Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע גם תורי

אחרי מנוחה מהיום הקשה הזה (אך מהנה מאוד!), הרבה תודה ובאמת שאפו ענקי לאביה וניקו על הארגון המופתי.

הכל תקתק כמו שעון שיווצרי והיה נורא כיף ושווה.

אני קצת מאוכזב מעצמי, גם מהזמן שמדדו לי וגם מכמה זמן לקח לי להסתגל למסלול, הרגשתי ממש clueless במקצה הראשון וגם קצת בשני

המסלול הראה לי כמה האימון חשוב, וכמה הוא חסר לי אחרי למעלה משנה ללא אימון או נסיעת כביש רצינית, אבל מה לעשות, כשנולדים תאומים הכל זז הצידה להקפאה..

רק חבל על הצמיג.. פעם הבאה אחליף אותו לאיזה צמיג משומש בגרוש וחצי לפני המסלול..

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון רופני, מתי מועד ב' למי שלא הספיק ולא היה "חולה".

עלי פיקנטו מהקיבוץ אם כבר זו** אז שכולם יעלו עליה.

פורסם

רק חבל על הצמיג.. פעם הבאה אחליף אותו לאיזה צמיג משומש בגרוש וחצי לפני המסלול..

עם איזה רכב היית?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שכתבתי, אף רכב לא הפגין בעיות אמינות במסלול. לא היו חימומים ולא היו מיכלי עיבוי שעפים בנסיעה.

...חוץ מאיביזה שאיבדה הגה כח באמצע סאשן.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא היה אמור להיות השבוע?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עוד שאלה: כולם הגיעו עם לחץ אוויר לפי המלצות היצרן?

למי שכן, שלא יתלונן על אכילת צמיגים ושיגיע ליום הבא עם 6-7PSIG וצפונה מהלחץ הקר המומלץ על ידי היצרן, וכמובן עוד יותר אם הניפוח הוא כשהם חמים.

אגב, כמה עבודת הגה המסלול דרש?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

למי שכן, שלא יתלונן על אכילת צמיגים ושיגיע ליום הבא עם 6-7PSIG וצפונה מהלחץ הקר המומלץ על ידי היצרן, וכמובן עוד יותר אם הניפוח הוא כשהם חמים.

צודק,אני הגעתי עם המלצת יצרן ורק בדיעבד הבנתי למה צריך יותר.

Miata ND2

פורסם

פרנקוס המליץ על 2-3 PSI יותר, אני מילאתי 37 על חם (+2 קר->חם, +2 ההמלצה).

אפשר הרחבה על הנושא הזה, במה עוזר אקסטרה לחץ והאם זה לא מסוכן ?

פורסם
המסלול נראה מעולה!

אני אוהב מסלולים טכניים ו״להנדס״ ישורות; ולשמחתי ובניגוד לאיך שהוא היה נראה לי מהצד בזמן ההקמה, הוא בכלל לא צר מדי.

חבל שלא הזדמן לי, אבל ניחא. נשב לטחון אותו עם האביבי בהזדמנות.

מה זה "האביבי" ?
פורסם (נערך)

ערן אביבי, מאמן נהיגה מתקדמת. מן הסתם זכור כאן לרבים מהעבודה הרבה שלו באלטרנתיבי ובכוכב יאיר ז"ל. בשביל הדרכה על המסלול הזה הוא הכתובת בשבילי.

אפשר הרחבה על הנושא הזה, במה עוזר אקסטרה לחץ והאם זה לא מסוכן ?

יותר לחץ אוויר פירושו צמיג קשיח יותר שהמבנה שלו נשאר יציב יותר תחת כוחות הפניה. כאשר הצמיג קורס ו"נמרח" בפניות חריפות זה מתבטא באכילה מאוד מהירה של הדופן. כשהוא יציב השחיקה יותר אחידה.

אתה גם מקבל קשיחות פניה משופרת כלומר יותר ביצועים ופחות הגה, שבמסלול כל כך הדוק זה חשוב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...