Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לאחרונה תנור חדש אשר הספיק להגיע ויושב כרגע בתוך אריזתו במטבח.

הזמנתי טכנאי של אלקטרה לצורך חיבור התנור לגז והשמשתו ונקבע ביקור להיום בין 2 ל4.

לקראת 3 וחצי התחלתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות והבטיחו לי שהטכנאי יגיע עד 4. ב4 שוב התקשרתי ואמרו לי שינסו לברר את מיקומו - הוא לא ענה להם. הובטח לי שאחד המנהלים יחזור אלי בקרוב.

ב4 ו20 עדיין אף אחד לא חזר אז התקשרתי שוב: שוב ניסו לתפוס אותו. שוב לא ענה. הבטיחו לי שבשנייה שמנתקים את השיחה אחד המנהלים יחזור אלי.

אחרי 5 דקות אף אחד לא חזר אז התקשרתי שוב - המוקד בדיוק נסגר.

קראתי את החוק להגנת הצרכן וכתוב שם בבירור שבמקרים כאלה אני זכאי לפיצוי של 300 שקלים לאיחור של שעתיים ו600 לאיחור של 3 שעות (תואם בין 2 ל4. אז אם עד 6 הוא לא מגיע- אני זכאי לפיצוי של 300. אם גם עד 7 לא יגיע אז זכאי לפיצוי של 600).

האם אני תמים בהבנתי את החוק? מה אני עושה מכאן?

תודה,

גיא

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה אני עושה מכאן?

נזכר שאתה חי בישראל ושוכח מהעניין. הסיכוי שתקבל מהם 600 שקל יותר קטן מהסיכוי שיהיה שלום עם הפליסטינים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

למיטב ידעתי, אם הטכנאי לא מגיע עד 6 אתה זכאי ל300 ש"ח.

אם הטכנאי לא הגיע עד 7, אתה זכאי ל600 ש"ח.

עלייך לפנות לחברה הרלוונטית ולדרוש מהם את הפיצוי.

פורסם
נזכר שאתה חי בישראל ושוכח מהעניין. הסיכוי שתקבל מהם 600 שקל יותר קטן מהסיכוי שיהיה שלום עם הפליסטינים.

תתפלא.אני הוצאתי בלי בעיה 600₪ מחברת "הוט" ,על ידי פנייה אליהם לאחר שהטכנאי בושש מלבוא.פשוט וקל.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

התנערות קלאסית שלהם:

"בוצעו מספר ניסיונות לאתר את הלקוח בשעות שניקבעו אך לא היה מענה לשיחה"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממש לא נכון, אצלנו בחברה נתנו ונותנים במקרה והטכנאי שלנו מאחר (לא אלקטרה).

לגבי ההתנערות אני מכיר מקרים כאלו, במיוחד של דואר ישראל - שליחים (כזה שאתה משלם מראש על משלוח ולא מתקשרים אלייך ואז טוענים שלא ענית כי לנהג לא היה ז*ן לבוא).

אפשר להוציא פרטי שיחות ולהוכיח שאף אחד לא התקשר, בכל מקרה במידה והטכנאי לא הגיע אכן אפשר להוציא את התשלום שמגיע לכם.

Opel Adam S 2017

פורסם

תביעה קטנה.

סיכויי הצלחה טובים למדי.

תלוי גם מי החברה, חלק אפילו יסגרו מולך במקום לנהל את התיק, זה זול יותר עבורם.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

תודה לכולם.

הטכנאי כמובן לא הגיע בסוף וגם לא ענה לאף אחד מהאחראים עליו.

הובטח לנו שיגיע טכנאי מחר בבוקר.

לאחר שיבוצע התיקון, להתקשר לשירות לקוחות ולדרוש את הפיצוי המוסכם בחוק? (600 ש"ח)

או שיש מקום אחר בו אני מתחיל את התהליך?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פניה בכתב, ככה זה ברוב המקומות לא ממש ששים לתת לך את הכסף, יבקשו ממך לשלוח פניה בכתב להנהלה שלהם בד"כ - תכין מכתב כזה ושלח אליהם

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...