Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמני הגעת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אתה אמיץ, שלושה ומשהו חודשים בלי רכב.. ואני משתגע שאני בלי רכב מפסח א'.

לא יודע מה הייתי עושה שלושה חודשים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

התפתחות בטלנובלה:

היום בבוקר התקשרתי לשירות לקוחות של צמפיון ודרשתי לדבר עם משהו בכיר כדי לברר איפה האוטו שלי, בתגובה לזה הפקידה עשתה שיחת ועידה עם הנציג "הגאון" מיום שישי...

אחרי שהתחלתי להסביר לשניהם שרכב לא יכול לעמוד חודשים וגם לא חודש על אוניה בנמל ושהם חייבים לספק לי את הרכב עד 20 לחודש (3 ימי עבודה + 14 יום מהתשלום הסופי), הנציג אמר בתגובה שזה לא אמור לעניין אותי איך והוא לא מבין למה אני מתרגש מכול העניין, אבל הם יספקו את הרכב עד 14 ימי עסקים מיום התשלום (זה יוצא 23 לחודש).

אחרי שעתיים הוא התקשר אלי והתחיל להמציא תירוצים שהרכב נפרק כבר אתמול מהאוניה והמערכות שלו לא מעודכנות... אמרתי לו בתגובה שפעם הבאה שהוא בודק משהו במחשב שיבדוק טוב טוב ולא יספר לי תירוצים מטומטמים.

אנשים כאלה מצליחים להרוס שם של מותג תוך כמה שבועות...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
שמע אתה אמיץ, שלושה ומשהו חודשים בלי רכב.. ואני משתגע שאני בלי רכב מפסח א'.

לא יודע מה הייתי עושה שלושה חודשים

אני גם לא יודע מה הוא עושה.. אולי שיספר לנו:lol:

מכרתי את הרכב 4 ימים לפני פסח והחדש עדין לא הגיע ואני משתגע בלי רכב.

פורסם

זה לא מסובך: קודם לקנות ואחר כך למכור.תופס חניה אומנם, אבל עדיין יותר נוח.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לא רק תופס חניה גם תופס עו"ש, לא לכולם יש את האופציה לקנות רכב חדש בלי הכסף ששווה הישן.

יום אחד אולי אהיה "שם"..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני קורא את התגובות של כולם ולא מבין עדיין למה אנשים בארצנו קונים רכב חדש?

גם אני יכול לקנות רכב חדש בלי הלוואה בסכומים יפה, אבל למה לקנות רכב ב150 אלף שח שאחרי ארבע שנים שווה 80-90 אלף?

והכי מצחיק שהאנשים האלה בוכים על יוקר המחייה ועל זה שהם לא יכולים לקנות דירה והחיים בישראל קשים...

Golf 1.6 DSG 2009

• ספונסר פורום
פורסם

מעדכן שהרכב נמסר לנו אתמול כמתוכנן, קיבלנו טיפול ראשון במתנה, ובהמשך לשירשור שהיה כאן לפני כמה ימים, הרכב הגיע עם 10 ק"מ על השעון

פורסם

גם אני יכול לקנות רכב חדש בלי הלוואה בסכומים יפה, אבל למה לקנות רכב ב150 אלף שח שאחרי ארבע שנים שווה 80-90 אלף?

והכי מצחיק שהאנשים האלה בוכים על יוקר המחייה ועל זה שהם לא יכולים לקנות דירה והחיים בישראל קשים...

אז אולי הם לא בוכים?

ולמה קונים? כי רוצים ויכולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מבין מה אנשים אוכלים סטייקים ב 150 שקל שממילא יוצאים אחרי יום בצורת ח%א.

והכי מצחיק שהאנשים האלה בוכים על יוקר המחיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...