Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני/סופר מיני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב לנסיעות בין עירוניות בעיקר על בסיס יומימי. צריך שיהיה מעט חזק כי הדרך היא הררית ולא בא לי להזדחל ב50-60 קמש. דגם אוטומטי בלבד.

לכן, בסגמנט המיני אני מכוון לגרסות החזקות, 1.2 ליטר. בסגמנט של הסופר הן מגיעות עם מספיק כוח.

חשבתי על הדגמים הבאים: i10 מודל 2014 והלאה (לא מתחבר בכלל לעיצוב הקודם),פיקנטו,איביזה ופאביה גם הקליאו החדשה מאוד מצאה חן בעיני אבל אני לא חושב שהיא בתקציב.

אני נוטה לכיוון האיביזה והפאביה כי הרכב שאני נוהג בו הוא סקודה יטי (tsi 1.2 105) ואני מאוד אוהב את השילוב של המנוע והגיר.

לגבי האיביזה, שמעתי שהביטוח שלה יקר כי היא גניבה. האם נכון הדבר?

אודה לעזרתכם

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

אני לא ממש סגור על עניין הביטוח באיביזה , שמע מצד אחד אני חושב שכל האופציות שנתת באמת רכבים מצויינים אבל אני חושב שיותר נכון בשבילך יהיה להסגר על 2 סוגי מכוניות ולהתחיל לעבוד איתם, לעשות נסיעות מבחן לשאול אנשים שיש להם את הרכבים שאתה רוצה ולברר איתם, הבאת רשימה של 4-5 סוגי מכוניות ואני אישית לפחות כאשר אני מתמקד במעט דברים הרבה יותר קל לי לעשות השוואה נכונה, בנוגע להתייעצות שלך לדעתי יהיה לך יותר נכון לרכוש רכב חדש 2016, אתה תוסיף עוד 10 גג ותקבל רכב חדש, בטיחותי הרבה יותר וגם במכירה של הרכב( בסוף אתה תמכור כנראה ) אתה תקבל הרבה יותר.

אני מכל הדגמים שציינת הייתי הולך יותר לכיוון הI10 או הפיקנטו, 2 רכבי המיני לדעתי הטובים ביותר שיש בשוק,

לא סתם הפיקנטו נבחר כמיני הנמכר ביותר אני תמיד אומר שבסוף רוב האנשים יודעים מה הם קונים.

בנוסף אל תשכח את עניין האחריות, במידה ואתה לבסוף הולך על הפיקנטו אתה מקבל על המקום 7 שנות אחריות ( זה שווה לך הרבה כסף )

בכל מקרה תלך תעשה נסיעת מבחן על הרכבים שאתה יותר מעוניין בהם

שיהיה לך בהצלחה ברכישה

פורסם

אתה נוהג כיום ברכב מסגמנט אחר לגמרי ממיני, ועם מנוע מוגדש. לא תקבל כמובן משהו קרוב לזה אפילו בקצת אם תקנה קיה פיקנטו ובטח שלא תחווה את אותה נסיעה בדרכים הרריות. לדעתי, חפש איביזה או פאביה מוגדשות, כמובן תוך בדיקת נושא הגיר וכו.

פורסם

shimos, שקלתי לקנות רכב חדש אבל בעוד חצי שנה אני אהיה סטודנט עם הכנסה זעומה. אני רוצה לחסוך ברכישה וגם בקנייה של רכב חדש אני סופג את רוב ירידת המחיר, אף על פי שהרכב יהיה אצלי הרבה שנים.

בנוגע לרכבים, אני מתלבט אם ללכת על הגרסאות החזקות של I10 או פיקנטו (שנתונים 2013-2014 נכנסים בתקציב) או לרדת בשנתון וללכת על מכונית יותר חזקה ומרווחת כמו האיביזה או הפאביה. לרכב שבעיקר יסע בבינעירוני וגם נסיעות לצפון/דרום לטיולים אחת לכמה זמן, עדיף לקחת סופר מיני?

פורסם

היו ריקולים לתיבת הילוכים משנת 2013 אם אני זוכר נכון,

באופן כללי הDSG חשוב לראות היא מרגישה בנסיעת מבחן - לשים לב לרעידות בהילוכים נמוכים מכות בשילוב הילוכים וכו'.

רכב עם DSG שננהג באופן לא זהיר מחזיר את חיי המצמדים מהר - אצלי ברכב ליסינג קיבלתי אותו עם 36 אלף קילומטר הרכב לא נראה שעבר חיים קלים.

הרגשתי שהוא היה רועד מאוד בהילוכים נמוכים ולא משלב הילוך בזמן ביציאה מהמקום ובוצע שיפוץ ב40K - וזה רכב מודל 2014 שכבר אמור להיות אחרי כל הבעיות.

