Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבסוף, מיד יוצג הג'יפ הראשון ובהמשך ג'ולייטה הנעה אחורית חדשה מלמטה ומחליפה ל-166, יחד עם ג'יפ נוסף גדול יותר, מעל הג'וליה.

"מיד" מיד, או "מיד" אה-לה-ג'וליה?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הג'יפ סטלביו יוצג בעוד פחות מחודש בתערוכת פריז, זה לא סוד. תשאל את גוגל.

הג'וליה הייתה גם הצגה של פלטפורמה, מנועים ורכיבים חדשים לחלוטין. מעתה והלאה הדברים ירוצו הרבה יותר מהר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כנראה פרנקפורט 17.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחליפה ל 166 ?

אני אנדב להם עצת חינם - רדו מזה, וישא"ק.

יען כי הכשלון ידוע מראש.

לפחות היצרנים הצרפתיים הבינו את זה, וחסכו לעצמם כשלונות ידועים מראש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני חושב שמיעוט הזמן שעמד לרשותו לו לחוות את הרכב בצורה מלאה.

ברור שלא. אבל לשיטתך זה אומר שאם הייתי נוסע בה יותר הייתי מבין שהיא עדיפה על ה-3. אני מאוד בספק, וגם אם כן - אז לא בהפרש משמעותי.

בכל מקרה, אפשר להעלב מההשוואות לסדרה 3, אבל במובנים מסוימים זה עומד לזכותה. סדרה 3 מוכרת כ-200000 מכוניות באירופה כל שנה, ולאלפא היו 0 בסגמנט הזה עד עכשיו. אפשר רק לטפס מעלה :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
ברור שלא. אבל לשיטתך זה אומר שאם הייתי נוסע בה יותר הייתי מבין שהיא עדיפה על ה-3. אני מאוד בספק, וגם אם כן - אז לא בהפרש משמעותי.

בכל מקרה, אפשר להעלב מההשוואות לסדרה 3, אבל במובנים מסוימים זה עומד לזכותה. סדרה 3 מוכרת כ-200000 מכוניות באירופה כל שנה, ולאלפא היו 0 בסגמנט הזה עד עכשיו. אפשר רק לטפס מעלה :-D

לא, מה שאני טוען הוא שאם היה עומד לרשותך יותר זמן, קיים סיכוי סביר שהיית מצליח לעמוד על יותר הבדלים ביניהן, כמו לא מעט מבחנים אחרים.

לא טענתי לגבי טובה יותר או פחות. חוץ מזה, מה שטוב לך, לא בהכרח טוב בשביל אחר ולהיפך.

ולא, אין פה בכלל עניין של העלבות בשמה. אם כבר, אני מסכים איתך שעצם העובדה שמדברים עליה כשקולה ל-3 זו מחמאה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

ולא, אין פה בכלל עניין של העלבות בשמה. אם כבר, אני מסכים איתך שעצם העובדה שמדברים עליה כשקולה ל-3 זו מחמאה.

אם נניח שהג'וליה שקולה לסדרה 3, אז למה להעדיף אותה על רכב שבשאר המישורים טוב ממנו בהרבה?

ניחא אם היה לג'וליה תמחור אטרקטיבי ביחס ל-3, אבל במחיר דומה?

אבל עזוב סיסמאות, תן תחזית מספרית של האנליזות שלך, כמה עותקים ימכרו מהדגם במהלך 2017?

פורסם
אם נניח שהג'וליה שקולה לסדרה 3, אז למה להעדיף אותה על רכב שבשאר המישורים טוב ממנו בהרבה?

במה למשל?

ניחא אם היה לג'וליה תמחור אטרקטיבי ביחס ל-3, אבל במחיר דומה?

התמחור דומה נומינלית, ריאלית נראה כי התמורה בג'וליה גבוהה יותר.

אבל עזוב סיסמאות, תן תחזית מספרית של האנליזות שלך, כמה עותקים ימכרו מהדגם במהלך 2017?

אין לי מושג, אבל נראה שהפעם באמת עשו עבודה יסודית, מ-0. לבוס שלהם יש רזומה מרשים ואני אישית מאמין שהוא יעשה את העבודה.

פורסם
כמה עותקים ימכרו מהדגם במהלך 2017?

תתחיל מהבסיס. "כמה עותקים מהדגם ייצורו ב 2017?".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים. אם הג'וליה לדוגמא תתפוס נתח שוק אפילו דומה ללקסוס, זה בשלב ראשון תהיה הצלחה. גם זה לא יקרה תוך פחות משנה-שנתיים. גם כניסה לארה"ב זה תהליך ארוך. יש הרבה אנשים שלא רוצים BMW, אבל רוצים רכב מצוין לנהיגה, עם תווית שמייצגת הסטוריה מוטורית מכובדת. אני מניח גם שיש הרבה הבדלים (לטובה) בין הג'וליה ל-3 שיתבררו בהמשך וגם זה יכול להיות מוטיבציה לחלק מקהל היעד לקנות אותה. כנראה שמי שיש לו BMW חושב שזה הרכב האולטימטיבי ובאותו מחיר לא שווה לקנות שום רכב אחר. יש הרבה אנשים שחושבים אחרת.

פורסם
תתחיל מהבסיס. "כמה עותקים מהדגם ייצורו ב 2017?".

לי אין מושג ירוק, לכן שאלתי את נציגי היצרן עלי אדמות למה הם מצפים - לפחות כדי שבעוד שנה יהיה דיון על מספר מדוד.

פורסם

# אלפא אכן ניגשו לתכנן קודם כל את גרסת התלתן וממנה גזרו את הגרסאות הרגילות. קשה להגיד כיצד זה בא לידי ביטוי בפועל, אבל זה כן מעיד על הגישה.

קראתי פעם ראיון עם בכיר ב-Audi שהסביר שתמיד מתחילים מהדגם הבכיר ביותר בהיצע כדי לוודא שהשלדה ושאר המכלולים המרכזיים מסוגלים "לסחוב" את כל המערכות ולספק את הביצועים הרצויים, ומשם יורדים לדגמים העממיים יותר. כנראה יותר קל להוריד מאשר להוסיף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...