Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אישית לא רואה סיבה לנסוע מהר בארץ, במיוחד לא במהירות שקרובה ל-200 קמ"ש.

אין שום בעיה כל עוד אתה לא נוהג בשמאלי.

אני כן רואה סיבה לנסוע מהר בארץ בטח במהירות שקרובה ל-200 קמ"ש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להכניס לכלא אדם "נורמטיבי", קרי לא עבריין חוזר, על עבירה כזו שבתכלס מעבר לכותרת מדליקה בעיתון היא פעוטה יחסית לעבירות מוכרות אחרות, זו לדעתי רשעות.

50 קמ"ש מעל המותר בשטח עירוני, נהיגה בשכרות, מעבר באדום - כולן עבירות מסוכנות בהרבה, וכלא אתה לא תראה שם בד"כ.

הזוי. פשוט הזוי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
45 יום בכלא על עבירת מהירות בכביש סטייל עוקף קריות בלילה (סלול היטב, שטח הפרדה, כנראה לא עמוס), לנהג ללא עבר?

אולי אני לא אובייקטיבי, אבל זה נשמע לי מוגזם בצורה מטורפת.

אנשים נוהגים שיכורים בערים (וגם מחוץ להם) ומקבלים (הרבה) פחות, למרות שזו עבירה מסוכנת לא פחות, וכנראה יותר.

כנ"ל רמזור אדום וכו' וכו'.

+1000000000000000.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

50 קמ"ש מעל המותר בשטח עירוני, נהיגה בשכרות, מעבר באדום - כולן עבירות מסוכנות בהרבה, וכלא אתה לא תראה שם בד"כ.

צודק. אני קראתי לא נכון אגב (חשבתי במקור 169 קילומטרים לשעה) ועכשיו אני רואה שהמהירות בכתב האישום - מאוד גבוהה.

מגבלות המהירות בעולם הן לא יותר מ-140 קילומטרים לשעה, ולא בכדי. הקטעים הלא מוגבלים באוטובאהן הם יוצא הדופן בהקשר הזה, וגם בהם יש מהירות מומלצת, מגבלות מהירות זמניות ומגבלות על קטעים שלמים, על כלי רכב כמו משאיות וכך הלאה.

עדיין, אני מסכים שהענישה חמורה מאוד לעומת הרבה עבירות שמבחינת הסיכון הכרוך בהן הן מסוכנות הרבה יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני נגד מהירות מופרזת כי הכבישים בארץ צפופים ומפותלים וכל טעות קטנה יכולה לגרום לתאונה רצינית כשנוסעים במהירות 200 קמ"ש אבל מצד שני העונש לא מידתי. אם אני לא טועה, נהגים שפגעו באחרים וגרמו לתאונות לא קיבלו עונש כזה.

פורסם
להכניס לכלא אדם "נורמטיבי", קרי לא עבריין חוזר, על עבירה כזו שבתכלס מעבר לכותרת מדליקה בעיתון היא פעוטה יחסית לעבירות מוכרות אחרות, זו לדעתי רשעות.

הזוי. פשוט הזוי.

מה בטח אין שום סכנה לנהוג במהירות של 200 קמ"ש להיפך, צריך לעצור את כל שאר הרכבים מסביבו שהעזו לנסוע במהירות המותרת ולכן נהגו בבריונות וסיכנו את הנהג הנורמטיבי הזה.

לגבי נורמטיבי , בתי הכלא מלאים באנשים נורמטיבים. מעניין כמה עבירות תנועה יש לו בגיליון, עורך הדין הדין שלו טוען ש"במשך 20 שנים שבהן נהג נרשמו לו עבירות בודדות" אבל לא פירט. מעניין כמה עבירות זה "עבירות בודדות" .

פורסם

הזוי. פשוט הזוי.

הזוי מאד +1

מדינה מטורפת - שילחמו בגורמים שכן גורמים לתאונות, מחפשים רעש כדי להשתיק את הרפיסות שלהם במציאת

הגורמים שכן יוצרים תאונות. כניראה זה קל ונותן כותרת במיוחד כעת שהם על כוונת המבקר.

גם לפי הדוחות שלהם מהירות היא לא גורם משמעותי, אבל כותרת מעולה היא כן מייצרת

כניראה הם באותו הסגנון כמו המוטו הקבוע של אור ירוק - מהירות ומצלמות ומצלמות ומצלמות

ביזיון שנותנים לו מעצר ומשחררים נהגים שיכורים, או עברייני אור אדום, או בעלי כלי רכב שמסכנים את כולם.

קובי

:-)

פורסם
אני נגד מהירות מופרזת כי הכבישים בארץ צפופים ומפותלים וכל טעות קטנה יכולה לגרום לתאונה רצינית כשנוסעים במהירות 200 קמ"ש אבל מצד שני העונש לא מידתי. אם אני לא טועה, נהגים שפגעו באחרים וגרמו לתאונות לא קיבלו עונש כזה.

למה לכתוב סתם ובלי קשר למקרה? זה לא כביש מפותל. זה כביש רחב, רב מסלולי, סלול היטב ודי ישר. כל העיקולים שבו אפשר לקחת גם במהירות הרבה יותר גבוהה מ-200 קמ"ש.

