Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני הייתי מעוניין ברכב הזה, וכבר מצאתי כמה שמוכרים אותו וזה, הקטע ששאלתי איזה בן אדם שמבין ברכבים והוא אמר שהוא לא היה מתקרב לאלפא רומיאו כי יש להם פול בעיות וחבל ליפול על הבעיות האלה, על אילו בעיות בדיוק הוא דיבר? מה כל כך רע בה? והאם יש לכם הצעות לרכבים דומים במחירים של 40-60? משהו ספורטיבי כמו האלפא עם כח סוס מכובד

פורסם

אז ככה, התקציב הוא בין 40-60 אלף שקל, מחפש רכב יד שניה שלישית מה שלא יהיה, שנתון 2010+ שיש לו ביצועים נחמדים כמו של רכב ספורט, וגם שיראה אם אפשרי כמו רכב ספורט, לדוגמה יש את האלפא רומיאו gt שזה אחלה אוטו עם 160 כח סוס, וגם נראה לא רע בכלל, יש לו את המראה הספורטיבי הזה, אבל הבנתי שהתיבת הילוכים הרובוטית לא משהו משהו והאלפא עם הרבה בעיות בכללי, אם יש משהו דומה במחירים האלה או הצעות נוספות אשמח לקבל כל הצעה! תודה מראש!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב האנשים האלו שאומרים את זה- מעולם לא החזיקו אחת. אלפא GT תקינה, אחת עם היסטוריה ידועה וכזו שלא חסכו עליה באחזקה, תתן לך המון כייף. אבל כן, זה עולה כסף. אבל לא יותר מרכבי "ספורט" אחרים. חשוב מאוד לבדוק אותה טוב. אם תמצא כזו ידנית אתה תהנה יותר. אם תצליח לשים את היד על אחת עם מנוע 3.2 וגיר ידני (ותוכל לשלם)- אתה תהנה הרבה יותר...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לאלפות יש את הבעיות שלהן (כמו לשל רכב אחר) ועל מנת לטפל בהן כיאות - צריך להסתייע בבעלי מקצוע שמתמחים בהן. יש כאלה, לא הרבה - אבל יש בהחלט וגם טובים מאוד! (ובמילים אחרות - לא הייתי מטפל באלפא במוסך "רגיל").

ברוב המקרים - יש ואפילו צריך להשתמש בחלקים מקוריים. קיצורי דרך - יכולים לעלות ביוקר.

לדעתי - האחזקה תהייה יקרה ממרבית הרכבים המקבילים.

רכב תקין ומתוחזק היטב - יתגמל את בעליו בהנאה רבה.

רכב שחוט - הוא מקור לצרות (כמו גם ברכבים אחרים).

השאלה מה אתה מחפש ?

רכב ספורטיבי "באמת" (ואז תוכל לבדוק גולף GTI - אילו שנתונים נכנסים בתקציב, או אולי איביזה FR מהמודלים הישנים יותר) או בעל פוזה ספורטיבית בלבד (סטייל יונדאי וולוסטר - אינני יודע אם נכנסת בתקציבך).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא בטוח שזה לרלוונטי לשנים הללו,

אבל אם מדובר במנוע .JTS של ה156 ,מדובר במנוע בעייתי מאוד ,בעבר רצו משסר שירשורים אודות המנוע הזה.

ממליץ בחום ללכת לכיוון 3.2 ידנית.

Porsche 944 turbo

פורסם
כמה שירשורים אתה מתכוון לפתוח באותו נושא בדיוק? [emoji15]

חח מצטער

אוטומטי? ידני?

בכל מקרה האלפא מיטו תוכל להתאים ( יש גם אוטומטי וגם ידני ). אם ידני - אז סיטרואן ds3 .

אוטומט בעיקרון, אמרו לי לאלפא יש בעיות וזה, והבנתי גם שזה תיבת הילוכים רובוטית שזה פשוט לא כזה אמין ועם תקלות, מה אתה אומר? יש לך עוד רעיונות לאוטומט חוץ מאלפא?

פורסם
לאלפות יש את הבעיות שלהן (כמו לשל רכב אחר) ועל מנת לטפל בהן כיאות - צריך להסתייע בבעלי מקצוע שמתמחים בהן. יש כאלה, לא הרבה - אבל יש בהחלט וגם טובים מאוד! (ובמילים אחרות - לא הייתי מטפל באלפא במוסך "רגיל").

ברוב המקרים - יש ואפילו צריך להשתמש בחלקים מקוריים. קיצורי דרך - יכולים לעלות ביוקר.

לדעתי - האחזקה תהייה יקרה ממרבית הרכבים המקבילים.

רכב תקין ומתוחזק היטב - יתגמל את בעליו בהנאה רבה.

רכב שחוט - הוא מקור לצרות (כמו גם ברכבים אחרים).

השאלה מה אתה מחפש ?

רכב ספורטיבי "באמת" (ואז תוכל לבדוק גולף GTI - אילו שנתונים נכנסים בתקציב, או אולי איביזה FR מהמודלים הישנים יותר) או בעל פוזה ספורטיבית בלבד (סטייל יונדאי וולוסטר - אינני יודע אם נכנסת בתקציבך).

ברמת העיקרון מחפש גם רכב שנראה סביר מבחוץ לפוזה וזה, אבל כמובן שיהיה חזק ויספק עם הכוח סוס והרעשים שמלווים את ההאצה, וכן בסביבות ה 40-60, אני רק צריך כיוון של לדעת לאיפה להסתכל שאני מחפש

פורסם (נערך)

התיבה הבעייתית של אלפא נמצאת ב GT וב 156/159 . התיבה שיש במיטו היא מסוג TCT ונמצאת גם באלפא גולייטה, פיאט 500X ועוד אחרות ומפגינה אמינות טובה. חפש רכבים משנת 2011 בה הגיעה התיבה המדוברת.

ואשמח לשמוע על אילו "בעיות" שמעת על האלפא מיטו, כי לפי ההיגיון הזה: יפניות לא בטיחותיות, צרפתיות עם תקלות חשמל כל היום, אמריקאיות שותות דלק וההנדסה הגרמנית - הכי טובה. כל אלו - כמובן שלא נכונים.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

בטווח מחירים הזה תוכל לרכוש DS3 שנת 2011-2012. מנוע 1600 טורבו ידני עם 156 כ"ס.

לעומת מחיר הרכישה הנמוך, מחיר האחזקה שלה קצת גבוה אבל תקבל אוטו ספורטיבי וכיפי.

Renault clio RT 1994

פורסם
בטווח מחירים הזה תוכל לרכוש DS3 שנת 2011-2012. מנוע 1600 טורבו ידני עם 156 כ"ס.

לעומת מחיר הרכישה הנמוך, מחיר האחזקה שלה קצת גבוה אבל תקבל אוטו ספורטיבי וכיפי.

למה הידני שאני רואה עם 156 כס והאוטומט עם 120? שניהם עם 1600

ומנוע עם מוניטין אמינות לא להיט.

יש לך משהו להציע?

יונדאי וולוסטר יכולה להתאים,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

אתה חושב שזה אוטו ספורטיבי באמת? זה מתאים לצרכים שלי?

• תוכן חדש...