Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר וואסאפה (whatsapp)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בכמה קבוצות וואספה אתם פעילים?  

117 הצבעות

1. 1. בכמה קבוצות וואספה אתם פעילים?

• לא פעיל ואין לי וואספה
      4
    • 1-10 קבוצות, עם חיווי קולי פעיל
      39
    • 1-10 קבוצות, ללא חיווי קולי
      65
    • 11-20 קבוצות, עם חיווי קולי פעיל
      0
    • 11-20 קבוצות, ללא חיווי קולי
      5
    • 20 ומעלה, עם חיווי קולי פעיל
      2
    • 20 ומעלה, ללא חיווי קולי פעיל
      2

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקרב בין טלגרם למנשמע מזכיר לי נשכחות ,

פעם בעבר בקלטות הוידאו היה קרב בין VHS לבין BETA-MAX

כאשר טכנולוגית ה BATAMAX הייתה טובה יותר , אולם כולם היו עם VHS , ולכן מי שבחר בשיטה השניה לא היה לו עם מי להחליף קלטות / להתקשר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אבל פה מדובר בפורמטים שונים שלכולנו יש בתוך אותו מוצר (טלפון, מחשב ובטלוויזיה, ובקרוב במקרר, הקיר של השירותים ובמשקפיים).

השימוש של וואטסאפ הוא שונה מאוד.

אם צריך להתייעץ לגבי משהו טכני אף אחד לא ירשום בקבוצת וואטסאפ עם אלפי הודעות ביום.

בשביל זה יש פורומים.

אפילו בפייסבוק אי אפשר לעקוב אחרי כל נושא בצורה נוחה.

כרגע בשביל שיתוף חוויות וואטסאפ ופייסבוק זה טוב אבל בשביל שיתוף מידע עדיין פורומים הם פלטפורמה עדיפה.

פורסם

@YaronNahum

ממש לא קרב ידידי, ,תמיכה אין סופית בשליחת תמונות ,חוצה פלטפורמות, אפשר לשלוח כמעט כל סוג קובץ אפשרי עד מגבלה של 1.5GB כולל וידאו, והכי חשוב הכל נשמר בענן ולא במכשיר אלא אם אתה בוחר להוריד את התוכן.

פורסם

בדיוק כמו שאמרתי ,

טכנולוגית עדיף. BETAMAX וטלגרם.

הבעיה היא שהיא פחות נפוצה. לאיזה אחוז מהמשתמשים יש טלגרם ולאיזה אחוז יש וואטסאפ ?

עריכה : תלך עוד שלב , איזה אחוז מהמשתמשים מכיר בכלל את טלגרם ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתם מבינים חמה הוואצפ הזה מיותר, אלפי הודעות שאתם בכלל לא קוראים...

אני מעדיף להזמין לקפה/בירה/שוקו קרלו במקום לשלוח סלפי לחברים על איזה פלפל אכלתי וכמה קולה שתיתי לאחריו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אז מתי דייט?

פורסם

אין קשר לעדיפות טכנולוגית.

החלוקה בין טלגרם/וצאפ/ליין היא לפי מדינות, מה שתפס במדינה מסוימת יישאר שם עד שאיזה שופט יחסום את האפליקציה (ע"ע ברזיל).

לא יעזרו עשרות מיליוני משתמשים יפנים ב-line, זה לא יתפוס בארץ לעולם, מאותה סיבה שאת החדשות כולנו קולטים בטלפון דרך ynet.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...