Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

חמי עבר לאחרונה לדירה חדשה, קנה טלוויזיה חדשה חכמה וגדולה וכעת מעוניין במערכת קולנוע ביתית. לאור העובדה שאין לו הכנה של חיווט, התעניין במערכת קולנוע אלחוטית. אנחנו מדברים על סדר גודל של שישה מטרים מרובעים שעל המערכת להכיל. יש לרשותנו תקציב של 3k.

השאלה הגדולה היא אם יש פתרון רלוונטי עבורו.

השאיפה היא לשני רמקולים קדמיים ושניים אחוריים שיעבדו עם סוג של רסיבר.

תודה מראש.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הפתרון הזול זה רמקול היקפי בודד כמו של סמסונג

http://m.aristos.co.il/category/92/

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה כנראה שסונוס לא יכנס,

אבל אפשר Sound Projector של Yamaha

YSP 2500

זהו לא סאונד בר, אלא מקרן קול אמיתי, רק צריך לוודא שההחדר תחום בקירות, כי הכל מבוסס על החזרת האותות מהקירות במקרנים מסוג זה.

פורסם (נערך)
בתקציב הזה כנראה שסונוס לא יכנס,

אבל אפשר Sound Projector של Yamaha

YSP 2500

זהו לא סאונד בר, אלא מקרן קול אמיתי, רק צריך לוודא שההחדר תחום בקירות, כי הכל מבוסס על החזרת האותות מהקירות במקרנים מסוג זה.

אני חושב שרק ימאהה קוראים לזה מקרן קול ולא sound bar, זה אותו דבר.

אני לא מבין למה בעברית קוראים לכולם מקרן קול.

אל תשכח שאם אתה מוצא מערכת שמתאימה לך אתה צריך לחבר חשמל לכל הרמקולים אז בכל זאת יש לך חוטים בכל הבית.

הם קוראים ליאמהה סאונד בר

http://www.crutchfield.com/p_022YSP2500/Yamaha-YSP-2500-Digital-Sound-Projector.html?tp=47366

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

בכותרת של האתר רשום מקרן קול :lol:

בכל מקרה זה לא אותו הדבר, לפי מה שאני הבנתי כי:

המקרן קול עובד על עיקרון של החזרות גלי הקול וכך בעצם מדמה לך מערכת סראונד כמו 5.1 למשל.

יש לך 16(!) רמקולים ביחידה אחת שכל אחד מכוון לזווית טיפה שונה וכל הסיפור שוקל 15 ק"ג.

קיים מיקרופון כיול אשר נדרש על מנת להגיע לעוצמה שווה בכל הרמקולים (דומה לכיול ברסיבר אני מניח)

עכשיו איזה סאונד בר עושה את הדברים הללו?

אשר פרט להגברת הסאונד , ושיפור האיכות והעוצמה מהTV הרגילה לא מקיים את מה שרשמתי למעלה.

כמובן שאי אפשר בלי חסרונות וכמו שרשמתי חייבים חדר סגור בעל קירות מסביב (אמנם קיימים משטחי החזרה זמניים שניתן להקים, אבל מי יתעסק בזה?)

על מנת לקבל את מלוא האפקט של ההחזרות, והעסק לא זול.

בנוסף כמובן שזה לא מחליף מערכת של 5.1 ,אבל נותן פיתרון אסטטי וקרוב עד כמה שניתן למי שלא רוצה להתעסק במערכת שלמה.

פורסם
בכותרת של האתר רשום מקרן קול :lol:

בכל מקרה זה לא אותו הדבר, לפי מה שאני הבנתי כי:

המקרן קול עובד על עיקרון של החזרות גלי הקול וכך בעצם מדמה לך מערכת סראונד כמו 5.1 למשל.

יש לך 16(!) רמקולים ביחידה אחת שכל אחד מכוון לזווית טיפה שונה וכל הסיפור שוקל 15 ק"ג.

קיים מיקרופון כיול אשר נדרש על מנת להגיע לעוצמה שווה בכל הרמקולים (דומה לכיול ברסיבר אני מניח)

עכשיו איזה סאונד בר עושה את הדברים הללו?

אשר פרט להגברת הסאונד , ושיפור האיכות והעוצמה מהTV הרגילה לא מקיים את מה שרשמתי למעלה.

כמובן שאי אפשר בלי חסרונות וכמו שרשמתי חייבים חדר סגור בעל קירות מסביב (אמנם קיימים משטחי החזרה זמניים שניתן להקים, אבל מי יתעסק בזה?)

על מנת לקבל את מלוא האפקט של ההחזרות, והעסק לא זול.

בנוסף כמובן שזה לא מחליף מערכת של 5.1 ,אבל נותן פיתרון אסטטי וקרוב עד כמה שניתן למי שלא רוצה להתעסק במערכת שלמה.

הייתי לפני חדשיים (איך שהזמן רץ) בניו יורק.

קיבלתי הדגמה בחנות של BOSE עודפים ובחנות של Sonos שעוד לא נפתחה שהייתי שם (החתימו אותנו שלא נספר מה ראינו כי החנות עוד לא נפתחה) ורמקולים ביימיינו עושים הרבה דברים.

תראה בסרטון של Sonos מה שהסאונד בר שלהם עושה.

שלהם גם מתחבר WIFI לכל הרמקולים האחרים בבית.

אייל

פורסם

אמנם לא סראונד ולא כלום, אבל אצלי מותקן sound bar של JBL - SB400

והסאונד מטריף

כמובן שהכל זה סובייקטיבי וייתכן שלאנשים אחרים זה יישמע כמו פח, אבל מתוך נסיון עם מע' קולנוע כאלו ואחרות, אני מעדיף את הפתרון הזה בהרבה. יחס עלות-תמורה גבוה מאוד, ואם לא דחוף לך עניין הסראונד זה חוסך המון כאב ראש של חיווטי אות/חשמל, התקנות וכן הלאה.

הכי טוב זה ללכת לחנות, לשמוע, ולקבל החלטה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לעניין השאלה המקורית,

התשובה היא כן, ישנן מערכות קולנוע ביתי שהבמה האחורית בהן, דהיינו הרמקולים האחוריים כולל הסאב וופר אלחוטיים.

עד כאן- אחלה.

בפועל,

היתה לי מערכת של סוני שהשתמשה באינפרא אדום כדי לשדר אות מהרסיבר אל הרמקולים, זה עבד אחלה, אבל בתנאי שהיה קו ישיר בין המקלט של הרמקולים אל הרסיבר.

מספיק שמישהו חצה את הקו הזה כדי להביא פופקורן- האות נחתך ואיתו גם הסאונד.

המערכת הזאת הוחלפה באחרת, אלחוטית גם היא, הפעם מבית פיליפס.

זו התבססה על תקשורת WiFi באמצעות ראוטר ייעודי שאליו חוברה הבמה האחורית.

גם הסט הזה עבד מעולה, לא היתה בעיה אם אין קו ישיר ונקי בין יחידת הראוטר לבין הרסיבר.

הבעיה היתה שהיה צריך להדליק ולכבות את המערכת לפחות 3-4 פעמים עד שהמזל מתחיל לשחק והראוטר נדלק.

לבסוף הוא גם נשרף די מהר והמערכת 5.1 הפכה בין רגע למערכת סטריאו בלחץ.

בקיצור- רצוי להימנע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...