Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו 306, שנת 2001 1600 סמ"ק אוטומט.

הגעתי למוסך המרכזי 3 פעמים במשך שבועיים מהסיבה שהם מצליחים לפתוח את המתזים אך לאחר יומיים הם נסתמים חזרה.

יש למישהו פתרון יצירתי? שמעתי על מלח לימון.

בנוסף, כבר העלאתי שרשור על העובדה שהוונטה הפנימית של המזגן שלי קרי, הבורר עוצמה של המזגן, עובד תמידית. עם מדחס, ללא מדחס, חום/ קור. תמיד עובד.

האם הפעולה של סגירת כל התריסים פוגעת במשהו? אני עושה זאת מהסיבה שלא תמיד נעים שנושבת רוח ללא מזגן או סתם אוויר שיוצא מהמערכת.

תודה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לנושא המתזים, יתכן שאתה משתמש בנוזל כחול שנמכר בגרושים באוטודיפו\הום סנטר ושות'?

הנוזל המדובר ידוע בתור מייצר סתימות סדרתי.

נסה לשים מים מזוקקים בלי שום תוספות.

או לכל הפחות דלל את הנוזל הכחול עם מים ביחס של 1:1

יום טוב גם לך

פורסם

^ אני משתמש בנוזל שמשות של אוטודיפו כבר 6 שנים, ללא דילול, בינתיים לא הייתה אף סתימה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יכול להיות שיש משקעים במיכל מים עצמו?

כמה מסובך לפרק אותו, לנקות ולחזיר אותו?

פשוט נמאס לי מחוסר מקצועיות של בעלי מקצוע וזמן יקר שמבוזבז.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

תנסה לפרק את המתזים ולהשרות אותם במים חמים עם מלח לימון, זה אמור להסיר את האבנית שסתמה אותם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הנוזלים האלו של ה10 שקל בתחנות דלק אוטודיפו אמריקן איגל ומה שזה לא יהיה בכל רכב היו יוצרות לי סתימות.. כל חודש חודשיים אני מוצא את עצמי משחק עם מחטים בשפריצרים.. עברתי להרבה מים מהברז בתוספת של חצי בקבוק נוזל לחלונות סנו של הבית - גם נראה שהחומר יותר חזק למרות הדילול (מנקה יותר טוב) וגם הסתימות הפסיקו..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כשלי היתה בעיה דומה, קיבלתי עצה בפורום להכניס למיכל חומץ ולהפעיל את השפריצרים עד שיגמר המיכל.

עזר לי ופתח את הסתימה בקלות והיא לא חזרה.

פורסם

הייתי לי בעיה דומה ולא משנה כמה אוויר דחסתי בצינורות, כלום לא עזר מלבד דילול של חומץ לתוך המיכל.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם

^^

כן. גם אני פעלתי בשיטה הזאת

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

• תוכן חדש...