Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין רכב בישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רבים, גם אני ניזון מכתבות וידיאו מחו''ל. יש המון ערוצים ששוחטים פרות קדושות בלי מצפון. ומשבחות את מי שצריך.

כאמור, השאלה היא לא על כתבים מחו''ל, אלה על כתבים מהארץ.

את רוב העיתונים והמדיה מזמן הפסקתי לקרוא. לדעתי האישית בלבד, הכתבות נשמעות נורא משוחדות. ראוי לציין לפחות, הכתבות נכתבות ברמה, סדר וענייניות.

לעומת זאת, נתקלתי בטורבו מגזין. לגבי איכות הכתבות, מי שמכיר מכיר ומי שלא מוזמן להריץ חיפוש בגוגל, אני לא רוצה להחביר במילים על הדבר הזה.

אבל האם היבואנים באמת משחררים להם רכבי יוקרה ככה סתם? בחלק מהסירטונים, נראה אדם אשר לוקח מכוניות לגבולות היכולת שלהם (לאו דווקא בצורה מקצועית) וחורך צמיגים כאילו הם מחולקים חינם.

יש למישהו הסבר לתופעה?

פורסם

יש כמה רכבים שנבחנים בטורבו מגזין ששייכים לאנשים פרטיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממקור ראשון - נותנים לו רכבי יוקרה למבחנים מכיוון שמאמינים שיש לו השפעה על הלקוחות אע"פ רמת הכתיבה והניסוח הנמוכה לכאורה.

המגמה לא צפויה להשתנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לאתר מגזין רכב. אז אולי אין בו סקירות על כל מכונית יוקרה אפשרית, אבל היי, לפחות זה לא טורבו.

(וזה להכביר במילים, לא להחביר).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן. נותנים לו מכוניות. אני זוכר את החצאית הקדמית בפורשה של אלטר שפייביש עשה בה אחלה סדק.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

מודה ל: SlowRide

נניח והוא מצליח לשכנע את היבואנים שהוא מחזיק בדעת קהל, ואנשים סומכים על המילה שלו. כמו שהזכירו למעלה, הרבה מהרכבים שהוא ''בודק'' שייכים לאנשים פרטיים. באמת מעניין אותי מה האינטרס שלהם.

אני זוכר אותו מאחר ימי המסלול לפני כמה שנים, הוא היה עם פולו ישנה וחבוטה. אז הוא לא נראה לי המקושר הטיפוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...