Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת כנראה חסר שמן גיר? או שחסר או שלא, איזה מין מוסך זה?

לפי דעתי אם אתה כבר משלים שמן גיר, תרוקן את הישן ותשים חדש, אלא אם כן חסר ממש הרבה ואז זה כמו לבצע החלפה חלקית, רק תוסיף על הישן את השמן המתאים לרכבך.

פורסם

לאיזה מוסך נכנסת? כנס למוסכים המומלצים בפורום על מנת לקבל הצעת מחיר לתיקון ללא התחייבות.

אני ממליץ בדרך כלל על גבע בת"א, מוסך מקצועי גם צוות מסיר פנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עידכון:

החלפתי בינתיים מצבר, ביום הראשון והשני לאחר ההחלפה היה לי את ההודעה לבדוק מערכת הזרקה, ההודעה פסקה בינתיים.

בבקרים שהמנוע עוד לא מספיק חם, כותב לי הודעה לבדוק את הגיר.

במוסך אמרו לי שאי אפשר לראות תקלות במחשב, אם אתה במוסך כשאין התראה פעילה, לגבי הגיר אמרו לי שכנראה יש חסר בשמן גיר.

א.מה ממליצים לעשות?

ב.איזה שמן גיר כדאי להוסיף? כיום יש את המקורי מאז שנקנה האוטו?

ג.האם כדאי להוציא את הקודם? או רק להוסיף?

ד.היכן ניתן לקנותו במחיר סביר?

ה. האם לדעתכם זה יפתור את הבעייה? מה עוד ניתן לעשות?

תודה ענקית למשיבים!

תשאיר להם את האוטו בלילה בתוך המוסך ובבוקר תגיע למוסך ויחד איתם תראה להם את ההודעה לבדוק את הגיר

פורסם
מה זאת אומרת כנראה חסר שמן גיר? או שחסר או שלא, איזה מין מוסך זה?

לפי דעתי אם אתה כבר משלים שמן גיר, תרוקן את הישן ותשים חדש, אלא אם כן חסר ממש הרבה ואז זה כמו לבצע החלפה חלקית, רק תוסיף על הישן את השמן המתאים לרכבך.

חסר לשמן 2 ליטר בערך , מה השמן המומלץ לרכב? (לא רשום בספר היצרן, מכיון שמבחינתו לא אמורים להחליף אותו אף פעם),מדוע חסר שמן? והאם שמן של "דלק" הוא טוב?

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט ניתן לקרוא תקלות מהזיכרון גם כשהתקלה לא מופיעה במוסך, לדעתי אין קשר למפלס שמן גיר אלא מדובר בתקלה בשסתומי וויסות לחצים, אך שוב, ללא חיבור הרכב למחשב אבחון הכל זה ניחושים.

אורן

• תוכן חדש...