Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנאים של מבצע "חבר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחד מהילדים שלי נכנס לקבע למשך 3 חודשים וקיבל כרטיס אשראי של חבר. אני שוקל לנצל את ההזדמנות ולקנות רכב חדש. הבעיה: במבצעים שרצים ב-3 חודשים הקרובים לא בטוח שיהיה מה שיתאים לי (אני בררן). השאלה היא, מה קורה בעוד שנה? הבן אדם כבר לא בקבע, אבל עדיין מחזיק כרטיס אשראי של חבר (בתוקף ל-3 שנים). האם הוא עדיין יוכל להנות ממבצעי רכב לחבר?

(אם יש הבדל בין יבואנים, אז אני מדבר על הונדה)

עריכה אחרונה על ידי mobzy
פורסם

למיטב הבנתי החברות במועדון חבר אינה מוגבלת. אם יש לך כרטיס אשראי (השחור) של חבר אז כל עוד לא תבטל אותו ותשלם חברי מועדון שיורדים בכרטיס אז תוכל לנצל את המבצעים. לדעתי גם חידוש הכרטיס יהיה אוטומטי.

פורסם

הכרטיס נשאר אבל לא כחבר אלא רגיל, החבר של קבע והחבר טעמים לא בר הטענה חודש אחרי השחרור. ותקף שנה אחרי.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הכרטיס נשאר אבל לא כחבר אלא רגיל, החבר של קבע והחבר טעמים לא בר הטענה חודש אחרי השחרור. ותקף שנה אחרי.

כן, גם אני שמעתי על כך. השאלה היא בעצם, האם עם כ. אשראי שהפך "רגיל" אבל עדיין מוטבע עליו לוגו של חבר - עדיין ניתן להינות מהנחות של חבר ברכישת רכב חדש? האם היבואן מוודא את החברות או שפשוט מסתפק בהצגת הכרטיס? היה למישהו נסיון?

פורסם

היבואן מוודא את החברות כי יש לזה משמעות כלכלית ליבואן (היבואן *משלם* לחבר סכום מסויים על כל רכב שנמכר במבצע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה? מאיפה הבאת את זה שחבר מקבלים תשלום עבור כל רכב שנמכר?

פשוט וקל, זה כוח קנייה עוצמתי מאוגד, חבר לא מקבלים גרוש עבור זה מיבואני הרכב, לפחות לא באופן ישיר.

מי שכן כביכול מקבל טובות כאלו ואחרות, ואני אומר כביכול רק כי לא בא לי שיגידו שאני קובע עובדה פלילית.. זה בכירי חבר.

פורסם

הכרטיס נשאר ככרטיס חבר לכל דבר כולל כל ההנחות שקיימות לחבר בכרטיס אשראי כל עוד לא ביטלת את הכרטיס בנוסף אין בעיה להנות מהנחת חבר מנסיון עבר אצל שני יבואנים שונים ברכישת רכב כל עוד יש לך כרטיס חבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

m3forever

פורסם

לאחרונה יש החמרה בעניין.

גם אם היבואן יסכים לדלג על הווידוא, "חבר" עצמם עוברים על טופסי ההזמנה ומוודאים שמי שעתיד להירשם ברישיון הוא עמית ב - "חבר".

לא רק זה, אלא שלאחרונה הם גם לא מאשרים מצב של רישום של שני בעלים, שאחד עמית "חבר" והשני לא.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...