Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WHOO-FUCKING-HOO

ראיתי את השידור באינטרנט, הנאום של ח"כ ניסים זאב או מה-שמו מש"ס באמת לימד אותי ערכים מהם.

בכל מקרה, 10 בעד, 1 נגד (הזאב), אחד נמנע - סוריאליסטי משהו.

היה צריך להגניב לשם בשניה האחרונה חוק כמו "שימור מורשת היטלר", אפשר להעביר בלי להתאמץ בכלל.

בקיצור, קדימה, לקריאה השניה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב חבר'ה :bday:

אפילו אידיוטים כמו הח"כ זאב לא יצליחו להרוס את החגיגה... נקווה שבהמשך גלגולו של החוק לא יהיו עוד נחמדים כאלה שישימו רגליים.

מזל טוב!

פורסם
מזל טוב חבר'ה :bday:

אפילו אידיוטים כמו הח"כ זאב לא יצליחו להרוס את החגיגה... נקווה שבהמשך גלגולו של החוק לא יהיו עוד נחמדים כאלה שישימו רגליים.

מזל טוב!

יהיו כאלה שישימו רגלים,יש גם אינטרסים כלכלים אל תשכח...

פורסם
מה נותן החוק הזה אם הוא יעבור ומה הוא יאפשר לעשות כמו מרוצים או דברים כאלה?
"הצעת חוק הנהיגה הספורטיבית, התשס"ה-2004 (קריאה ראשונה) -הצעות חוק מ/146

הצעת החוק המוצעת באה להסדיר את תחום הנהיגה הספורטיבית בישראל, במטרה לאפשר קיום פעילות ספורטיבית בתחום המוטורי, לרבות עריכת מירוצים כולל מירוצי שטח וקרטינג, זאת מאחר שהמצב המשפטי בישראל כיום אינו מאפשר קיום פעילות כאמור. החוק המוצע קובע, כי ניתן יהיה לקיים נהיגה ספורטיבית אך ורק במסלולים אשר אושרו לצורך כך על ידי הרשות המוסמכת. מוצע להבהיר, כי לאחר חקיקת החוק המוצע תותר נהיגה ספורטיבית בישראל רק על פי הוראותיו, וכי נהיגה כאמור טעונה רישוי בשלושה תחומים: רישוי הכלי התחרותי, רישוי הנהיגה הספורטיבית ורישוי מסלול המירוץ. כמו כן, מוצע להקים, במשרד החינוך התרבות והספורט, רשות מוסמכת לנושא הנהיגה הספורטיבית. לרשות זו יהיו נתונות סמכויות שונות לצורך יישום הוראות החוק המוצע, לרבות לענין אישור כללי הנהיגה הספורטיבית, הענקת רישיונות, ביטולם והתלייתם, הפסקת אירוע נהיגה ספורטיבית בצו הפסקה מינהלית ומינוי מפקחים."

ברור או לא?

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
עכשיו זה נגמר. אחד מחברי הכנסת עלה לדוכן ואמר שהוא מסכים לתמוך בחוק, בתנאי, שהשר שטרית יצליח להסביר לו מה הפירוש לבדוק "אדם חסר הכרה"? השר גמגם משהו ולא נתן תשובה מדוייקת. היה די משעשע.

צבי.

חברת כנסת מ"שינוי" גם שאלה את השר, בצדק, מה קשור בדיקת אלכוהול ל"ממונה" על הרכב. הרי רק לנהג (ולמלווה במידת הצורך) אסור להיות שיכור, לא?

ומה זה "ממונה על הרכב" בכלל? בעל הרכב? אבא של הנהג? אמא שלו? סבא שלו? מנהל סניף בנק דיסקונט? (אם הרכב משועבד...)

לא היתה לשר תשובה לעניין. (וגם לא שמעו את מה שהוא מלמל, לא היה לו מיקרופון פתוח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן, גם אני הייתי שם כשדנו על החוק.8) לא מצאו זמן יותר טוב? עד שפעם ב-5 שנים אני רואה "עובדה"...

טוב, כל הכבוד לרצאבי וצ'יטה, שנישארו בכנסת עד מאוחר רק בגלל החוק הזה. שניהם נלחמו המון בשבילו. אה, ו"קהל ביציע הכבוד", כמו שאמר אחד הח"כים, היו רוני אהרונוביץ' עם מישהו שאני לא מכיר.

היה מצחיק, עצוב, אבל בעיקר מעייף לראות את החוק הזה עובר (עוד פעם). נקווה שאחרי הקריאה הראשונה הזאת באמת יבואו קריאה שניה ושלישית, כי לרוב כבר נשבר. אה, עוד משהו לקוות לו: שהחוק לא יהיה "עקום", או, במילה פשוטה, ישראלי מדי. כי הרי אנחנו יודעים יותר טוב משאר העולם איך הכל צריך להיות ולהתנהל.

