Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על פורום אופנועים טוב ופעיל

Laurence
שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מקווה שאני לא פוגע בחוקי הפורום הזה, אבל ראיתי שהפורום אופנועים פה סגור.

בקיצור, רוצה להתייעץ עם אנשים בנוגע לרכישת אופנוע (לא קוטנוע).

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד ילדים מתלהבים כמו אברהמי נמצאים בראשו, פג"ז לעולם לא יחזור להיות הפורום האיכותי שהוא היה..

לצערי הרב אין ממש אלטרנטיבה..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

בעוד שאני חולק את התסכול שלך מפולגז (ולכן אפילו לא טרחתי להירשם לגלגוליו האחרונים), תחושותינו בנושא אינן רלוונטיות למה שנשאל. הבחור מחפש להתייעץ, אז בוא נראה אם אפשר לעזור לו.

Laurence - בנוסף לפורום פולגז שכבר הופנית אליו, ממליץ להצטרף לקבוצת פורום 8 בפייסבוק. מאמין שבין שניהם תמצא את כל המידע שאתה זקוק לו, ואם לא - תמיד אפשר לחזור לפה ולהתייעץ באוף. יש פה כמה רוכבים סמויים ולא מעט ידע בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד הייתי נכנס מדי פעם לפול גז ובהתחלה הייתי ממש נהנה. בהמשך זה הפך לפחות טוב. ואני בכלל לא רוכב.

אולי אפשר לבקש מההנהלה שיפתחו איזה תת-פורום רוכבים פה. אני בטוח שזה יהיה נחמד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פג"ז לא רלוונטי - כמה משועממים רודפים אחרי הזנב של עצמם.

גם פג"ז 'של פעם' היה מלא חסרונות (בעיקר רמת כתיבה ירודה) אבל הוא כלל מאגר עצום של נושאים טכניים, ביקורות ומחלות נפוצות, פרוייקטים וכו'.

הפורום הנוכחי לא מחזיק בנכס הזה, ולא רואה מצב בו הוא מצליח ליצור אותו מחדש.

פורום 8 בתפוז פשוט לא שמיש. לא מבין את ההתעקשות על הממשק הארכאי והפיכת כל עמוד לסוכנות פרסום.

השמועה אומרת שכל הפעילות עברה לפייסבוק. בתור אדם חופשי אני לא יכול לאשר, אבל שווה לחפש.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שאני לא פוגע בחוקי הפורום הזה, אבל ראיתי שהפורום אופנועים פה סגור.

בקיצור, רוצה להתייעץ עם אנשים בנוגע לרכישת אופנוע (לא קוטנוע).

תודה

שאל בני ונען. מהי שאלתך לגבי אופנועים. אני רוכב מעל ל20 שנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד ילדים מתלהבים כמו אברהמי נמצאים בראשו, פג"ז לעולם לא יחזור להיות הפורום האיכותי שהוא היה..

לצערי הרב אין ממש אלטרנטיבה..

למה? מה קרה שם בדיוק? (את הסיפור הרשמי אני מכיר)

שאל בני ונען. מהי שאלתך לגבי אופנועים. אני רוכב מעל ל20 שנים.

אני רבע מזה אבל עדיין אוכל לעזור, מקווה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שלפות"ש אין שאלה ספציפית אלא הוא מעוניין להתייעץ באופן כללי, וזה מה שממחיש את הבעיה, אין פורום דו"ג שיכול לשמש כבית וירטואלי כמו שקארספורום משמש לחובבי הרכב.

לרוכבי השטח יש את מועדון זולו בפייסבוק, לא מכיר קבוצה דומה לרוכבי הכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה? מה קרה שם בדיוק? (את הסיפור הרשמי אני מכיר)

אדון אברהמי לא הסתדר עם הבוס החדש ותוך שעה השמיד פורום מלא ידע ואנשים רציניים.

אחרי זה גייס אליו עוד שני לייצנים ומפורום שמחנך לתרבות רכיבה ורכיבה נכונה, זה הפך לפורום שמלמד לעשות ווילי..

הדברים נאמרים בהכללה גסה מתוך כאב, אבל זה בגדול הלך הדברים.

