Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיים עם קבריולט בעלת גג בד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא שטפתי ובחיים לא אשטוף במכונה. תמיד רק ידני. לא ראיתי צורך לציין את זה היות ואני בפורום רכב, אבל מדגיש.

תודה על התשובות חברים!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם התכנון שלך לשנתיים הוא יפה בתיאוריה, בפועל המיאטות מהנות מאוד, פשוטות\זולות לאחזקה ושומרות על ערכן, הרכב גם סלחן ונהדר כבן לוויה לנהג החדש (הנעה אחורית).

גג חדש לNC אגב זו עלות של סביב ה600 דולר + התקנה בארץ, לא נתקלתי בבעיות או הטרדות, אבל במחיר שכזה לא סוף העולם.

אם וכאשר תצטרף למועדון הרודסטרים, משפחה נהדרת!

פורסם

אין לי הרבה מה לומר על הגג בד, כן מאחל לך שתהנה עם הרכב ובהצלחה עם המכירה של האופצ'י, מודעה כזו אמורה להיעלם מהלוח די בזריזות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מאוד מקווה שלא תתאכזב מהירידה בכח.

כן הייתי מציע לך לשקול במסגרת התקציב z4 מהדור שלאחר מתיחת הפנים (גג קשיח) או slk.

הם יציעו ביצועים משופרים בשילוב עם גג קשיח.

רכב בן 3 שרק יצא לא מזמן באחריות יעלה כמו מיאטה חדשה.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את המיאטה ואני חושב שאין לה מתחרות. הבעיה שלי היא עם התמחור שיצא מכל פורפורציות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמחור הוא הזוי בארץ לכל הרכבים. אין מה לעשות. אני רוצה משהו מסוים והוא עולה מחיר, נכון שלא הוגן אבל אני לא אחכה שנים לצדק חברתי.

כל המרצדסים והבמוו - לא מהוות תחרות. המיאטה שוקלת קצת יותר מטון, חלוקת משקל של 50-50, דיפרנציאל מוגבל החלקה. הרכב הזה הוא ליגה אחרת.

פורסם (נערך)
אני מאוד מקווה שלא תתאכזב מהירידה בכח.

כן הייתי מציע לך לשקול במסגרת התקציב z4 מהדור שלאחר מתיחת הפנים (גג קשיח) או slk.

הם יציעו ביצועים משופרים בשילוב עם גג קשיח.

רכב בן 3 שרק יצא לא מזמן באחריות יעלה כמו מיאטה חדשה.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את המיאטה ואני חושב שאין לה מתחרות. הבעיה שלי היא עם התמחור שיצא מכל פורפורציות.

1. הכוח פחות רלוונטי, ה-ND לא פחות מהירה מהאופיסי לפי הנתונים היבשים (לפחות לא בהפרש שתצליח להרגיש בלי מכשיר מדידה).

2. אי אפשר להשוות הנאה מנהיגה במיאטה ל-Z4 או SLK שהן יותר מכוונות נוחות מאשר נהיגה. גם ה-Z4 וגם ה-SLK כבדות מהמיאטה במעל 400 ק"ג!!! (וזה עוד בגרסאות הבסיס), זה כמו לנסוע במיאטה עם עוד 6 נוסעים במשקל 70 קילו. נסעתי יומיים על Z4 3.5 בארה"ב והיא אמנם הייתה יותר מפנקת אבל הרבה פחות מהנה, בטח ובטח בשימוש יומיומי.

3. גם אם העלות רכישה תהיה דומה, העלות של החלקים תהיה גבוהה בהרבה והאמינות תהיה פחותה והרכב לא תחת אחריות ולכן האחזקה תהיה יקרה בהרבה. בנוסף אתה מקבל רכב ישן במקום רכב דנדש. עם כמה שאני מסכים שהתמחור של המיאטה החדשה יצא קצת מפרופורציה, ה-Z4 וגם ה-SLK עולות כמעט פי 2 בגרסאות הבסיס וגם במחיר הזה נותנות פחות פאן, אז למה? אם הוא מעוניין ברודסטר לשם רודסטר (גג פתוח וכד') זה דבר אחד, אבל הוא מחפש רכב לנהג וכאן אין למיאטה תחרות עד הבוקסטר וגם שם אני בספק אם ביומיום היא תהיה מהנה כמו המיאטה (על מסלול זה כבר דבר אחר, אבל אין מסלול בארץ).

הרודסטר המשומש היחיד שיכול לעמוד ראש בראש מול המיאטה מבחינת מעורבות נהג זה ה-S2000, אבל אם המחיר של מיאטה נראה לך לא פרופורציונלי אז המחיר של ה-S2000 בכלל מופרך וגם מדובר על רכב מיושן מאוד שרוב השרידים שלו בארץ עברו עינויים ופגיעות שלדה.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

התמחור של s2000 יצא מכל פרופורציה בצורה קיצונית. אנשים בטוחים יש להם פרארי. בכל אופן אני מחפש רכב חדש. אם הייתי הולך על יד 2 הייתי בוחר רק פורשה. אבל לא מצאתי דגמים מעניינים בשנים מתקדמות. מה שכן עניין היה יקר מאוד.

המרצדס והבמוו לא ברות השוואה. שם אתה נוסע בכיף עם גג פתוח. הגרסאות הבסיס לא בטוח שדם מהירות יותר. הגרסאות בחזקות הרכבים עדיין לא משתווים מבחינת פאן למיאטה. המיאטה עם איזון מושלם של 50-50 משקל נמוך וlsd. זה רכב שונה בתכלית שלו. אני מחפש צעצוע. רכב לפאן. וזה בדיוק המיאטה.

פורסם

ורצוי בצבע אדום (-;

בכל מקרה, נשמח אם תעדכן אם תתחיל תהליך כזה. מעניין מה קורה מאחורי הקלעים בדלק-מוטורס בכל מה שקשור למיאטה החדשה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה כייף. מקווה שתעלה תמונות כשהתהליך יסתיים :wink:

כבר ראיתי כזו אדומה, נראית ממש טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...