Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכוונה שלי היתה רק ללנסר לימיטד, שיש אופציות יותר משתלמות מאשר 2008 עם 120 אלף קילומטרים ב 43 אלף שקלים. ביד 2 יש רכב מודל 2011 עם 85 אלף קילומטרים ומבקשים עליו 55 אלף שקלים. לדעתי, שווה להתמקח ולשלם את התוספת בשביל 3 שנים. יש 2008 יד ראשונה עם 100 אלף קילומטרים שמבקשים 42 אלף שקלים, והמחיר הסופי יהיה יותר נמוך. יש 2009 יד 2 עם 105 אלף קילומטרים שמבקשים 40 אלף שקלים.

יש לך זמן - תמצא משהו עדיף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראיתי את זה,הבעיה היא שאני מתל אביב,להגיע לאיזור הנגב קצת בעיה.

אבל נראה לי שאני אחכה קצת.

תודה בכל מקרה על העזרה והתמיכה.

פורסם

תחכה, אבל בגלל שבזמנו לא נמכרו הרבה ספורטבק לימיטד, גם כיד 2 אין הרבה למכירה. אפשר גם לבדוק רכב בב"ש במכון מונדיאל של חבר הפורום דוד ברזלאי ( עושה רושם חיובי ביותר )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...