Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מרוצה מהרכב שלי, אין מה לומר בנושא הזה אבל לאחרונה התחלתי לפזול לצדדים ולחשוב על שידרוג. הייתה לי הזדמנות לנוע בין סוכנויות רכב ולראות את הרכבים שהגיעו ב2016 לשוק במיוחד את הבלאנו שאני בקרוב אבקש לבצע עליה נסיעת מבחן בסוכנות.

עם כל המחשבות והפזילות אני לא שוכח שהרכב שלי עדיין משועבד ושאני משלם כל חודש ובלון שאצטרך להשלים בסוף התקופה, כמו כן הרכב אצלי רק שנה וכבר אני מתחיל לפזול לכיוונים אחרים ? אולי בפנים אני לא באמת כלכך מרוצה.

אם באמת רגע לחשוב על זה, האם ניתן לקחת רכב אחר ובאיזושהי דרך להעביר את ההלוואה הקיימת לרכב החדש ?

אם כן האם זה שווה את זה, אני מתכוון מבחינת כאבי ראש ובכלל כלכלית ?

מודה שעשיתי נסיעה באלפא רומאו מיטו של חבר טוב מהלימודים ואהבתי את הרכב, האם סוכנות שמחזיקה רכבים יד 2 תסכים למחזר את ההלוואה ולתת לי אחת חדשה למרות שאני לא אקח רכב חדש מהניילונים ?

אשמח קצת לדעת על הפרוצדורה והכדאיות.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אני מרגיש שחסר לו כוח ולא כי יש תקלה כי פשוט הרכב עם מנוע צנום, דבר שני הוא מרגיש לי רכב של מא' לב' ובלי שום טעם, מצד שני זה בידיוק מה שחיפשתי תחילה כי היה לי חשוב מאוד חיסכון בדלק ושיעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם

מבחינת כוח רוב המתחרות הן כאלה , להוציא את הואגיות עם מנועי הטורבו וה208 דיזל , אין לך ממש לאן לעלות בסגמנט מבחינת ביצועים.

הבלנו מאוד קרובה לסוויפט מבחינת ביצועים.

פורסם

בגלל זה חשבתי על מיטו/ג'וליטה משומשת אבל אני לא מכיר סוכנויות שיכולות למחזר את ההלוואה שיש לי על הסוזוקי ולתת לי חדשה ולרכוש אלפא חדשה מסמל"ת אני אצטרך למכור את 2 הכליות שלי ועוד כמה איברים.

פורסם

אם אני מבין נכון, הסוויפט שלך בת שנה, ורכשת אותה חדשה מהחברה?

אם אתה יכול להרשות לעצמך לממש הפסד של מכירת רכב חדש תוך שנה, והרכב הנוכחי לא מספק את הצרכים / מאוויים שלך, אז למה לא?

אם אתה לא אמיד במיוחד, אז אין שום הגיון כלכלי למכור רכב אחרי שנה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

רק לחדד את אברג'ל: התאור שלך מבהחר כי גם רכישת הסויפט היתה "קפיצה מעל הפופיק". אם אתה דואג כבר עכשיו אם תוכל להחזיר את ה"בלון" בעוד שנתיים כנראה שאין בידך האמצעים לשדרוג הרכב. תביא בחשבון שעלות השדרוג לא מסתכמת בהפרש בין מחיר המכירה של הסויפט למחיר הרכישה של הרכב ה"מפולפל" - אלא גם בעלויות אחזקה שוטפת. וסביר מאד שבעוד כמה חודשים תוכל לעשות copy-paste להודעה בפתיחת השרשור, עם החלפת הסויפט ברכב החדש, כיון שגם הוא כבר "ישעמם" אותך.

