Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למי שנתקל, מכיר.

את הדירה שרכשנו ריצפה בריצוף מבריק.

הקבלן התנה זאת בכך שנדאג למיגון מפאת הרגישות לשריטות.

באופן מוזר הוא הטיל את המשימה עלינו וציין כי מחכה למיגון כדי שיוכל להמשיך לעבוד בדירה.

מישהו מכיר יודע למי פונים ואיך מבצעים את המשימה?

תודה רבה.

פורסם

אצלי בחוזה הקבלן עושה את ההגנה וגובה 40 ש"ח למטר.

אז אולי לא כל כך נורא שיש לך את האפשרות לבצע את העבודה עצמאית.

אם אני זוכר נכון ,זכור לי שיש אצלי אפילו סעיף שהקבלן לא מתיר להתקין ריצוף מבריק אלה רק לפטו ועל הלפטו להתקין הגנה.

זה חוקי בכלל לאסור להתקין ריצוף מסויים?

פורסם

הגנה למשך הבניה או טיפול לטווח ארוך?

בדירה הקודמת בחרתי בריצוף מבריק, הקבלן הצמיד לו הגנה מיוטה או אריג גס אחר והסיר אותה בסיום הבניה.

הצטערתי על הבחירה שלי בריצוף מבריק משך 17 שנה, עד שעזבתי את הדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגנה למשך הבניה נדרשת לכל ריצוף. לא מבין למה ריציף שאינו מבריק אינו מצריך הגנה.

עמדתי במצב הזה לאחרונה לפני 20 שנה, ההגנה היתה חלק מתהליך הבניה והקבלן לא דרש דבר.

בהמשך למה שכתבתי קודם - אם יש לך אפשרות לשנות את בחירת הריצוף שקול זאת היטב, במיוחד אם בחרת בריצוף מבריק ובהיר. על ריצוף כזה כל פירור או טיפת קפה יבלטו למרחוק, שלא לדבר על סדקים שעלולם להגרם. עדיף משהו שמסתיר את הפגמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

?!?!

קנית דירה מקבלן, והוא מטיל עליך את האחריות לנזק לרצפה שהוא עלול לגרום?

לפני שאתה בודק כמה ואיך, בדקת בכלל עם עורך הדין שלך אם בכלל מותר לו לעשות דבר כזה?

לי זה נשמע הזוי.

פורסם

תודה לעונים.

לשאלתך נמסיס.

הוא טוען שאנו היחידים שהצליחו לקבל ריצוף מבריק מהקבלן מבלי שנעשתה חשיבה על המיגון שלו ובמידה ונתעקש שהוא יתקין העלות תהיה לא כדאית לנו ושעושה לנו טובה שמאפשר לנו להתקין מיגון בעצמנו.

השגתי מחיר של 8 ש"ח למטר ללוחות גבס.

אני מקוה שזה יעשה את העבודה.

פורסם

עדיין נשמע לי הזוי. אם הקבלן הבטיח לי דירה עם ריצוף מבריק, לדעתי אחריותו לספק לי דירה עם ריצוף מבריק, הוא לא יכול לומר שאם לא אשלם לו עוד X כסף זה יהיה שבור או שרוט. פשוט סחיטה. אבל אם עורך הדין שלך (ולא של הקבלן!) אמר לך כך, באמת קטונתי.

פורסם

זה חדש לך שהיום ברכישת דירה חדשה כל שינוי הכי קטן או שידרוג זה סחיטה, גם אחרי ששילמת לספק/יצרן אקסטרה על השידרוג.

יצא לי כבר לראות ולשמוע לא מעט מקרים הזויים.

פורסם

זה ברור שכל שדרוגון שלא סגרת בעת חתימת החוזה, שוחטים אותך וזה תירוץ לדחות את מסירת הדירה בשנה.

אבל אם כבר סגר בחוזה מה סוג הריצוף המבוקש, פתאום לבקש כסף על "מיגון" מה שהובטח לספק? אם הובטח לספק ריצוף מסוג מסויים, עליהם לספק אותו תקין, וזו בעיה שלהם איך ידאגו לכך. שלם או שהריצוף שלך ינזק. פשוט פרוטקשן.

• תוכן חדש...