מה בטח אין שום סכנה לנהוג במהירות של 200 קמ"ש להיפך, צריך לעצור את כל שאר הרכבים מסביבו שהעזו לנסוע במהירות המותרת ולכן נהגו בבריונות וסיכנו את הנהג הנורמטיבי הזה.

זה בדיוק העניין, בלילה הכביש הזה שומם. אין את כל אותם שאר הרכבים בשביל להפריע לו. העיקר לכתוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

... ואם הוא היה הורג מישהו... העונש היה מידתי?

אז אולי חבל שלא הרג אף אחד!

אני יודע שאני בדעת מיעוט וכל "חובבי ההגה" יקפצו עלי שאני מתחסד.

לדעתי עונש סביר שיצור הרתעה, בפעם הבאה שמתחשק לכם "למהר" תחשבו שזה יכול להגמר בכלא.

אגב, בסינגפור העונש על נהיגה בשכרות (מעל הרף המותר) - פעם שניה, כלא לשנה!

אני לא מדמיין אפילו לשתות כוס בירה ולנהוג אח"כ.

אז יש חוק והמדינה עוזרת לך לכבד אותו, גם אם קשה, לא מתאים או שלדעתכם החוק לא ראוי.

מצד שני אני גם חושב שהמדינה צריכה להקים תשתית ראויה לחובבי ההגה בדמות מסלולים מוסדרים.

אבל.. חוק זה חוק! השתין על החוק... השתינו עליו בחזרה.

ועכשיו לחלק האומנותי, שכולם אומרים שאני מתחסד.. אחד, שתיים שלוש... מתחילים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנה, התחלנו - אתה מתחסד.

אין שום הוכחה לקורלציה בין ענישה לציות, ובין אכיפה למניעת סכנה. אין הרי לאף אחד ספק שהוא עבר על החוק, מה שיש זה אנשים שמבינים טיפה בנהיגה וברור להם שהוא אמנם לא נסע לאט, אבל בהתחשב בשעה ובמקום הרבה סכנה לא הייתה שם. מאידך יש את המתחסדים, שבזכותם המערכת קיימת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בכל כביש בעל שני נתיבים במצב סביר ניתן לנסוע בקלות 200 קמ"ש. זה נעשה מדי יום על ידי "נהגים נורמטיביים" רק שלא כולם נתפסים.

אקצין, גם בנתיב אחד.

כל אלה שמתנגדים למהירות של 200 בשרשור הזה, תעשו בבקשה חיפוש ותבדקו כמה תאונות נגרמות בשנה בגלל המהירות הזו.

רמז, התשובה תהיה קרובה לאפס מכיוון שמהירות לא גורמת לתאונות אלא טעויות שאנשים עושים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
זה לא כביש מפותל. זה כביש רחב, רב מסלולי, סלול היטב ודי ישר. כל העיקולים שבו אפשר לקחת גם במהירות הרבה יותר גבוהה מ-200 קמ״ש.

תלוי במכונית אבל בגדול זה נכון.

רק כדי לסבר את האוזן, תכנון עקומות בדרך מהירה נועד לאפשר למכונית לצלוח את הפניה בכ-120 קילומטרים לשעה גם בקו הכי הדוק כשמופעל על הרכב כוח של כ-0.1g וזה מבלי להתייחס לשפיעה של העקומה.

מכוניות מסוגלות לעמוד בכוח של כ-1g בפניה ברדיוס קבוע ובמעט יותר בזמן שינוי כיוון. גם אם תכפיל מהירות (240) הכוח שיופעל על המכונית הוא כ-0.4g, ואני מזכיר שעדיין לא התייחסנו לשפיעה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מעניין כמה מהמתרעמים על המהירות נהגו בכלל בכביש הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
וזו חברים, ההוכחה מה ההבדל בין עו"ד תותח שיכול היה להוציא אותו עם שלילה על תנאי וקנס מזערי יחסית וכמובן החזרת הרישיון כמעט במיידי לעומת עו"ד פח אשפה..

עצוב מאוד.

לא מכיר את פרטי האירוע אבל זה ממש ממש לא נכון.

אם כל הכבוד לעו"ד, הוא עדיין לא שופט, רק עו"ד. בסוף השופט עושה מה בז*ן שלו...

ראיתי כבר מספיק עו"ד תותחים שבתותחים שהלקוחות שלהם חוטפים בלי פורפורציה משופט שלא בא לו בטוב.

אתה יכול לשכוח בכל מקרה "מ

שלילה על תנאי וקנס מזערי יחסית וכמובן החזרת הרישיון כמעט במיידי" כשמדובר ב96 קמ"ש מעל המותר.

אני גם מנחש שאם הוא נוסע במרצדס - כנראה שהעו"ד שלו זה לא בדיוק אחד מהסניגוריה הציבורית.

פורסם

למה אתה מעוות את דבריי?

אם אותו נהג היה נוהג 150 בציר מוריה, דיינו.

ואם אותו נהג היה נוהג 200 בעוקף בשעות השיא, דיינו.

אבל אם הוא נוהג בכביש כזה, בשעה כזו, ועובר על החוק (אין כאן ספק) - אני סבור שלא מגיע לו זמן בכלא. שלילה? סבבה. כלא? Give me a break.

אבל אצלנו אנשים אוהבים להיות תליינים, הנה תראה איך אתה מעוות את הדברים שלי לקיבינימט בלי למצמץ פעמיים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...