Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על Holmes Place

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל באמת, בשביל מישהו שרק רוצה להיות במצב טוב, לא עוסק בזה ברצינות תהומית... חייבים חדר כושר?

ממש לא,גם לי יש חבר שרירן למדיי שלא רואה חדרי כושר,יש כמה מתקנים בבית והוא מסופק.

אז גם אני ניסיתי את שיטת האימון בבית, אחרי חודש הפסקתי להתמיד מתוך עצלנות כנראה.

כיום אני בחדר כושר,לא רק שראיתי תוצאות תוך פחות מחודש, אני גם מתמיד באימונים, אני לא הולך לשם עם חיוך כי זה לא תחום שאני מתחבר אליו, אבל כשאני מגיע אני עושה את כל מה שאני צריך לעשות מבלי לפספס. מה שבעצם קורה זה שאתה עובד על כל קבוצות השריר בניגוד לבית ועושה אימון ארוך וטוב (ארוך-45 דק' אצלי)

אז אם אתה רק רוצה "לשמור על כושר", אין בעיה לעשות בבית. אם אתה רוצה לפתח קצת את הגוף ,כנראה שיהיה קשה בלי חדר כושר לאדם מן היישוב.

Miata ND2

פורסם

במבי - לחדר הכושר יש מטרות ויתרונות אחרים:

1. לא כל אחד מחפש קוביות בבטן - יש מי שחשוב לו הכושר האירובי, ולא מתאים לו לרוץ בפארק או לרכב לאורך כביש 6. ההליכון ושכניו הם פתרון מצויין.

2. אוירה של אנשים בתנועה.

3. מדריכים, למי שזקוק להדרכה.

4. הלחץ הפסיכולוגי של החיוב החודשי בויזה.

5. לא רק מזגן - אלא גם הגנה בפני הגשם שמפריע לאימוני שטח כמה חודשים בשנה.

6. תגיד שאפשר לרכוש מכשירים לבית - אתה צודק. אבל אלה תופסים לא מעט מקום. והמחיר של רכישת דירה עם חדר נוסף שוה לכמה עשרות שנות חברות במועדון הכושר היוקרתי ביותר.

בקיצור - הדבר החשוב למתאמן הוא המסגרת שבה יתמיד בביצוע האימונים הדרושים לו. האם זה הבית, חוף הים או חדר הכושר? זה כבר עניין אישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הרבה מכשירים ומשקולות בחדר כושר, ואין לי כוונה לרכוש משהו מזה ולאגור ציוד ספורט.

למצוא חדר כושר מספק במחיר טוב זו לא בעיה, פשוט רציתי בריכה :(

פורסם
יש לי חבר שנראה כמו טרזן מלך הג'ונגל.

לא שרירן סופר מפותח, אבל ציצים יש וגם ריבועים והכל מתוח ומגוייד ומשוייף למשעי.

בקיצור, תסתכל עליו, גם בחורף הוא נראה שרירי.

יש לו קצת משקולות בבית והוא עושה אימונים על מתקני שעשועים בפארק (מתח, מקבילים וכו'. אולי גם מתגלץ' כשאף אחד לא רואה...).

לא רואה חדר כושר.

עכשיו, יש לחדר כושר טיעון מנצח: יש מזגן.

לא יכול להתווכח עם זה.

אבל באמת, בשביל מישהו שרק רוצה להיות במצב טוב, לא עוסק בזה ברצינות תהומית... חייבים חדר כושר?

לא נכון. תלוי גם בגנים.

לי למשל עם ציוד ששווה פחות מקרוב לעשיריה אין לי מה לעשות.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...