Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס W123 שנת 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום , זה הרכש החדש מלפניי חודשיים קניתי מאיש מבוגר שהוא היה היד השניה ,לפניי שהוא קנה את הרכב מהיד הראשונה אני מאד רציתי לקנות אותו אבל פספסתי והנה בסוף הגיע אליי ברוך השם.

הרכב עבר 108000 ק"מ מקורי מאד לא שופץ ובמצב ממש טוב ,הנה כמה תמונות.LG ELAD2016-5 3000.jpg

LG ELAD2016-5 2964.jpg

LG ELAD2016-5 3108.jpg

LG ELAD2016-5 3109.jpg

עריכה אחרונה על ידי eamzaleg
הסתרת מספר
פורסם

תתחדש !

לפי התמונות מדובר בדגם ה 200 הבסיסי שבין דגמי הבנזין, 109 כ"ס וביצועים די עצלים.

לפי מספר הרישוי, המכונית קיבלה רישוי בירושלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש! ביום שישי האחרון קניתי גם מרצדס w123 שנת 82 ואני מאושר עד הגג, יש לי כמה דברים לשפץ , אבל מבחינה מכנית הרכב במצב מעולה ומניע בשניה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
תתחדש! ביום שישי האחרון קניתי גם מרצדס w123 שנת 82 ואני מאושר עד הגג, יש לי כמה דברים לשפץ , אבל מבחינה מכנית הרכב במצב מעולה ומניע בשניה

גם לך אני מאחל הנאה בכל הנעה!

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...