Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי(עם LSD) תקציב עד 200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב,

רוצה להחליף את הקורולה המזדקנת.

אחרי קריאה וצפייה באינספור סרטונים הגעתי למסקנה שאם לא הנעה כפולה אז קדמית עם דיפרנציאל מוגבל החלקה

מה האופציות כיום בשוק החדש והמשומשות?

והאם אפשר גם להישאר במסגרת ה150000 שח עם הדרישה הנל?

דרישות נוספות בעניין הנוחות ועיצוב:

3/5 דלתות, לא סדאן

ניראות הרכב - זאב בעור של כבש

איזו פיקס כמובן

פתוח גם לקניית רכב יד שניה

קורסה opc - לא יכול להסתכל עליה, יותר מידי זוויות

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגאן RS?

:o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא רואה הבדל בינה לבין הקורסה.

ובמחיר שלה הייתי כבר הולך על הגולף או הלאון אבל קשה להיפרד מסכומים כאלו של כסף ולקבל שנתיים אחריות, חוצפנים!

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

פורסם

בגולף למיטב ידיעתי יש 3 שנות אחריות, אבל אין דיפי.

אתה יכול לרכוש S3/R משומשת, אם תמצא אחת ששווה את זה, ולקבל הנעה כפולה והאצ' יפה - אבל עלויות אחזקה אסטרונומיות.

אתה יכול לוותר על הדיפי ואז נפתח לך עולם שלם של GTI-ים (פג'ו, פולו, גולף), קופרות ותלתנים.

לדעתי?

קבע נסיעת מבחן על איזו סופר מיני חמה (208GTI?), תראה האם אתה מסוגל להתחבר לרכב בלי דיפי, אולי תקבל תובנות חדשות ואולי לא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם החשש שלך הוא לוחמת הגה, למה לא הנעה אחורית - למשל ב.מ.וו M125i כמעט חדשה יכולה להתאים בול, כמו מכונית ההדגמה לשעבר שמפורסמת ב-215 אלף ובטח אפשר לקנות במשמעותית פחות. אתה אפילו יכול להרשות לעצמך M135i מאזור 2014.

פורסם

בכיף הייתי לוקח את הקליאו אבל העדר תיבה ידנית (למה?? בשביל למכור יותר 208?) מוריד ממנה.

208 תחום אפור בשבילי, קשה למצוא עליו מידע משום מה...באמת צריך נסיעת מבחן

קופרה יד שניה - רעיון מעולה

פולו - חיפשתי בנרות ביקורת שתרשום מילה טובה על ההיגוי של הרכב. אשמח לשמוע חוות דעת של חבר מהפורום.

אודי/במוו - מעדיף להימנע מרכישת רכב בולט כרגע (קופרה לבנה עם ג'אנט 16 ותווית 1.4tsi תפורה עליי

פורסם

יש פיאסטה ST בהוד השרון, עברתי לידה עם חברה שלי והיא לא הבינה למה אני מסתכל על האוטו המשעמם הזה. ללא ספק זאב בעור כבש (חוץ מהתג הענק והמכוער מאחורה, אבל אפשר להוריד אותו).

פורסם

אני לא יודע אם זה הכיוון, אבל דיפרנציאל מוגבל זה משהו שניתן להוסיף לחלק נרחב מרכבי הספורט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אני לא יודע אם זה הכיוון, אבל דיפרנציאל מוגבל זה משהו שניתן להוסיף לחלק נרחב מרכבי הספורט.

בדיוק היום חשבתי על זה.

זה משהו שיכול להתאים לכל רכב?

לפותח השרשור-

לגבי המגאן RS, אולי אם תנהג עליה הרושם יהיה אחרת.

יש לך M135 5 דלתות ידנית ב-205K לפני מיקוח ביד2.

תבדוק אולי יש לדרים קארס עדיין את הפיאסטה ST הידנית.

פורסם
בגולף למיטב ידיעתי יש 3 שנות אחריות, אבל אין דיפי.

דווקא יש, בחבילת performance. העניין הבעייתי עם ה GTI הוא שאין אפשרות לנתק את בקרת האחיזה לצמיתות,

בניגוד לגולף R. לא חושב שזה משנה לי, לא מתכוון לקחת אותה למסלול.

כוונתך הייתה לQuaife?

Untitled.jpg

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

קופרה יד שניה - רעיון מעולה

אין ידנית.

אין רכב טוב מהמגאן RS, אם התנהגות כביש חשובה לך, זו המלכה של ההנעה הקדמית ואין בלתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כתבה מעניינת מבית auto

על הפולו:

"

מה עם המעודכנת? התשובה פשוטה – שכחו כל מה שידעתם על הפולו ההיא, כי המעודכנת היא סיפור אחר לגמרי. קודם כל, היא פונה. היא מזכירה מעט את האחות הגדולה מבית עם אותו תג GTI, עם שפע אחיזה, תחושה בטוחה – ונכונות נאה לפנות. היא גם מוכנה לעבור להיגוי יתר שיכול להיות לא קליל,

אבל הבקרה הלא מתנתקת סוגרת את העניינים מהר. אם תגזימו תקבלו גם תת היגוי, שיכול קצת להפתיע מדי פעם, אבל קל לתיקון. ההגה של הפולו לא עוזר ולא מפריע, אם כי ההפניה הראשונית שלו פחות עצבנית מהפיג'ו, אבל אחרי התנועה הראשונית, המכונית פונה בשמחה. כך שיחד עם המנוע המצוין היא מהירה ובטוחה. במקביל, במיוחד במהירויות גבוהות, הפולו ממשיכה להיות לא נוחה, אבל למרות זאת שומרת על אחיזה מעולה. הבלמים רק בסדר, שזה שיפור גדול לעומת העבר.

הפיג'ו מרשימה עם מתלים שמצליחים לשמור את המסה מרוסנת יחסית, גם אם יש לה יותר זוויות גלגול והיא רכה יותר מהפולו. המינוס הגדול של הפיג'ו הוא ההגה הקל מדי; יחד עם נכונות גבוהה לפנות ההגה יוצר מצב שבו הוא דורש שבכבישים מהירים ולא מאוד מפותלים ההפניה תהיה מאוד מדויקת. בנוסף, הוא רגיש גם לטורק-סטיר (האצה חזקה שמשפיעה על ההיגוי) גם במהירות לא נמוכה. "

עד כאן לגבי ההגה.

בעניין הדיפרנציאל המוגבל, לפי הכתבה לפולו כן יש תוספת ב4000 שח. אמנם לא דיפרנציאל מכני אבל גם הXDS שלהם נראה שעושה את העבודה. במקום לחלק את המומנט בין שתי הגלגלים הקדמיים (LSD), הXDS מכניס פעולה עדינה של הבלם לגלגל הפנימי.

קישור:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33397-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-208gti-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-g.aspx

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

• תוכן חדש...