Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza Fr

Knipe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים לקנות אותה שבוע הבא והמחיר הוא סביבות 111K מהניילונים.

אשמח לחוות דעת בקשר לאוטו , האוטו לא יסע מרחקים רבים וכנראה בקושי יסגור 10 אלף ק"מ בשנה

פורסם
שנתיים אחריות בלבד ?

לא ידוע לא היה לי זמן לברר מחר אני הולך לדבר אם אפשר להנמיך את המחיר

פורסם

למה דווקא FR? יוצא שאתה משלם תוספת של 20-25 אלף על תוספות קוסמטיות בלבד. אין שום הבדל במכלול.

ב 90 אתה יוצא עם איביזה יפה עם חבילת צבע.

בכל מקרה ה 2 סנט שלי (חודש וחצי עם האיביזה):

- גיר - תבדוק שאתה זורם על ה DSG. זה לא גיר פלנטרי רגיל שאתה מכיר. כשאני אומר זורם - תסע ממש לאט ותבין על מה אני מדבר. בנסיעה רגילה הוא מדהים. בפקקים פחות.

- איכות בניה, אבזור, נוחות נסיעה - לטעמי מעולה.

-אחריות - שנתיים - מאד בעייתי. בייחוד עם גיר כזה. עדיין לא ידוע על תקלה רחבה איתו כמו בעבר - אבל אי אפשר לדעת. זה מכלול חדש על הכביש וכבר עלו פה תקלות.

-אמרת קונים, אז אני אניח משפחה? קח בחשבון שאין מקום מאחורה לבן אדם מבוגר. מאד צפוף ולא נוח. אם זה זוג או זוג עם ילדים קטנים אחלה.

פורסם
למה דווקא FR? יוצא שאתה משלם תוספת של 20-25 אלף על תוספות קוסמטיות בלבד. אין שום הבדל במכלול.

ב 90 אתה יוצא עם איביזה יפה עם חבילת צבע.

בכל מקרה ה 2 סנט שלי (חודש וחצי עם האיביזה):

- גיר - תבדוק שאתה זורם על ה DSG. זה לא גיר פלנטרי רגיל שאתה מכיר. כשאני אומר זורם - תסע ממש לאט ותבין על מה אני מדבר. בנסיעה רגילה הוא מדהים. בפקקים פחות.

- איכות בניה, אבזור, נוחות נסיעה - לטעמי מעולה.

-אחריות - שנתיים - מאד בעייתי. בייחוד עם גיר כזה. עדיין לא ידוע על תקלה רחבה איתו כמו בעבר - אבל אי אפשר לדעת. זה מכלול חדש על הכביש וכבר עלו פה תקלות.

-אמרת קונים, אז אני אניח משפחה? קח בחשבון שאין מקום מאחורה לבן אדם מבוגר. מאד צפוף ולא נוח. אם זה זוג או זוג עם ילדים קטנים אחלה.

אני יודע שאני משלם את התוספת הזו על מראה בעיקר אבל אתה חושב שאני יכול להזמין גיר ידני לדגם הזה?

לא היה לי זמן לשאול היום אבל באולם תצוגה בראשון הדגם היה ידני.

בקשר למקומות מאחורה הרוב יושבים רק מקדימה , רק כשאני יוצא עם חברים אז יושבים מאחורה.

פורסם

איביזה FR ידנית מגיעה רק בצורת SC (שלוש דלתות ולא 5) ועם המנוע ליטר 110 כ"ס וביצועים טובים.(ע"פ מחירון סיאט).

פות"ש - מציע לך להכנס לאתר היבואן ולהשלים פערי מידע שאין לך.

פורסם
אני יודע שאני משלם את התוספת הזו על מראה בעיקר אבל אתה חושב שאני יכול להזמין גיר ידני לדגם הזה?

לא היה לי זמן לשאול היום אבל באולם תצוגה בראשון הדגם היה ידני.

בקשר למקומות מאחורה הרוב יושבים רק מקדימה , רק כשאני יוצא עם חברים אז יושבים מאחורה.

+1 למגיבים מעליי. תעשה קצת סקר שוק. נראה לי שחבל על הזמן שלך ושלנו :)

לסיאט יש מבצע אם אינני טועה, של ה FR ב 88 (דגם ידני). . אתה חוסף פה את הצרות של ה DSG, אבל מנגד - זה ידני :)

• תוכן חדש...