Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה מעל התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

Goodyear effigrip perfomance אלו הצמיגים המקוריים אשר הגיעו אצלי עם הרכב.

מענין. הוצאת את הרכב מהסוכנות ככה?!

הדגם הזה הושק רק בסוף הרבעון הראשון של 2013.

אולי היה הדגם הרגיל שקדם בכמה שנים לסדרת הפרפורמנס.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

K117 וה. ZE914. במחירים ממש טובים לאומת המישלין.. ההפרש שווה את זה?

אין לי בעיה להשקיע במישלין את האקסטרב 800 שקל לסט השאלה אם זה שווה את זה.. אני נסוע כ15 אלף בשנה.. רוב הנסיעה בתוך העיר

גר באזור של הרבה עליות ועיקולים חדים אם זה עוזר חח

פורסם (נערך)

לפניות חדות ועיקולים תקנה טויו. הרכב גם לא צפוי לנסוע יותר מדי.

800 שקלים זה סכום משמעותי.

גם פאלקן או הנקוק צמיגים טובים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מענין. הוצאת את הרכב מהסוכנות ככה?!

הדגם הזה הושק רק בסוף הרבעון הראשון של 2013.

אולי היה הדגם הרגיל שקדם בכמה שנים לסדרת הפרפורמנס.

תיקון, אלו היו ה

Goodyear effigrip ללא ה פרפורמנס

:)

פורסם

בערך באותו עניין:

יש לי מונדאו 2008 וכרגע מידת הצמיגים הם 16' 215-55 .(הדגם TRED סטיישן)

האם יוסיף לי (או יגרע) ביציבות ובביצועים לעבור ל17' 235-45?

פורסם

אין לך סיבה לעבור למידה הזאת, במידה והיה לך את מנוע ה 240 כ"ס טורבו וכו', אפשר להגיד שיש סיבה ממשית.

בסופו של יום, יהיו לך יותר חסרונות מיתרונות ממשיים עם המידה הגדולה לעומת סוג הרכב שלך (אלה אם כן אתה די מגרזן).

יש בשרת המון מדריכים על העלאת והורדת המידות וכיצד זה משפיע, לא חסר מידע באנגלית בעיקר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?72344

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688

למרות שלא מופיע בהוראת הרישום של השנתון שלך, בדוק אם אפשר לעלות למידה של פותה"ש (215/50R17 עם קוד עומס/מהירות מתאימים), באם הרצון לעבור למידה הזו הוא גם עבור האסטטיקה שבחישוק גדול יותר.

היה דיון בעבר, גם לגבי מונדאו אבל שנה אחרת (אותה צורה) וגם אז נידונו מידות שונות אפשריות בהתאם להוראות רישום של שנתונים אחרים, בדיוק ע"ב זהות הצורה.

ובכל מקרה מומלץ לוודא מול מכון הרישוי שנוח לך לבצע את האישור בו, שהמידה אכן מאושרת, משום שאת האישור הסופי תוכל לבצע רק לאחר ההחלפה.

פורסם

דווקא לא מה שמעניין אותי זה גודל החישוק שלו והנראות. אולי פלוס ולא יותר.

מעניין אותי בעיקר רוחב הצמיג. (למרות שגם הנוכחי לא צר מידי) אני רוצה מקסימום אחיזת כביש בעיקר בסיבובים ויכולת בלימה מהירה (שלא נצטרך..)

פורסם

אז תתעמק יותר בלינק הראשון שנתתי.

דגם צמיגים עדיף יתן אימפקט גבוה יותר באופן יחסי לגבי מה שמענין אותך.

מה דגם הצמיגים המדויק שמורכב לך כרגע?

כמו כן, יכול להיות שהמצבים אליהם אתה מגיע ובהתאם נשמע שאתה חסר בטחון כלפיהם, הם בשל מגבלות נהג ולא צמיגים.

אם אין באמתחתך לפחות קורס נהיגה מתקדמת אחד - מומלץ בחום.

פורסם

מגבלות נהג אני לא חושב. כלומר אני לא נהג מושלם או ותיק במיוחד. אבל אני יודע לחשב סיבובים ועקיפות היטב בהתאם לאופי הרכב.

אם הסקת על חוסר הביטחון מההערה שלי בנוגע לשיפור בלימה , ובכן בלימת חירום זה לא דבר שאתה מבצע ביום יום אם אתה יודע לנהוג אבל היה לי אחת כזו לאחרונה (לפני הייתה תאונת שרשרת) וזה היה ממש מפחיד, למזלי הרכב שלי הגיב היטב (לשלושה שלפני לא היה מזל כזה..) ולכן רק ציינתי שזה גם מעלה מבחינתי אבל אין קשר בין הדברים.

את סוג הצמיגים איני זוכר בוודאות, קניתי את הרכב בחודש האחרון מגננת... שהשקיעה אבל לא ממש נהגה ספורטיבי.. כך שכנראה שזה המישלן הסטנדרטי למידה זו

בכל מקרה מה זה קורס נהיגה מתקדמת?

פורסם

התכוונתי לחוסר בטחון בהתנהגות הרכב בזמן סיבובים/בלימות/וכו'.

הסיבה שלא נקלעת לתאונה היא בעיקר בגלל שמירת מרחק נכונה ועירנות כללית כנראה, ולא רק בגלל מצב הצמיגים, אם כי גם זה חשוב כמובן.

בא לא נתעסק בניחושים על איזה צמיגים מותקנים כרגע.

בזמנך החופשי, בדוק מה הדגם המדויק של כל ארבעת הצמיגים ("מישלין סטנדרטי" זה לכל היותר חברה, לא דגם) וכן את תאריך הייצור של כולם (הטבעה אובלית עם 4 ספרות המייצגות שבוע ושנה).

לגבי נהיגה מתקדמת - חיפוש.

פורסם

אם כך, אז אתה יכול ככל הנראה, לפי המדבקה שרשומה לך על הרכב, להתקין צמיגים של 235/45/17 (מה שאומר שתצטרך להחליף גאנט מן הסתם).

בדוק מה המידה הכי גדולה שאתה יכול להתקין לפי המדבקה ברכב שלך ובמקביל באינטרנט במשרד התחבורה.

רוצה צמיג מעולה? אחד כזה יעלה כמה מאות שקלים טובים.

• תוכן חדש...