Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על Holmes Place

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר ברחובות ועד לפני 3 חודשים גם עבדתי ברחובות. במקום העבודה היה לי חדר כושר.

מקום העבודה החדש הוא ביבנה ולכן שקלתי להרשם לחדר כושר ביבנה או ברחובות. בגלל שאני עובד היום יותר שעות וגם קשה יותר פיזית, יש לי העדפה לחדר כושר עם בריכה למקרה שלא יהיה לי כח לאימון אחרי העבודה, לפחות אשחה מעט.

הולמס פלייס באשדוד יצאו במבצע 100 ש"ח לחודש על חדר כושר או 200 ש"ח כולל בריכה. מחיר מעולה.

אותו הולמס פלייס ברחובות כבר גובה כמעט 400 ש"ח לחודש.

אני לא מתכוון לנסוע כל יום במיוחד לאשדוד להתאמן, מצד שני המחיר ברחובות שערורייתי לדעתי.

רק כרטיס פלטינום או משהו כזה יאפשר לי להכנס לכל חדר כושר ברשת הולמס פלייס, אבל בשביל כרטיס כזה אני צריך אצלם פז"מ מטורף.

אתם רשת לעזאזל, למה כזה פער?!

נשמע לי לא הגיוני בעליל לשלם למעלה מ-4000 ש"ח בשנה על חדר כושר.

פורסם

להולמס פלייס יש חדרי כושר שממותגים כ"פרמיום" כמו זה ברחובות. וכאלה שלא כמו זה באשדוד. מכאן נובע הפער במחיר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מכיר את פערי המחירים במועדוני הולמס פלייס בחיפה, וגם כאן קיימים הפרשי המחירים.

יתרונותיו העיקריים של מועדון ה"פרימיום" על מועדון "אנרג'י" בחיפה הם קיומה של בריכה, אספקת מגבות (חשוב על עלות כביסת 3-4 מגבות ביום לזוג מתאמנים, זה עניין של לפחות 4-5 מחזורי מכונת כביסה וייבוש בשבוע לזוג - עניין של עשרות ש"ח), ולגבי חלק מהמועדונים מדובר גם בהגדלים מבחינת עיצוב, מגוון חוגים וכו'. אפילו מבחינת המכשירים - עד כמה שאני יודע המועדון בקריון (אנרג'י) קיבל את המכשירים שהוצאו ממועדון הפרימיום (גרנד קניון) בסיבוב הקודם, אבל יתכן שבינתיים נערך חידוש, לא ביקרתי במועדון בקריון כבר מסםר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הולמס פלייס אשדוד הורידו את המחיר רק בגלל שפתחו שם מועדון כושר של "לזוז" שגובה רק 100 שקל לחודש.

לא בגלל שפתאום בא להם להיות נחמדים ולהוריד מחיר

:-D

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כל הכבוד למועדונים האלו שלוקחים מחירים הגיוניים.

אין שום סיבה שחדר כושר עם מכשירים לפני 20 שנה ובלי בריכה או שום שירות נוסף יאללה כל כך הרבה.

מקווה שיפתחו באיזןר שלי גם

פורסם

שמועות שגם בהולמס פלייס בקניון (עזריאלי) חיפה הורידו מחירים, אפילו ללקוחות ותיקים. יש באזור תחרות עזה - ההולמס, הספורטן ועכשיו חדר כושר חדש שגובה 130 ש"ח לחודש.

אני כנראה אמשיך לשלם סכומי עתק בהולמס בגלל המיקום ושעות הפתיחה, שמאפשרים לאשתי ולי אימון לפני העבודה בלי יותר מדי סיבובים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בראשון - הולמס פלייס - מועדון הכי פשוט בלי מגבות ובלי בריכה רוצים 270₪.

עושק, אבל מונופול במרכז העיר.

אני מתאמן שם, משלם (שנה שניה) 250 ש"ח. לא ממש עף על החדר כושר אבל נמצא 5 דק' נסיעה מהבית ויש חניה מקורה (אמנם 5 ש"ח חניה אבל אני מתפלח החוצה באופן קבוע).

בקרוב אעבור לנס ציונה, שם יש GOACTIVE הכי יקר בארץ. המזל שיש לו הנחה משמעותית דרך "בהצדעה" של המילואים ויצא לי גם בערך 250 ש"ח לחודש לחדר כושר ברמה הרבה יותר גבוהה מהמרתף האטום בראשל'צ, שנסגר לפחות יום בחודש בגלל "ריח לא נעים בחדר כושר"

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

האמת שכבר התרגלתי, ואני הולך בין 4 ל6 פעמים בשבוע ככה שטיפה יותר יקר אבל קרוב לי ונוח.