המלצתי - אם אין בידך כל הכסף הדרוש לביצוע ההחלפה, או לפחות מרביתו, השאר עם הסויפט. אחרת תכנס למעגל שלא ייגמר. יותר מכך, בתחשיב הבא בחשבון צרכים כלכליים עתידיים גם בטווח היותר ארוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, ראיתי ובדקתי אפשרויות בצורה יותר רצינית והבנתי שכלכלית זה בלתי אפשרי כרגע ולא רצוי, מעבר לזה בדקתי יותר ברצינות את החלופות ונזכרתי למה מלכתחילה בחרתי בסוזוקי.

הסוויפט פה כדי להישאר ומקסימום בעוד שנתיים בתקווה שעד אז תגיע בלנו עם מנוע טורבו וסוויפט חדשה אחפש להחליף :)

פורסם

אם לא יהיה איזה ארוע חריג אורך החיים של הסויפט הוא הרבה יותר מ-3 שנים.

אישית יש לי סויפט (שעבר לאחרונה לידי אשתי, אבל זה לא משנה דבר), לא חולם על החלפתו למרות חסרונותיו. אני מעדיף להחזיק ברכב שנים רבות. עניין הזמן האופטימלי להחלפת רכב שנרכש חדש ותוחזק כראוי עולה לדיון בפורום לעתים קרובות, לא נכנס אליו כעת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגלל זה חשבתי על מיטו/ג'וליטה משומשת

תישאר עם הסוזוקי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי הפוסט תמכור ותקנה ספלאש בת 6, ותחזיר את ההלואה...

תמיד תחשוב קדימה ועל הצרכים, אם אין לך את הכסף והרכב כרגע רק "משעמם" אותך אל תקנה אחר, תחשוב איך למקסם את מה שיש ולא על מה שאין.

בהצלחה

פורסם

אם זה מנחם אותך אני נמצא באותה סירה בדיוק.לפני חצי שנה קניתי יאריס חדשה ואני לא מרוצה מהרכב בכלל.

אני מרגיש שהרכב זורק תחת וההיגוי פשוט גרוע.הלכתי לחברה הסברתי להם שאני מרגיש שההגה מנותק והם בדקו את כל המכלולים הקשורים לכך והסבירו לי שככה הרכב.

דווקא מבחינת כוח אני לא כ"כ מקטר כן אולי הרכב לא מטוס אבל הוא זריז מאוד וחסכוני.

סתם לצורך השוואה,להוריי יש מאזדה דור קודם 2012 ואני הרבה יותר נהנה לנהוג ברכב. כן אני לא עושה עם הרכב דריפטים אבל אני מרגיש שהרכב מעביר לי תחושת ביטחון בנהיגה שזה דבר מאוד חשוב.

את היאריס קניתי בחצי מימון :40 אלף נתתי מקדמה. ו60 לקחתי הלוואת בלון דרך לאומי קארד עם תשלומים נוחים למען האמת.

כרגע אני בדיוק כמוך חושב על אופציות חלופיות: לקחת הלוואה דרך הבנק לחסל את ההלוואת בלון ואז השיעבוד יורד.

העניין הוא שאני לא רוצה לרדת בשנתונים יותר מדי,יש שיקראו לזה ירידה לצורך עליה אבל במקרה הנ'ל אני מסכים מאוד עם מה שכתב קודמי תמיד תשאף קדימה ותנסה למקסם את מה שיש,ובשביל להשתדרג מן הסתם צריך להוסיף.

פורסם

כרגע אני בדיוק כמוך חושב על אופציות חלופיות: לקחת הלוואה דרך הבנק לחסל את ההלוואת בלון ואז השיעבוד יורד.

ולא חשבת שההלוואה הבנקאית תצריך שעבוד הרכב או חלופה אחרת?

פורסם
ולא חשבת שההלוואה הבנקאית תצריך שעבוד הרכב או חלופה אחרת?

אני מקווה שלא יבקשו שיעבוד נוסף,במידה וכן אצטרך לחשוב על אלטרנטיבה אחרת. שכרגע אין לי.

• תוכן חדש...