Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום חודש ראשון עם M2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא...

ודרך אגב הצבע הזה זמין רק ב m2 וה x6m אי אפשר לקבל אותו עם קיט m הצבע שמקבלים עם הקיט m הוא כחול שונה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא...

ודרך אגב הצבע הזה זמין רק ב m2 וה x6m אי אפשר לקבל אותו עם קיט m הצבע שמקבלים עם הקיט m הוא כחול שונה

איזה גוון של estoril blue בדיוק יש לך?

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם
אגב בפרק המדובר של טום גיר הזנב שם משחק ועוד איך משחק.

ונראה ששם זה נשלט ודי פשוט , כמובן שרמת הנהג שם בהתאם..

http://www.projectwatchfree.tv/serie/top-gear/season-23/top-gear-23x05-s23e05-online-free-stream/

לא ראיתי את הפרק עדיין...

אבל במידה והנהג זה כריס האריס אז זה ממש לא דוגמה... הבן אדם יכול לעשות דריפטים עם סוס ועגלה וזה יראה קל

פורסם

קל, זה לא.

דורש הרבה תירגול.

לפחות "תתנחם" שיש לך את אחת המכונות המשובחות על הכביש לעשות את זה.

אני הייתי חופר קצת בפורומים בחו"ל ובודק נקודות תורפה של הדגם (אם בכלל יש) בנוגע לדריפטים.

כבר נתקלנו בדגמי BMW בעבר שדריפטים לא יותר מידי אינטנסיבים היו גורמים לקרעים בתת שילדה האחורית, אז שווה לדעת מראש מה הסיכונים שאתה נכנס אליהם ולעשות לבד את החשבון האישי, אולי לוותר על ענין הדריפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בנתיים אני לא עושה דריפטים עם הרכב...

דרך אגב סתם שאלה איזה משטח גורם פחות נזק בדריפטים.

אספלט סלול כמו נגיד המנחת בערד

או נגיד משטח ש ״מרוצף״ בחצץ שחור ?

כמובן שעל המשטח עם החצץ אפשר לעבוד רק במהירות איטית מאוד בלבד...

פורסם

בגירה, הבעיה של התת שלדה שאפיינה את הe36/e46 נפתרה בe90 והלאה יחד עם עוד מכלולים שלא היטיבו להחזיק מעמד דוגמת משולשים ושאר חלקי המתלה.

לפחות מהבחינה הזו ניתן להשאר רגועים.

בנוגע לדריפט עצמו, אזי שהm2 היא בת לוויה מושלמת למטרה זו, אבל כמובן שמומלץ לאמץ סט נוסף של חישוקים בדיוק עבור מטרה זו, קח בחשבון שבגלל מידות הדיסקים אחורה תהיה צריך לחפש מידה גדולה יחסית ולא 15-16 כמו שרוב האנשים עושים.

לדעתי אין כמו אספלט, ואם אתה ממש חושש אזי שאספלט רטוב הוא הוא יגרום לבלאי הנמוך ביותר.

חצץ סתם יגרום נזק ויעוף לכל עבר. חבל.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

המנחת בערד הוא אמנם מקום מעולה להתאמן בו מהסיבה שאתה לבד ומשטרה לא תציק לך אבל מצד שני בגלל שזה היה מנחת מטוסים, מקדם החיכוך של הכביש גבוה מהרגיל וביחד עם זה גם אוכל את הצמיג מהר יותר.

אם יש לך מקום עם בטון מוחלק זה אמור להיות טוב מאוד.

ממה שאני הבנתי, סובארו BRZ והטויוטה המקבילה הם רכבי דריפטים מעולים ללימוד. באחת העונות של טוב גיר קלארקסון אמר שהוא אפילו יכול לעשות דריפט תוך כדי שהוא קורא עיתון עם ה BRZ ואף הדגים זאת. לפני שאתה אומר לי "טוב זה קלארקסון ובצדק", אתמול ראיתי בערוץ היוטיוב carfection את הבוחן הראשי שלהם לוקח את אמא שלו (בת 60 ומשהו) ללמוד לעשות דריפטים והיא קצת הצליחה על משטח רטוב. זה היה משעשע מאוד.

פורסם

בטוח שיש רכבים נוספים בשוק שקל יותר לעשות איתם דריפטים אבל זה פחות רלוונטי מאחר ואני לא אקנה עוד brz עכשיו כדי לעשות דריפטים חחח

פורסם

הדרך להצליח בדריפטים היא אימונים (עם מאמן), אימונים ועוד אימונים.

אל תצפה להצליח על בסיס הדרכה אחת, או אפילו אחרי שלוש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...