Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי סונטה, מנוע 2.0 שנת 2000.

1. בסריקת תקלות יצא הקוד P1723 ולא דולקת שום נורת אזהרה.

מישהו יודע מה זה אומר?

2. אני מעוניין לרכוש סורק תקלות עם עדיפות למקורי של יונדאי, איפה קונים דבר כזה? (אפשר באמזון)

תודה מראש

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

לגבי סורק: סורק סטנדרטי יזהה את רוב (אם לא כל) התקלות ברכב.

תוכל לקנות את הרכיב אנג'י בארץ במחיר מופקע בחנויות רכב ואפילו במוסכים (לפי דברי אנג'י).

או לקנות באיביי סורק תקלות במחיר זעיר:

http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-Interface-V1-5-OBD2-Bluetooth-Car-Auto-Diagnostic-Scanner-Tool-/282143333157?hash=item41b10d9b25:g:hgAAAOSw65FXuB1q

פורסם

יש לי אנג'י, נחמד מאוד, אבל לא יותר מזה. הוא כותב לי ש'מצטערים, אין מידע על תקלה זו במערכת'.

אני מחפש משהו אמיתי, לא צ'יפ שמתחבר לנייד.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם
נשמע כמו חיישן מהירות בגיר.

איפה אני מוצא אותו?

פורסם

חיפוש בגוגל אכן נותן חיישן מהירות. ברוב המקרים יושב על הגיר (יתקנו אותי מביני דבר)

הגיר מחליף הילוכים? הרגשת משהו לאחרונה?

seat leon 1.8 20v

פורסם
הגיר מחליף הילוכים? הרגשת משהו לאחרונה?

ממש לא, הרכב נוסע חלק לגמרי.

הדבר היחידי שמפריע לי זה שבבוקר, כשהמנוע קר, אם אני מעביר ל-D מיד אחרי ההתנעה ונותן גז, יש מין 'השהייה' של 2 שניות עד שהרכב מאיץ.

גם אורן (מ'אורן שירותי רכב) כתב לי [בפרטי] שהקוד הזה מראה על תקלה בגיר.

פורסם

יש לך תקלה במעגל של הריליי של מחשב הגיר , קצר מעגל פתוח , ריילי לא תקין קונקטור או מחשב גיר ,

במצב כזה הגיר יכנס למצב חרום בהילוך שלישי , אם אתה טוען שהגיר תקין נראה לי שאיפוס יעזור יכול להיות

תקלה ישנה כמו שמאור כתב , לגבי תוכנה לרכב הסינים מוכרים קיה יונדאי gds שיש בה את מה שאתה צריך .

• תוכן חדש...