Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוד מעט ע"פ ספר הרכב אני אמור להחליף את רצועת הטיימינג. מדובר ברכב סוזוקי SX4.

הבעייה היא שמעולם לא יצא לי להחליף טיימינג ולכן אין לי שמץ של מושג כמה זה אמור לעלות במוסך.

כמו שיש לי הערכה כמה עולה לדוגמא טיפול קטן הן במוסך מורשה יבואן והן במוסך רגיל, כך הייתי רוצה לקבל הערכה כזאת גם לגבי הטיימינג כדי לא ליפול בפח במוסך.

כמה לדעתכם יכולה לעלות החלפת הרצועות (שאם אני מבין נכון מחליפים את כל הקיט שכולל כמה רצועות) חלפים + עבודה?

תנו לי בבקשה את הטווחים של המחירים שהם סבירים בנפרד למוסכים מורשים ולמוסכים רגילים, שאוכל לקבל החלטה מושכלת.

תודה

פורסם

מדובר בשרשרת, מה שאומר שלא מחליפים.

אולי אתה מתכוון לרצועות אביזרים, תוכל לצלם לנו אותן מחלקן הפנימי ולפי זה נדע אם הגיע זמנן.

Stay Dirty

פורסם

בספר הרכב מצויין רצועה למנוע/מזגן/הגה/אלטרנטור

זה לא טיימינג?

sx4.jpg

אצלם בהמשך. מחליפים את הרצועות לפי המצב או ע"פ הקילומטרז'?

פורסם (נערך)

מדובר על רצועת מנוע. בדרך כלל לא אמורה לעלות יותר מ 100 ש"ח לאחת איכותית וההחלפה גם די פשוטה, בייחוד ביחס לרצועת טיימינג.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אז מה זה רצועת טיימינג? תמיד חשבתי שרצועת מנוע ורצועת טיימינג זה אותו דבר

בדיעבד יצא לי טוב עם הסוזוקי :)

• תוכן חדש...