הבן אדם שם ז#ן על כולם ובטוח שהוא יודע יותר טוב. וככה הדברים גם נראים. כל הכתבים והכותבים הרציניים ברחו משם כמו מספינה טובעת, ונשאר אביעד עם צמד הליצנים שלו.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לא נראה ככה על פניו (פורום שמלמד לעשות ווילי) את שאר הדברים אני לא מכיר. אבא שלי היה פעיל בפורום הקודם אני רק קראתי את המבחנים של תומר ברעם מKTM

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי ששאל מה אני צריך ואם אפשר לעזור, תודה. שוב אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אבל פרסמתי את השאלה בפורום של פולגז. תוכלו לראות שם ולהגיב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדון אברהמי לא הסתדר עם הבוס החדש ותוך שעה השמיד פורום מלא ידע ואנשים רציניים. אחרי זה גייס אליו עוד שני לייצנים ומפורום שמחנך לתרבות רכיבה ורכיבה נכונה, זה הפך לפורום שמלמד לעשות ווילי..

הדברים נאמרים בהכללה גסה מתוך כאב, אבל זה בגדול הלך הדברים. הבן אדם שם ז#ן על כולם ובטוח שהוא יודע יותר טוב. וככה הדברים גם נראים. כל הכתבים והכותבים הרציניים ברחו משם כמו מספינה טובעת, ונשאר אביעד עם צמד הליצנים שלו.

אתה לא מדייק, והצגת הדברים בצורה כ"כ מגמתית לא מוסיפה לך כבוד. אני לא אומר את זה מתוך דאגה למוניטין של אביעד, אלא משום שלך לא מתאים להתבטא כך.

אין טעם לדוש במה שקרה, לכולם יש חתיכות מידע חסר ואף אחד מאיתנו לא באמת רואה את התמונה המלאה. מה שאני כן יכול לומר זה שמהיכרות עם אביעד לא מדובר בנער פוחז, גם אם בעיניו הרכיבה היא פעילות עם קצת יותר סיכון ממה שאתה ואני היינו רוצים לראות. בסופו של יום מדובר באתר פרטי שלא חייב דין וחשבון לאף אחד ולא מתיימר להיות המצפן המוסרי של קהילת הרוכבים.

כדי לאזן - אני גם לא יכול לומר שהמחנה השני מדבר אליי בתור רוכב. ערימה של זקנים (ברוחם) בורגנים וחפרנים שמתפלספים כל היום על איך שפעם ידעו לבנות אופנועים ואיזה סלייד דוהאן הביא במירוץ ההוא ב-92'... טוב שהלכו ופתחו להם אתר משלהם, אליו אני יודע לא להיכנס. מה לזה ולרוכב הישראלי המודרני?

לבסוף, אני מסכים שהחיבור עם אלסיבוני היה לא לעניין, הטיפוס הוולגרי הזה דוחה אותי עוד מתקופת 'אוטו', אבל זה כנראה גם חלק מהסיבה שהוא לא נשאר בשותפות הזאת לאורך זמן. בינתיים, כל עוד יש בין הכותבים את סקוטרמן, אסף והילה, אני די רגוע לגבי השפעת האתר על דור ההמשך של הרוכבים בארץ.

למי ששאל מה אני צריך ואם אפשר לעזור, תודה. שוב אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אבל פרסמתי את השאלה בפורום של פולגז. תוכלו לראות שם ולהגיב.

פורום אופנועים הוא בדיוק כמו פורום מגהצים - לא קשור ולא מתחרה בקארזפורום, לכן אין פה עבירה. אם אני טועה, אני מוכן לספוג את ההתראה שתקבל.

עכשיו תפסיק ללכת סחור-סחור ותן לינק לשרשור שפתחת שם, כי אני בספק אם למישהו פה תהיה סבלנות ללכת לחפש אותו.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכולם יש חתיכות מידע חסר ואף אחד מאיתנו לא באמת רואה את התמונה המלאה

יפה אמרת,

יש סיבה למה מאז סגירת הפורום אביעד לא מספר מה באמת קרה שם,

פה ושם הוא משחרר חצאי אמיתות.

והסיבה היא שזה פשוט לא מוציא אותו באור חיובי במיוחד.

אולי אני לא הוגן, אולי אני מריר, אולי אני נותר טינה ומרגיש שאביעד פגע בי וברבים אחרים בפזיזות ובקלות הראש שלו,

בכל מקרה לא מתפקידך לשפוט מה מתאים לי ומה לא..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...