Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים,

לאחרונה רכשתי רכב משומש - שברולט אבאו 2005 LT (חמש דלתות),

הקילומטראז' עומד כרגע על 110K,

אשמח לטיפים מכם כיצד לתחזק את הרכב באופן שוטף.

בגלל שזה רכב יד שניה, האם הייתם ממליצים לבצע ביקורים יזומים במוסך

או רק במקרה שמשהו ח"ו מתקלקל?

ע"מ לחסוך בהוצאות דלק ובלאי אופי השימוש ברכב יהיה נסיעות קצרות בעיקר בסופ"שים או בשעות בהן אין תחבורה ציבורית.

ז"א שאני אסע ברכב נסיעה קצרה אחת לכמה ימים.

אשמח אם תתנו לי כמה כללים מנחים לתחזוקה שוטפת של הרכב

(בגדול השאלה היא כל כמה ק"מ צריכים לעשות טיפולים לרכב ואיזה טיפולים),

המטרה היא לא להשתעבד לרכב ולטפל בכל דבר שהוא לא קריטי, אלא רק הדברים החשובים שישמרו על המצב המכני תקין.

מעבר לזה, כמה שאלות נוספות:

לגבי שמן מים ואוויר בצמיגים הבנתי שצריך לבדוק אחת לשבוע, אבל אם אני לא נוסע הרבה עדיין ממומלץ לבדוק כל שבוע?

האם זה בסדר לא לנהוג ברכב מספר ימים ברצף?

מה לחץ האוויר המומלץ בצמיגים?

אשמח לטיפים / הנחיות נוספות..

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

תתחדש....רכב נחמד ביותר ודיי פשוט לתחזוקה.

שמן ומיים בדוק אחת לשבוע זה עניין של 2 דקות לא משנה כמה אתה נוסע.

אם יש ברשותך את ההיסטוריה של הרכב מה טוב אך אם אין בצע טיפול בסיסי הכולל שמנים ופילטרים לצורך יישור קו ראשוני. תן למישהו מקצועי שיציץ ברצועת הטיימינג כי טיימינג ברכב זה כזכור לי כל 90 ואם לא נעשתה החלפה ייראו זאת על התיישנות הרצועה הקיימת. מעבר לכך בדוק בלאי טבעי...ברקסים גומיות וכו....

פורסם

תודה רבה!

תתחדש....רכב נחמד ביותר ודיי פשוט לתחזוקה.

שמן ומיים בדוק אחת לשבוע זה עניין של 2 דקות לא משנה כמה אתה נוסע.

אם יש ברשותך את ההיסטוריה של הרכב מה טוב אך אם אין בצע טיפול בסיסי הכולל שמנים ופילטרים לצורך יישור קו ראשוני. תן למישהו מקצועי שיציץ ברצועת הטיימינג כי טיימינג ברכב זה כזכור לי כל 90 ואם לא נעשתה החלפה ייראו זאת על התיישנות הרצועה הקיימת. מעבר לכך בדוק בלאי טבעי...ברקסים גומיות וכו....

• תוכן חדש...