Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בתקופה האחרונה מצלצלים לאמא שלי לטלפון ערבים ומבקשים את תמיר או סמיר, היא נבהלה ממה שקורה כאן לכן עשיתי חיפוש.

מסתבר שישנם סרטונים בערבית בפייסבוק תחת הכותרות "סמיר מלך העולם קרקס ותאטרון " ו"כרים נביל אלוף החשמל" שבסיומם מופיע מספר הטלפון שלה.

המספר טלפון ברשותה כבר קרוב ל20 שנה, כך שהמקרה הזוי.

האם יש מה לעשות בנידון, אולי לפנות ליוטיוב או להגיש תלונה למישהו בעקבות זה?

ניסיתי לצור קשר עם מעלי הסרטונים אבל אין מענה.

פורסם

אולי אמא שלך לא תמימה כמו שהיא נראית :lol:

עכשיו ברצינות, אין מצב שזה אותו טלפון רק מהרשות הפלסטינאית או משהו? תאכלס לא נראה לי שיש פה בעיה חוקית. תנסה לפנות ליוטיוב, להזיק זה לא יזיק.

פורסם

אני לא חושב שבעלי הסרטון שייכים לרשות אלא אולי למדינה אחרת.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אי אפשר פשוט להחליף מספר טלפון?

גם אם יוטיוב יסירו את הסרטון, ההרגשה הלא נעימה כשמופיע מספר לא מזוהה תמיד תשאר, אלא אם תחליף מספר.

פורסם
אי אפשר פשוט להחליף מספר טלפון?

גם אם יוטיוב יסירו את הסרטון, ההרגשה הלא נעימה כשמופיע מספר לא מזוהה תמיד תשאר, אלא אם תחליף מספר.

המספר אצלה 20 שנה ... בעייתי מאוד.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

דווח ליוטיוב וזהו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...