:beerchug:

לב (שמחר צריך לסבול עוד יום בהיכל הדמוקרטיה הישראלית) :screwy:

Spirit In The Dark

פורסם

אמש עלה ועבר בקריאה ראשונה בכנסת ברוב של 10 קולות נגד מתנגד אחד, חוק הספורט המוטורי. החוק לו ייחלנו וציפינו במשך שנים רבות. אבל לפני ששולפים את בקבוקי השמפניה מהמקרר, תרשו לנו רגע לצמצם לכם את השמחה...

הקישו כאן להמשך.

בוקר טוב לכולם.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אבא שלי במקור הוא מאשקלון

והוא סיפר לי שהוא היה צעיר הוא היה תמיד הולך למירוצים באשקלון ומאוד נהנה מזה

אני מקווה שזה יאושר וגם לי תהיה הזכות בלצפות במירוץ אמיתי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וראוי להזכיר לחברי הפורום, שבפעם הבאה בקלפי כשהם עומדים עם פתק של ש"ס ביד - שיזכרו את נסים זאב ויחשבו טוב טוב את מי הם שולחים לכנסת.

גילוי נאות - כותב הודעה זו הצביע בבחירות האחרונות למפלגה שלא עברה את אחוז החסימה, ואינו תומך באף מפלגה או סיעה המיוצגות כיום בבית המחוקקים.

פורסם

או שיש פה משהו שאני מפספס או שזה רק אני ...

אבל העובדה שיש 12 חברי כנסת בדיונים במליאה פשוט מזעזעת.

10 אחוז מחברי המליאה הז המינימום האולימפי או משהו כזה ? מה עושים כל השאר ? איפה הם ? יום חופש ? שפעת ? שפעת של הילד ? זיווה ? מה לעזאזל הם עושים אם הם לא שם ?

פורסם

10 אחוז מחברי המליאה הז המינימום האולימפי או משהו כזה ? מה עושים כל השאר ? איפה הם ? יום חופש ? שפעת ? שפעת של הילד ? זיווה ? מה לעזאזל הם עושים אם הם לא שם ?

דואגים למדינה. :|

פורסם

אתה מפספס. תגיד לי, אתה לא רואה ערוץ 99?

מליאת הכנסת רוב הזמן ריקה כמעט לגמרי בזמן דיונים. נוכחות של 12 חברים בשעה כזו זה שיא חיובי, לא שלילי.

המון פעמים קורה שעולה אדם לנאום מול אולם ריק לחלוטין. לפעמים יש כמה חברים, לא יותר מעשרה, שעסוקים בשיחות, בעיון במסמכים וכו'.

הכנסת מלאה רק כשיש הצבעות קריטיות מבחינה פוליטית, הצבעות כאלו שעולות לקואליציה מאות מיליונים באתנן לסיעות.

בשאר הזמן - ריקה. אותו סיפור בוועדות השונות. יש וועדות שבכלל לא מתכנסות בגלל שהחברים לא טורחים להגיע לדיונים שזומנו אליהם.

היה דיון בטלויזיה לפני מספר ימים על העלאת מספר ימי העבודה של ח"כים לארבעה. כיום הם עובדים שלושה ימים. אמר יו"ר הכנסת רובי ריבלין (הדגנרט) שגם בשלושת ימי העבודה רוב הח"כים לא מגיעים למשכן. למשכן! לא למליאה!, לא רק שהם לא מבצעים את עבודתם, הם אפילו לא מגיעים לעבודה.

והימים האלו אין מלך בישראל ואיש הישר בעיניו יעשה.

אני קורא להקמת שורת המתנדבים מקרב העם, שישב זקיף מטעמנו עם רשימה בפתח בית כנסת נבחרינו וכל נציג ציבור שאינו מגיע לעבודת יומו, יילכו המתנדבים ויתפסו אותו מהאוזן (או מזלופה שלו), יסובבו בכח עד שכמעט תיתלש מראשו הריקני ויסחבו אותו עד הכנסת.

קסססאמא שלהם! כל חודש מה שיורד לי מהמשכורת הולך לממן את המשכורת שלהם והם לא מגיעים לעבודה?!?!?! :evil::evil::evil:

פורסם
חברת כנסת מ"שינוי" גם שאלה את השר, בצדק, מה קשור בדיקת אלכוהול ל"ממונה" על הרכב. הרי רק לנהג (ולמלווה במידת הצורך) אסור להיות שיכור, לא?

ומה זה "ממונה על הרכב" בכלל? בעל הרכב? אבא של הנהג? אמא שלו? סבא שלו? מנהל סניף בנק דיסקונט? (אם הרכב משועבד...)

לא היתה לשר תשובה לעניין. (וגם לא שמעו את מה שהוא מלמל, לא היה לו מיקרופון פתוח)

אני חושב שהוא אמר שהכוונה, אכן, הייתה למלווה.

• תוכן חדש...