ד"א בגלל שזה יחסית יקר בעיר אז אין הרבה ילדים וקרציות..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עשרה סנט שלי:

הייתי מנוי בהולמס מ2013 עד 2015, משראיתי שהציוד שמתקלקל לא מתוקן, המכשירים מתחילים להתבלות ולהזדקן, החלטתי לעבור למתחרה החדש : ספייס, שנפתח בכפ"ס במרחק יריקה משם.

שילמתי שם 30 שקלים פחות לחודש, אבל הרצפה הייתה לא בריאה, נפצעתי בברך, המאמנים יושבים לי על הראש הרבה אימונים, ואני אחד שצריך ריכוז שקט ואת הלבד שלי.

החלטתי אחרי שנה של סבל לעבור למתחרה בצדה השני של העיר, לפרופיט בצומת רעננה.

משלם שם 60 שקלים פחות לחודש (139 ועוד 20 שקלים לחניון מקורה), הרצפה תקינה, האווירה בדיוק כמו שאני רוצה והמכשור חדש כמובן.

לעומת זאת גם השבוע באתי לאימון חד פעמי בירושלים במכון לרנר, לאחר הנחה קיבלתי כניסה חד פעמית במחיר שערורייתי של 60 ש"ח, וגם שם המאמנת דאגה לשבת לי על הראש, ומסביבי בני דודים מתנכלים שלבסוף מצאתי את עצמי רב איתם בגלל אפליה מצד המאמנת במכון, חוויה נוראית.

בכל אופן, רשת לא רשת, מחיר לא מחיר, היום יש מתחרים מאוד זולים וחבל ללכת ולשם מעל 200 שקל למכון כושר, אנחנו ב2016, והתקדמנו.

לגבי ההולמס פלייסב אשדוד , אומנם יש שם סאונה, בריכה, מכשור "רב" וקפיטריה, המכשור עצמו בלוי, מיושן, המכונות חורקות והמשקולות דלות מאוד (לפחות לאחד כמוני.)

לא שווה את המחיר השערורייתי שאנשים משלמים שם, כאשר יש כאמור מתחרים משתלמים הרבה יותר.

חברה שלי גרה באשדוד ומתאמנת בהולמס שם, ובעוד חודש מתחילה ללמוד ברחובות, אעדכן אותך אם יש לה איזשהו ידע לתרום לבעיה שלך.

פורסם

אני מנוי לפרופיט בקונגרסים חיפה, משלם 139 לחודש. יש מיזוג אוויר, המכשור חדש, האנשים סבבה והמאמנים לא יושבים על הראש.

למי שאין צורך בדברים כמו בריכה, סאונה, מגבות וכדו' זה אחלה אלטרנטיבה לחדרי כושר "פרימיום".

פורסם

למועדון זה התכוונית כמחולל התחרות באזור קניון חיפה.

השאלה היא כמה מועדונים יכולים להתקיים ברדיוס של כמה מאות מטרים, והמועדון החדש נכנס לגוב האריות בין שני מועדונים ותיקים ומבוססים, שכנראה מוכנים לתת פייט גם בגזרת המחיר (זו השמועה ששמעתי לפחות לגבי ההולמס הסמוך).

פורסם

היה פרופיט ביבנה. עד שהחלטתי ללכת להרשם הוא נסגר. אבל הוא מלכתחילה היה ממוצב כמועדון דיסקאונט בסיסי לאומר הולמס פלייס שהוא פרימיום.

פורסם

יש לי חבר שנראה כמו טרזן מלך הג'ונגל.

לא שרירן סופר מפותח, אבל ציצים יש וגם ריבועים והכל מתוח ומגוייד ומשוייף למשעי.

בקיצור, תסתכל עליו, גם בחורף הוא נראה שרירי.

יש לו קצת משקולות בבית והוא עושה אימונים על מתקני שעשועים בפארק (מתח, מקבילים וכו'. אולי גם מתגלץ' כשאף אחד לא רואה...).

לא רואה חדר כושר.

עכשיו, יש לחדר כושר טיעון מנצח: יש מזגן.

לא יכול להתווכח עם זה.

אבל באמת, בשביל מישהו שרק רוצה להיות במצב טוב, לא עוסק בזה ברצינות תהומית... חייבים חדר כושר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...