Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לסונטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי סונטה 2.0 שנת 2000.

לפני 10 חודשים התקנתי מערכת גפ"מ ואני מאוד מרוצה, אבל תא המטען הפך להיות קטן מאוד עבורי (למשל כל פעם צריך לפרק את הגלגלים של העגלת תינוק כדי שייכנס לתא מטען).

לכן חשבתי לשדרג לרכב יותר גדול ושנתון יותר מתקדם.

חבר הציע לי ללכת על שברולט אפלנדר, שמתאים מאוד לגפ"מ וסוחב מצויין (ולקפל או להוציא את המושבים האחוריים).

הבעיה היא שאני לא יודע ממה להתחיל לחפש; איזה גירסה נחשבת לפחות בעייתית, מה המחלות של הרכב הזה, ועוד.

מישהו מהחברים יכול להאיר את עיני?

הדרישות שלי הם רכב עם תא מטען מרווח מאוד (כמעט כל סופ"ש אני נוסע עם עגלת תינוק ומזוודה), שיתאים למערכת גפ"מ וכמובן שיהיה כמה שיותר אמין.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

שכחתי לכתוב.

אני מתכנן למכור את שלי בכמה שיותר (באזור 8,500) ולהוסיף בערך 15,000.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם
אמינות לא משהו.

על איזה אמינות מדובר, כלומר איזה מחלות יש לרכב הזה?

איזה תחלופה אתה מציע?

פורסם

שמעתי מכמה על בעיות בגירים זה לא אמריקאית של פעם... גם הצריכה תהייה יותר גדולה.

אולי תחליף מיכל גז למיכל בגלגל ספייר? יהיה לך תא ענק!.. (אתה יכול לקחת חופשי)

ב25 קצת קשה למצוא אפלנדר נורמלית..

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

אם המכונית שלך מספקת מבחינת שימושים ואמינות - שים את העגלה על גגון ותשאר איתה. 8500 ש"ח על מכונית בת 16? - לא בתנאי השוק הנוכחיים.

5000 ש"ח יחשב להרבה.

גם התוספת שאתה רוצה להוסיף תספיק לרכב משומש מאד שיתכן שיצריך תיקונים יקרים. את הנבלה שלך אתה מכיר, וערכה זניח - תשארעם מה שיש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...