב שלי (שהוכנס למטה).

עריכה אחרונה על ידי daveM
ניסוח
  • תוכן חדש...