Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב קניתי בספטמבר מלובינסקי טרייד עם 95 אלף ק"מ על המד אוץ', כיום על 130 .

הרכב הכי בסיסי ברמת אבזור אבל מגיע עם בקרת שיוט, מגביל מהירות, פנסי ערפל, כיסא נהג+נוסע מתכוונן גם לגובה, שקע מצת לנוסעים, תא כפפות מקורר ועוד.

תוספות שלי:

מערכת מולטמדיה, ג'אנטים מגנזיום (הגיע במקור טאסות), לדים לתא מטען, ניקלים לידיות חיצוניות ,מגבר, סאב וקומפוננטים jbl.

ב8 חודשים עשיתי 2 טיפולים אחד קטן שכלל שמן, פילטר שמן, מסנן מזגן והחלפת נוזל בלמים במורשה מרכזי שעלה כ700 ש"ח .

טיפול גדול שכלל שמן, פילטר שמן, פילטר סולר, פילטר מזגן, פילטר אוויר נעשה בעזרת רועי מהכנופיה החלפים עלו כ600 ש"ח, מקוריים).

פעם אחת בין הטיפולים הלכתי למורשה עקב תקלה שאובחנה בסוף כמצבר חלש, המצבר הוחלף באחריות.

הרכב עובד קשה ונוסע 200 ק"מ ביום, הגיר הרובוטי לא מאכזב אותי ואני עדיין לא מצליח להבין למה אנשים כל כך סולדים ממנו, יכול להיות כי אני נוסע רק בין עירוני.

הקלאץ' עוד לא מראה סימני עייפות אך אני כבר מתכונן נפשית להחלפה.

סה"כ הרכב מאוד נוח ונעים לנסיעות, מאוד חסכוני ואני מקבל צריכה של 1:22.

מקווה שהרכב ימשיך בקו האמינות הזה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם (נערך)

יוצא לי לנהוג על אחת כזו בעבודה וגם על C3 פיקאסו, הקטע המעצבן בגיר זה שהוא נוטה למשוך את ההילוך השני או להעביר אותו מוקדם מדיי בתנועה עירונית מה שיוצר טלטול מעצבן, אני אישית רוב הזמן מעביר אותו דרך השליטה הידנית. בבין עירוני הרבה פחות מורגש.

מושבים מאוד נוחים והרכב מאוד נוח, גם על במפרים , התא במרכז בגרסת הדיזל מאוד שימושי (התפלאתי לראות את הידית הרגילה בגרסת הבנזין).

רק הגיר גורם לה להרגיש כבדה בעיר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

הקלאצ' אני מאמין שיכול לשרוד הרבה מעבר ל130 אני עם הפונטו גרנדה הרובוטית יד 4 יוצאת ליסינג, היום על 199.3K ועדיין הקלאצ' המקורי, ורק שבוע שעבר הוא התחיל להחליק

עזוב שטויות נו, רובוטי חד-מצמדי זה זב'לה בעיר ובפקקים, עליות בכלל .. פשוט לא נוח.

אני לא יודע אם יש לך HILL HOLD בC4 אבל בלי זה זה אפילו עוד יותר לא נוח, ההילוכים הראשונים חובטים וזה מציק אחרי כמה זמן, לא מתרגלים לזה פשוט, לטעמי- או ידני או אוטומט PROPPER.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

לגמריי..

בכלל זה נראה כאילו יבואנים בכח נמנעים מלהביא מנועי טורבו עם גיר ידני.

ראה דוגמא C4, פיג'ו 208, אפילו האיביזה שנמכרה בבודדות עם המנוע 1 ליטר ואז הפסיקו ומכרו רק DSGים..

רק אני חושב שרכב קטן סטנדרטי, מנוע טורבו וגיר ידני, עם אבזור שלא מעליב, במחיר הגיוני, זה משהו שהשוק מאוד צמא לו ?

פורסם

לפי דעתי דיזל אך ורק ידני, אבל משום מה היבואנים מביאים ידניות רק לדיזל מסחרי.

אם אני לא טועה ה208 דיזל כן מגיעה ידנית.

פורסם

יש קצת C4 דיזל ידניות מלפני המתיחת פנים האחרונה שהגיעו לארץ.

עכשיו בהיצע יש את הקקטוס עם מנועי טורבו וטורבו דיזל ואת ה208 דיזל ידנית.

גם הקליאו הידנית דיי מאובזרת.

פורסם

כשקניתי את הc4 הייתה רק קקטוס בנזין 1200, וה208 רק בנזין בהיצע.

ובנוגע לקליאו לא ידעתי שיש דיזל.

פורסם (נערך)

כן אבל כרגיל, אם את האקסס הבנזין ידנית, מוכרים במבצעים ב67 אלף, קשה להצדיק לשלם מחירון 95 אלף או קצת פחות לדגם הדיזל הידני.. עם כל הרצון הטוב - בתור יד 2 הרכב לדעתי יהיה בין המבוקשים.

הקקטוס טורבו, (רק לדעתי הושקה בשקט מדי?) היא אכן הייתה יכולה להיות חלופה מעניינת, אבל יש בה כל כך הרבה "NO NO" ,חרכי ירי במקום חלונות אחוריים, מד סל"ד, מיזוג לצד נוסע, מושבים אחוריים \ ספות של שנות ה80 ,מוזרים משהו, שלשוק שלנו, לנהג הנורמטיבי ולא סיטרואן פריק, זה פשוט התפשרות יתר, לטעמי לפחות.

להביא את ה208 טורבו ידני זה פשוט נראה כל כך הגיוני להביא, אני לא אתפלא אם הם יודיעו בקרוב שהיא מצטרפת לחגיגה, זה פשוט מתבקש... (אמרתי אותו דבר על הקקטוס כשהגיע, ואכן גרסאת הטורבו לא איחרה לבוא, נקווה שגם הפעם זה יעבוד)

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

המחיר של הדיזל הידני המאובזר קרוב מאוד למחיר של הבנזין האוטומטי.

האקסס ממש ערומה באופן מעצבן, הייתי מתייחס אם כבר למחיר של האקטיב הידנית כסמן. אין לה ממש מתחרות בשוק , הרכב הכי דומה אליה זו הריו 1.4 דיזל , אבל עולה 126 אלף , וזה כבר מחיר שקשה להצדיק.

פורסם

ערומה באופן מעצבן ? מבחינתי זה רק דגם אחד - סקודה פאביה.

החוסר איבזור של הגרסאת הפאביה הידנית זה פשוט יריקה בפרצוף של כל רוכש פוטנציאלי שרוצה להימנע מסאגות ה DSG.

ז-ה אפרופו "ערומה באופן מעצבן".

אני מאמין שהריו דיזל מתומחרת מראש עבור נהגי המוניות

פורסם

בפעם האחרונה שאני עושה חטיפה לשרשור הזה, אם אתה משווה בין הפאביה ל208 אקסס,

לפאביה יש מנוע נורמלי ומראות עם כוונון אוטומטי לעומת כוונון ידני בפיג'ו! (לא זוכר מתי ראיתי בפעם האחרונה ברכב מודרני, אפילו בדאצ'יה לא ראיתי כזה) וב208 אקסס לעומת זאת יש מחשב דרך ומולטימדיה מקורית.

זהו, שתיהן דיי ערומות.

פורסם

ביקורת סיכום ל 35K ק"מ לפיקאסו דיזל צריכה להיות "נכנסתי רק 25 פעמים לתחנת דלק!!!"

1200 ק"מ למיכל הם לא מספרים מופרכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...