Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי ישן - 22 שנים.

אני מגיע למכון הטסטים עם אישור רכב מיושן.

מה קורה אם אני מגיע לאחר תוקף רישיון הרכב הנוכחי?

פורסם

במכון טסטים עצמו לא ישאלו שאלות.

יקבלו אותך לטסט ויעשו בדיקה כרגיל. תוקף הרישיון החדש יהיה מתאריך גמר התוקף של הרישיון הישן ולא מתאריך הבדיקה. לדוגמא אם איחרת בחודש, תוקף הרישיון יהיה ל 5 חודשים. תאריכי הטסט לא משתנים, לא משנה מתי אתה עובר את הבדיקה.

תנאי נוסף -טסט בפועל לא יותר מ 90 יום מיום הוצאת אישור רכב מיושן. אם עברו יותר מ 90 יום, האישור כבר לא תקף, צריך לעשות חדש.

אם יעצור אותך שוטר בדרך לטסט תקבל קנס ונקודות, בהתאם לזמן שהרכב היה ללא טסט.

עד 4 חודשים -250 ש"ח ו 6 נקודות, 4 עד 6 חודשים 750 ש"ח ו 6 נקודות, מעל 6 חודשים - הזמנה לבית משפט.

אפשר להוציא במשרד הרישוי "אישור נסיעה זמני" שמיועד בדיוק למצבים כאלה.

זה היתר נסיעה ל 48 שעות. אתה בחור את מועד ההתחלה שלו בעת הוצאתו, צריך לשלם עליו אגרה של משהו כמו 40 ש"ח.

• תוכן חדש...