Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קיה סיד סטיישן


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, תודה רבה על העזרה בפוסטים האחרונים.

תזכורת, מחפש סטיישן, ~100K ש"ח להחזיק לכמה שנים (לפחות 7) כשהדגש על אמינות (מינימום הוצאות על תחזוקה ב7 השנים האלו) ובטיחות.

תחושת כביש, ביוצעים וכו' לא בלקסיקון (אשתי תנהג :lol: ).

 

נראה שהרכב שהמומלץ כי עונה על הדרישות הוא הקיה סיד סטיישן, כאשר מועדף על פני הI30CW בגלל שנמכר ב0 ק"מ ב105K ש"ח (לעומת היונדאי שעולה עו 10K ב-0ק"מ).

 

רציתי לשמוע מה יש ליבואן להציע, אולי יכול להתקרב למחיר (מה גם שמספק 7 שנות אחריות לעומת 3 שנים בקניה מ-0 ק"מ) אבל אפילו אין לו רכב כזה לתצוגה בצפון/חיפה/סביבה. הוא הסביר לי שזה רכב שנמכר בעיקר לליסינג ולא משתלם להם להחזיק בסניפים פה, יש להם סה"כ איזה 12 מכוניות בתצוגה ולא כדאי להם לבזבז עליו מקום.

 

המשפט הזה קצת גורם לי לדאוג לגבי ההחלטה. אם אני במיעוט בקנייה פה והרוב שנמצא במקום שלי לא עושה את זה - אולי אני טועה?

 

ומה ההשלכות העתידיות שהרכב מציף את הליסיניג כיום ונדיר כפרטי?

פורסם

מוזר - בתחילת 2014 שקלתי לקחת רכב זה בליסינג ובאתי לסניף תלפיות בירושלים לבקש נסיעת מבחן.

עשו לי פרצוף חמוץ ולא נתנו "כי זה ליסינג"

אז איך הם רוצים למכור ?

פורסם

לא יודע אם הסיבה שאין להם מקום באולם התצוגה נכונה או לא, או מה הסיבה שכאילו לא רוצים למכור לך סיד סטיישן, אבל במחיר הזה יש חלופות נוספות ולדעתי טובות יותר כמו אסטרה החדשה, פוקוס עם מנוע 1.5 ליטר חדש או פיג'ו 308. כולן מוצעות בתצורת סטיישן ומציעות יותר.

פורסם

ואף לא אחת מהן במחיר שבחור נקב בו.

הסיד תהיה בחירה מעולה, במיוחד אם תחזיק ברכב שבע שנים, כי אז לא משנה מה תרכוש הוא לא יהיה שווה הרבה.

פורסם

לאשתי יש למעלה משנה את הרכב המדובר. לי יש קיה סראטו בן 7 שנים. שתיהן מפגינות אמינות מוחלטת.

הסיד החדשה מוצלחת מאוד, נוחה ומרווחת. לא חסכו באבזור.

הדבר היחיד שלי קצת מפריע, הוא שהגג טיפה נמוך. אני מטר שמונים ולפעמים הגג מפריע לראות, בעיקר שיש רמזור קרוב וגבוה.

לגבי סחירות עתידית, לא חושב שזה אמור להפריע לך אם תחזיק את הרכב 7 שנים. חברות הליסינג נפטרות מהם אחרי 3 שנים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
ואף לא אחת מהן במחיר שבחור נקב בו.

הסיד תהיה בחירה מעולה, במיוחד אם תחזיק ברכב שבע שנים, כי אז לא משנה מה תרכוש הוא לא יהיה שווה הרבה.

זה נכון אבל לפי הקצב שקיה צוברת מוניטין והצלחות בשנים האחרונות אז כנראה שעוד 7 שנים רכב שלהם יהיה שווה יותר מרוב האחרים.

×
×
  • תוכן חדש...