Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט ולא מצליח לבחור..

שני הרכבים הם:

מאזדה 2 Pure White- רמת הגימור הכי גבוה.

לבין

סקודה פאביה ברמת גימור הכי גבוהה ואני מוסיף גג פנורמי.

מבחינת מחיר כמעט אותו הדבר מה שלי חשוב זה מיוחדות בכביש, איבזור גבוהה, שמירת ערך.

שניהם 110 כוח סוס המאזדה אוטמוספרי

הוסקוקה 1.2 טורבו.

מצרף דף השוואה בין שניהם ואשמח לחוות דעת ועזרה.

http://m.auto.co.il/#/compare-result...6-124x83m3.jpg

אני מאוד משוחד על המאזדה בגלל הריפודי עור. מישהו יודע אם יש אפשרות להוסיף לסקודה ריפודי עור?

פורסם

ברשותי הסקודה במשך כשנה. אחלה אוטו. ברור שאפשר להוסיף ריפודי עור, אבל זה לא יגיע מהיצרן אלא מרפד או חברות ריפוד מתחרות.

למה לך ללכת על המאזדה? רק בשביל ריפודי העור?

פורסם

מבחינת איכות הההרגשה הסלון של המזדה עדיף בהרבה.

ולכן אם אתה רוצה משהו מיוחד המזדה מנצחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי תעשה נסיעת מבחן בין שני הרכבים. מדובר בשתי סופר מיניות טובות, אבל יחידת ההינע שונה שכן מדובר במנוע אטמוספרי לעומת טורבו. המאזדה WHITE PURE כפי שנכתב, היא מאוד יחודית ותתן ערך מוסף אם מבחינת ההינע זה ירגיש לך טוב (המאזדות זריזות על אף המחסור בטורבו).

פורסם

הבעיה שבמחיר של מאזדה יש מכוניות עדיפות כמו לאון, C4 ואחרות. רוצה סופרמני? גם כאן פאביה או נניח 208 מציעות יותר (פרט לריפודי עור כמובן).

פורסם
אם אתה רוצה משהו מיוחד המזדה מנצחת.

מאזדה 2 מיוחדת?! איפה בדיוק?!

לפותח השרשור, הרכבים האלה לא נכנסים לקטגוריה של רכב "מיוחד",

שני הרכבים טובים מאוד המאזדה קצת יותר מיושנת לטעמי אבל עדיין רכב טוב.

פורסם
מאזדה 2 מיוחדת?! איפה בדיוק?!

לפותח השרשור, הרכבים האלה לא נכנסים לקטגוריה של רכב "מיוחד",

שני הרכבים טובים מאוד המאזדה קצת יותר מיושנת לטעמי אבל עדיין רכב טוב.

איזה עוד סופר מיני מציעה סלון כזה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין אף סופרמיני עם עור, או גימור שכזה לדשבורד. אבל בשביל למשש תחת של פרה צבוע בלבן, לא צריך לשלם כל כך הרבה כסף. קנה איזה רכב שתרצה, חפש רפד טוב ויש כאלה, ותצפה לך את הרכב מבפנים ומבחוץ במה שתרצה.

שלא יובן לא נכון, אני מבין מי שרוצה את הגימור הזה, ומי שרוצה מקורי, אבל זה ממש לא שווה את הכסף. במיוחד שהמכונית עצמה היא רק "בסדר" ויש מתחרות טובות בהרבה.

פורסם

לגבי המזדה עצמה אני מסכים,אני למשל הייתי חוסך כסף וקונה 208 למשל,אבל מי שרוצה מיוחד ימצא במזדה 2 את היחוד ולא בפאביה.

פורסם

שאלה לפותח השרשור.

יצא לך להתיישב ברכב עם מושבי עור שעמד בשמש הישראלית בקיץ כמה שעות? לא כיף גדול.

לא מבין את ההתלהבות פה ממושבי עור. בכל השנים שחייתי באנגליה לא רכשתי רכב אחד ללא מושבי עור, אבל פה אני בורח מזה כמו מאש.

פורסם

במקרה ישבתי היום במאזדה 2 עם מושבי עור ואני חייב להודות שהרמת גימור מרשימה וקשה לי להאמין שיש אומן ריפוד בארץ שיגיע לתוצאה הזאת

• תוכן חדש...