Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסקנה הזו הגעתי מזמן. זו אחת הסיבות בגללן אני קונה מכשירי mid range, בשיטת השתמש וזרוק. לא מתקן. נדיר מאד שמכשיר מתקלקל תחך פחות משנה - שנתיים מרכישתו (היה לי מקרה אחד כזה, LG-G2 של אחד הבנים שנרכש מאמאזון והרטט התקלקל די מוקדם. לא פנה לאמאזון אלא שילם תמורת תיקון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוט 4, הבעיה היא שהיה נתקע המון, ופשוט כבה. להדליק אותו שוב זו מלחמת עולם, תוציא סוללה, תכניס, ותתפלל לבורא עולם שיקרה נס והוא ידלק, שלשום מת סופית, לא רוצה להדלק יותר.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

יש לי מכשיר LG G3 שבדיוק הפסקתי להשתמש בו ואיפסתי אותו כדי למכור אותו.

עובד נהדר ואחרי האיפוס מרגיש כמו חדש.

השתמשתי בו בדרום אמריקה עד לפני שבוע כשעוד הייתי בקולומביה וראיתי את מחירי המכשירים.

לא יכולתי לעמוד בפיתוי וקניתי Galaxy 7 :roll:

תוכל להתקין עליו מה שתרצה, גם ככה אאפס אותו אחר כך שוב.

אני מראשון לציון, דיי קרובים.

מוזמן לבוא לקחת את המכשיר ולהשתמש בו עד שהבעיה תעבור סופית.

אביב.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: כבר יותר מ10 ימים שאני לא יודע מה קורה עם הטלפון לי. שירות הלקוחות של סאני מסבן אותי ואומר שיחזרו אליי. מפה לשם נסעתי פיזית לסניף. אמרו שלא ניתן לבדוק את המכשיר.

הבדיקה מצריכה פתיחה של המכשיר. ובגלל שיש סדק מינורי בתחתית המסך, למרות שקשה מאוד להבחין בו, פתיחה של המכשיר תשבור את המסך.

קיבלתי הצעת מחיר של 750 שקל להחלפת מסך. על שבר מינורי שבלתי ניתן להבחין בו כמעט.

רק אז יפתחו אותו לצורך אבחון. (לדעתי מדובר בלוח)

בקיצור. מה אני עושה מפה? להחליף מסך במקום אחר לא אוכל. כי אז הם יתנערו מטיפול בתקלה, שלשמה המכשיר נכנס מלכתחילה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...