Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ,פלאפון ומיבילי איי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

לאחרונה בעקבות תפקיד חדש אני נמצא המון בכבישים .

ואני שם לב להמון אנשים שנוהגים ומדברים /מסממסים בפלאפון שבוע שעבר ראיתי דבר מוזר מישהי נוהגת תוך כדאי קוראת עיתון ומתכנת משהו על הלפטופ שלה .

עצרתי מישהו בכביש סימס בפלאפון שלו והיה מותקן לו מובייל איי שאלתי אותו למה הוא עושה את זה והסברתי לו כמה זה מסוכן ,מה ענה לי הבחור "מה מסוכן יש לי מובייל איי שמתריע לי על פקקים וסטיות מנתיב אז זה בסדר "

מעניין אותי מה יהיה עלה,איזה תירוצים אנשים ימציאו בשביל להצדיק את זה שהם נוהגים ומשתמשים בפלאפון .

פורסם

אתה בישראל, תמיד אנשים ימצאו תירוצים הזויים.

הטלפונים זה מכת מדינה, בלתי נסבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היום ראיתי בחור צעיר (30~) ברכב מתיישן קטן עם יד אחת בטלפון ומן הסתם שגם הראש תקוע במסך, והיד השנייה בכלל תופסת את משענת הראש של המושב.

כביש של 60 קמ"ש, נסע בערך 50-60, הוא נסע בשמאלי והתקרב לכיכר שלפניה הנתיב הימני נגמר. הוא החל לסתות אלי כשאני על המדרכה, הוא שם לב ש-7 מטר מהכיכר הוא כמעט עבר לנתיב שנגמר וסידר עם יד אחת את ההגה והמשיך ישר בכיכר, לא היו אורות ברקס לא היה שום דבר. החלק המעצבן שהיד חזרה להחזיק את המשענת ושהוא התקרב אלי למדרכה והוא הרים את הראש לכיוון הכיכר - לא שם לב שהוא מגיע במהירות לתוך בן אדם, הוא אפילו לא הסתכל עלי, ימינה, במראות, שמאלה, כלום.

אז נגיד שהבחור שלך תירץ "מוביילאיי" - "אני אדרוס אותו ומשהו יודיע לי את זה", מה התירוץ של נהגים אחרים?

ט.ל.ח

פורסם

הייתה פרסומת כזאת של מובילאיי (או משהו מקביל בסגנון). מישהי שמתעסקת עם התינוק שלה במושב האחורי וזה מתריע לה ואז היא מספיקה לעצור לפני שהיא נכנסת במשהו והכל בסדר.

המסר הכללי הוא: תתעסקו במה שבא לכם, תשומת לב לנהיגה זה לא משנה כבר, כי השיט שלנו יתריע לכם לפני שתהרגו את עצמכם או מישהו אחר.

V5

פורסם

אני כבר לא יודע האם המוביל איי הזה מועיל לנו או גורם לנו להתעסק עם דברים אחרים ופשוט לסמוך עליו בעיניים עצומות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אני לא מבין את האנשים האלה שמשתמשים בטלפונים תוך כדאי נהיגה מה הם לא מבינים שהם מסכנים את עצמם ואת האחרים בכביש , מה יהיה איתנו בסוף ?

פורסם

בערך כמו שאספו סטטיסטיקות על שיפור הבטיחות של abs כדי לתת הנחה בביטוח.

המסקנה החד משמעית היתה - רכבים עם abs מועדים יותר לתאונות מרכב עם בלי.

פורסם (נערך)

זה היתה סטטיסטיקה אמריקנית בשנים הראשונות להנחלת ה-ABS.

תוצאותיה הלא מחמיאות אינן קשורות לבטחון שהמערכת נסכה במשתמשים כי אם לכך שכאשר הגלגלים היו נעולים הם לא היו יכולים להכניס את עצמם לעוד צרות בעזרת ההגה.

תוסיף לכך את העובדה שהאמריקנים בקטע של חופש תנועה ולא היו מרבים בהתקנת גדרות בשולי הכבישים (להגנתם, זה הרבה שטח כביש לגדר) ותבין את תוצאות הסטטיסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היתרון והחיסרון של המובילאיי. הוא בהחלט נותן תחושת ביטחון לגבי התקרבות לרכב או סטייה מהנתיב אבל מצד שני זה כמו שציינת גורם לאנשים לסמוך על המערכת יותר מדי ולנהוג בחוסר זהירות

פורסם

לא בטוח שמדובר על תופעה שכיחה.

יותר סביר להניח שמי שיש לו מוביל-איי בשביל "להתפנות" לפעולות משניות כמו שיחה בטלפון, היה מבצע את הפעולות הללו גם בלי המערכת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא רק חוקים פה זה המלצות , הכל בארץ זה המלצות , ממליצים לך איך לנהוג , להתנהג בכביש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...