הייתי מריץ בדיקה במוסך מורשה\מוסך רון לתיבת הילוכים ספציפית לפני הרכישה

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עוד שאלה קטנה, אני הולך גם לבדוק רכבי 0 קמ. בתקציב שלי, אפשר להכניס את הספארק החדשה. האם זה עדיף על פני האיביזה?

אני בהתלבטות ענקית לגבי זה. מצד אחד רכב חדש עם אחריות, אבל מהצד השני האיביזה רכב גדול יותר וחזק יותר.

פורסם
אני לא ממש סגור על עניין הביטוח באיביזה , שמע מצד אחד אני חושב שכל האופציות שנתת באמת רכבים מצויינים אבל אני חושב שיותר נכון בשבילך יהיה להסגר על 2 סוגי מכוניות ולהתחיל לעבוד איתם, לעשות נסיעות מבחן לשאול אנשים שיש להם את הרכבים שאתה רוצה ולברר איתם, הבאת רשימה של 4-5 סוגי מכוניות ואני אישית לפחות כאשר אני מתמקד במעט דברים הרבה יותר קל לי לעשות השוואה נכונה, בנוגע להתייעצות שלך לדעתי יהיה לך יותר נכון לרכוש רכב חדש 2016, אתה תוסיף עוד 10 גג ותקבל רכב חדש, בטיחותי הרבה יותר וגם במכירה של הרכב( בסוף אתה תמכור כנראה ) אתה תקבל הרבה יותר.

אני מכל הדגמים שציינת הייתי הולך יותר לכיוון הI10 או הפיקנטו, 2 רכבי המיני לדעתי הטובים ביותר שיש בשוק,

לא סתם הפיקנטו נבחר כמיני הנמכר ביותר אני תמיד אומר שבסוף רוב האנשים יודעים מה הם קונים.

בנוסף אל תשכח את עניין האחריות, במידה ואתה לבסוף הולך על הפיקנטו אתה מקבל על המקום 7 שנות אחריות ( זה שווה לך הרבה כסף )

בכל מקרה תלך תעשה נסיעת מבחן על הרכבים שאתה יותר מעוניין בהם

שיהיה לך בהצלחה ברכישה

זה מזכיר את הפתגם שאם עשרה אומרים שאתה שיכור אז לך לישון. יש בזה משהו. זה שהפיקנטו כבר כמה שנים הרכב הכי נמכר בארץ זה לא במקרה ודווקא במקרה כזה להיות חלק מהעדר זה יתרון. לך על הפיקנטו, יש יותר מדי פלוסים בשביל שתקח משהו אחר

פורסם

פיקנטו לא מתאימה לי, רכב קטן ודי חלש. היחידה שאני מוכן לשקול בסגמנט הזה, זו הספארק החדשה.

האיביזה כבר לא רלוונטית לצערי ואין לי הרבה אופציות. פאביה יקרה יותר, שאר האביזות הן AM5 דלות האבזור והאיכות, בדקתי גם פולו אבל רובן זה 1.4 עם 85 כ"ס. ביקצור הלכתי לאיבוד.

אני צריך רכב עד 60,000 יכול לחרוג גם ב5. מחפש רכב חזק,חסכוני ועדיפות לסופר מיני. אין לי בעיה גם עם 4 דלתות. תנו לי הצעות טובות בבקשה

פורסם

האם שקלת את ה208? בתקציב שלך תוכל לקנות את הגרסה ללא הטורבו, 1600 סמ"ק שנת 2012-2013

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם
מחפש רכב לנסיעות בין עירוניות בעיקר על בסיס יומימי. צריך שיהיה מעט חזק כי הדרך היא הררית ולא בא לי להזדחל ב50-60 קמש. דגם אוטומטי בלבד.

לכן, בסגמנט המיני אני מכוון לגרסות החזקות, 1.2 ליטר. בסגמנט של הסופר הן מגיעות עם מספיק כוח.

חשבתי על הדגמים הבאים: i10 מודל 2014 והלאה (לא מתחבר בכלל לעיצוב הקודם),פיקנטו,איביזה ופאביה גם הקליאו החדשה מאוד מצאה חן בעיני אבל אני לא חושב שהיא בתקציב.

אני נוטה לכיוון האיביזה והפאביה כי הרכב שאני נוהג בו הוא סקודה יטי (tsi 1.2 105) ואני מאוד אוהב את השילוב של המנוע והגיר.

לגבי האיביזה, שמעתי שהביטוח שלה יקר כי היא גניבה. האם נכון הדבר?

אודה לעזרתכם

התרומה הקטנה שלי לדיון. יש לי פיקאנטו 1.2 כבר שנה ואני חורש איתה כולל הרים ועמקים והיא מתפקדת נפלא אז V על סעיף דרכים הרריות בקשר לפיקנטו יש לך

• תוכן חדש...