Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

כחלק מאהבתי לעולם המוטורי נשאבתי גם לתחביב בסקלה הקטנה יותר - מכוניות בשלט רחוק.

כמו בכל דבר שאותו אני אוהב הלכתי עם התחביב הזה עד הסוף.

השקעתי זמן רב בבניה ותחזוקה ואלפי שקלים בקניית שילדות, מנועים, בקרים, שלטים כלי עבודה ומה לא.

יש לי עולם ומלאו של ציוד הכולל גם חלקי חילוף רבים.

בתקופת השיא של התחביב השתתפתי באופן קבוע בליגת החשמל בדגמי 4X4

בסקייל של 1\10 ו 8\1 באגי וטראגי.

הכרתי אנשים מאוד נחמדים מכל רחבי הארץ והפקתי סיפוק רב מהתחביב.

לפני כשלוש שנים חזרתי לעסוק בספורט בצורה מאוד אינטנסיבית.

לאט לאט הקדשתי יותר ויותר זמן לספורט על חשבון המכוניות.

הגעתי למרוצי הליגה ללא אימונים מקדמים והרכבים שלי קיבלו תחזוקת שבר בלבד ללא כל הכנה מוקדמת

התוצאות היו בהתאם, לא סיימתי מרוצים רבים בשל תקלות ואם כן סיימתי אז בד"כ הייתי מזדנב מאחור.

הסיפוק דעך לאור התוצאות.

היום אני מקדיש את רוב הזמן הפנוי שלי אך ורק לספורט.

תמה תקופה יפה של שמונה שנים עם רכבי השלט.

יש לי פינה חמה בלב לאוסף שלי. אם היה לי יותר זמן פנוי לא הייתי זונח את התחביב.

יש לי ילד קטן, יצאתי איתו לחצר עם אחת המכוניות כדי להשתעשע , זה לא היה רעיון כל כך טוב כיוון שמדובר ברכבים מאוד חזקים ומהירים עם שילדת אלומיניום שמסוגלים לפצוע בצורה קשה. אז גם זה לא פתרון.

אוסף המכוניות והציוד שלי מעלה אבק... לא סגור מה כדאי לי לעשות איתו.

אם אנסה למכור אקבל כנראה גרושים יחסית לרמת ההשקעה שלי.

לשמור או למכור בגרושים מה אתם אומרים?

הנה דוגמית קטנה של חלק מהצי שלי:

MyRc.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמור אחד לילד כשיגדל (ולך), את השאר תמכור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי עדיף למכור. גם אני עסקתי בתחביב הזה לפני מספר שנים, ואחרי הפסקה ארוכה אני מתחיל לחזור. כמעט כל הציוד שהיה לי לא שווה כלום וצריך לקנות הכל מחדש.

אני קונה רק ציוד חדש כך שהעצה שלי לא ניתנת מפוזיציה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התשובות. אני מתחיל להפנים שכנראה צריך לפנות מקום.

מה היא הדרך המומלצת? eBay? הרי בארץ מדובר בנישה קטנה יחסית של רוכשים

S60 Rdesign

פורסם

תדליק מדורה ותשרוף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לשרוף - לא הייתי אומר אפילו בצחוק !!! (בתור אחד יש לו כמה אוספים, ובתוכם גם דגמי0 שנבנו ונצבעו בעמל רב).

השאלה לדעתי - אם ישנה בעייה של מקום איכסון.

אם אין בעייה כזו - הייתי שומר, אפילו את כולם.

אם אין לי מקום - הייתי משחרר / מוכר חלק מהאוסף שפחות מחובר אליו ומשאיר את המיטב.

alfa 156 2.5.

פורסם

מצטרף לחולגי,

כאחד שפעם היה מאוד פעיל בתחום המכוניות על שלט המקצועיות, אם יש לך אפשרות לאחסן- תעשה את זה.

מכירה של הציוד תניב תמורה עלובה ביחס למה שהשקעת ורוב הציוד הינו כזה שבאחסנה בתנאים נאותים יכול להשאר לשנים, למעט סוללות כמובן.

כשיצאתי מהתחום מכרתי 3 מכוניות מקצועיות ואת כל הציוד הנלווה וקיבלתי תמורת הכל כ-20k שקלים, אבל זה היה לפני כ-11 שנים כשהכל היה משמעותית יקר יותר לרכישה בהשוואה להיום (בהערכה גסה בזמנו הציוד שמכרתי עלה לי מעל 30k שקלים כחדש).

וזה לא כלל מכונית חדשה לחלוטין שנגנבה לי שרק היא עלתה לי מעל 9k שקל...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לשרוף - לא הייתי אומר אפילו בצחוק !!!

אם אתה מרגיש שזה משתלט עליך, ופוגע לך במהלך חיים תקין - תאמין לי שזאת הדרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אכן מדובר על ציוד מאוד יקר. כל רכב חדש הכולל קיט, מנוע, בקר, סרוו ומקלט מגיע לכ7K. יש לי כמה כאלה שבניתי לאורך השנים.

אין לי בעיה של מקום, הכל מאוחסן בתוך הבית בחדר ממוזג. חלקי החילוף נמצאים במקום מסודר במחסן.

אולי אמכור רק חלק מאוד קטן מהציוד ואת הרכבים החדשים יותר אשמור לעתיד.

למי שלא מכיר את התחום, מדובר על מרוצי מכוניות לכל דבר עם מקצי דירוג, מערכת מדידת זמנים , שופט וחוקים מסודרים.

יש המון אמוציות בין הנהגים ואדרנלין רב שזורם בוורידים. כיף אמתי!

הנה דוגמא קטנה:

[video=youtube;oCv2OmhK-vk]

rc.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
אם אתה מרגיש שזה משתלט עליך, ופוגע לך במהלך חיים תקין - תאמין לי שזאת הדרך.

איך זה פוגע לו באורח חיים תקין ? לא הבנתי.

אספת פעם משהו (ואולי שרפת אותו) בחייך (אספת ברצינות אני מתכוון) ?

תגובה דיי הזוייה הייתי אומר.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה מהלך חיים תקין? כל עוד אתה לא נכנס לחובות או מפסיק להגיע לעבודה בגלל התחביב, הכל בסדר.

עם המצלמות הקטנות והאיכותיות שיש היום, אפשר לצלם סרטונים מטורפים אם מצמידים אחת למכוניות האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך זה פוגע לו באורח חיים תקין ? לא הבנתי.

אם אדם יוצא בהצהרה דרמטית שהוא רוצה בבת אחת לחתוך עם התחביב, אז זה הרושם שמתקבל.

אם בסך הכל רוצים להיפטר מהישן לטובת ציוד חדש, אז שידבר עם חובבי מכוניות RC אחרים, או מישהו שרוצה להיכנס לתחום בהשקעה נמוכה יחסית, וימכור לו.

• תוכן חדש...