Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבקתי לפני כמה ימים לחבר משפחה מחזיק טלפון עם דבק 3M.

אני צריך להוריד אותו ואשמח מה הדרך הטובה ביותר להוריד את זה.

זה מודבק על הדשבורד, יונדאי i20 שנתון 2010 לדעתי.

תודה מראש :-)

פורסם

הדרך הכי יעילה זה אקדח חום [בלאוור] אך במקרה שלך יש חשש שזה יגרום לנזק בדשבורד..

הייתי מנסה עם אלכוהול בריכוז גבוה [90+ אחוז]

Seat Ibiza FR

פורסם

במידה ואתה מדבר על שאריות דבק על הדש אתה יכול לנסות להסיר עם APC(חומר ניקוי כללי) בדילול של 1:4-1:3

פשוט תספוג מטלית בAPC ותשאיר אותה לכמה דקות ואז תנסה לנגב את שאריות הדבק

פורסם

אני מבואס בעצמי מהדבר הזה, הלכתי לזגג ליד העבודה שלי ותאמין לי שזגגים יודעים דברים או שניים והוא אמר לי שהדבק הדו צדדי החר* שנשאר לי מהניקלים , 3M שהתייבש מאוד אחרי הרבה שנים בלתי אפשרי להוריד ובאמת שום דבר לא הצלחתי להוריד.

אני כנראה אצפה אותו מתישהו עם מדבקה.

היתרון של הדבק הזה הוא שבהדבקה נכונה איתו החלקים מחזיקים המון זמן אבל השאריות שהוא משאיר קשות מאוד להורדה.

פורסם

תמיד חשבתי שעדיף את ה-3M על פני הוואקום שלא תמיד מחזיק.

המתקן עדיין בדשבורד, לא נגעתי בכלום...לא רציתי לעשות נזק.

מאמין אחרי שאוריד אז ישארו שאריות דבק שצריך לנקות.

אבל איך להוריד את המתקן עצמו? זה הרי לא סתם לתלוש.

בטח יש איזו שיטה להוריד את זה :|

פורסם

תשמע, לפי מה שאני יודע זה לא דבק דו צדדי הכי חזק שקיים.

עובדה שהמון פעמים זה נופל ולא מחזיק.

סימנים כל דוצ ישאיר לך.

היום הורדתי סנפיר כריש תוך שניה שהוא היה דבוק עם 3M פעם שנייה.

לא כל הדבקים שלהם הם ממש חזקים.

בינתיים אני בטראומה משתי דבקים שהם באמת סוסי עבודה, האדום העבה והשחור. פשוט מטורף.

פורסם (נערך)

משכתי את זה וזה יצא כי זה היה דבוק על דבק ישן, כנראה פחות נדבק אבל עוד פעם, הדבק לא הכי חזק בעולם.

יש ל3M דבקים מטורפים ואני בטוח שהם לא משתמשים בו בתושבות לפלאפון.

בזמנו הדבקתי משהו לרכב לפני כמה שנים עם דוצ שלהם בצבע שחור, נדבקו לי האצבעות, איך שהחלק נגע במשטח הרכב היה בלתי אפשרי להוציא את זה בחזרה.

לצערנו הדבק הזה הוא זבל גדול כשרוצים להוריד חלק , למרות המלצות כאן של אנשים על איך להוריד זה קשה מאוד במיוחד אם הדבק נדבק לאורך שנים והתייבש.

נשמע קצת קיצוני או מוגזם אבל לא הייתי מתנגד לקפוץ לפחח או לזגג שיציע לך מה לעשות וכמובן תשתף אותנו בהצעות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

בשום פנים ואופן לא למשוך!!!

תקח חוט דנטלי או חוט דייג. ותעביר אותו בין הדש בורד לבין התושבת לפלאפון. תעשה את זה בתנועות ניסור איטיות, אתה לא ממהר לשום מקום.

רצוי לסכך עם APC.

פורסם

תלוי בסוג ה3M הנפוצים העיקריים זה כמו ספוג שחור/לבן/אפור או שקוף.

אם מדובר בשקוף או אפור אכן מדובר ב2 במבין החזקים(האפור אמור להחזיק משו כמו 2 וחצי קילו לסמ"ר, הדבקתי ממיר מקליט מתחת לשולחן שיש עם 4 ריבועים של סמ"ר מחזיק כבר חצי שנה וכניראה אני אצתרך להוריד את הממיר עם שפכטל יזמל או משו אחר:shock:)

• תוכן חדש...