Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב של כביש 6 לא הגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לשלם בלינק הזה רק לאחר קבלת החשבונית שכאמור מגיעה בדואר אחרי חודשיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניתן לשלם שם גם לפני, רק בתנאי שהתלוש הוזן במערכת או שעודכן, מנסיון..

כל פעם שנסעתי בכביש 6 אחת לשבוע הייתי נכנס לראות אם התעדכן, ברגע שראיתי שכן שילמתי, ובפועל קיבלתי את זה בדואר שבוע\שבועיים אחרי..

פורסם

היא אמרה לי בוא תעשה מנוי לכביש 6 ותוכל לשלם את החשבונית כבר עכשיו. בלי מנוי תצטרך לחכות שנוציא חשבונית ונשלח

פורסם

איתמר,

אני מסכים איתך, אבל יש הגיון. קודם הנסיעה/חיוב צריך להיקלט במערכת ורק אחר כך אפשר לשלם.

כנראה העניין של קליטה וכניסה למאגר המידע של משרד הרישוי בפעם הראשונה לוקח זמן ומשאבי מערכת.

הפתרון הדי הגיוני בעיני הוא מנוי חינמי.

היום הכל משוכלל וטכנולוגי.. אפילו כפל רישיון נהיגה אתה עושה דרך אפליקציה בטלפון

כנס לאתר ותוכל לראות אם יש עלייך חיוב, תוכל גם לשלם אותו מבלי להמתין לטופס עצמו:

https://mybill.kvish6.co.il/FastPaymentLoginNoInv.do

תודה רבה!

חוץ ממה שכתבתי היו עוד שישה של תצלצל/תחייג טוב שלא תפקסס.

מי משלם היום בטלפון מול מוקדן אנושי?!

פורסם (נערך)

לגבי כביש 6 - "מנוי וידיאו" נותן הנחה של כ-25% מול מחיר המחירון. באותה הזדמנות מומלץ גם מנוי למנהרות הכרמל שאמנם לא חוסך בעלויות, אבל מאפשר מעבר חופשי בלי תורים בעמדות התשלום (וכבר נתקלתי בתורים של 10-15 מכוניות).

עם זאת מנוי כזה מחייב מעקב, לפחות פעם אחת קיבלתי מכביש 6 חיוב שגוי, שיחת טלפון קצרה והשגיאה תוקנה.

מעניין לעניין באותו עניין - שימו לב לחשבונות החשמל. אתמול אמא שלי קיבלה התראה על חשבון חשמל, מתברר כי החשבון המקורי מסוף מרס או תחילת אפריל 2016 לא הגיע אליה, היא פנתה ביוזמה ושילמה את החשבון במאי, ואתמול מצאתי בתיבת הדואר שלה התראה אשר נשלחה ב-19 באפריל, הדרך ארכה למעלה מ-3 חודשים!! בשנה האחרונה גם אני קיבלתי התראה אחרי שחשבון לא הגיע, ואת שני החשבונות הבאים שילמתי ביוזמתי אחרי שהחשבונות לא הגיעו, אבל שמתי לעצמי תזכורת בטלפון. בחשבונות אלה לא מדובר בדואר אלא דווקא באחת מחברות ה"דואר הכמותי".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר את השיטה אבל ייתכן וחשבון בסכום נמוך לא נשלח וממתין עד לנסיעה /נסיעות נוספות

נייר עולה דואר עולה, חוסכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מקבל באופן סדיר גם על נסיעה בודדת. קורה בממוצע 2-4 פעמים בשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה אם אתה כבר מנוי

לא בהכרח נכון לגבי לקוח מזדמן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...