Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התלבטתי בעבר פה בפורום לגבי רכב עם תקציב של 70,000 בעיקר בין הפריוס לפלואנס דיזל.

אני הולך לנסוע יחסית די הרבה בפקקים (כל יום הלוך חזור מצור יצחק לפ"ת) ולכן העדפתי את הפריוס אבל חושש קצת לקנות רכב בן 6 למרות שממה שהבנתי הפריוס מאוד אמין, בכל מקרה חושב להגדיל את התקציב לאזור ה-100,000 (עם הלוואה) ולהתקדם בשנתון ומכיוון שכך אשמח לשמוע את דעתכם אולי לאופציות אחרות...

חשבתי על:

פריוס 2013

סיאט לאון 2015 (תא מטען לא הכי גדול אבל מרחב פנימי די טוב)

פלואנס דיזל 2014

קיה סיד סטיישן דיזל (ראיתי במוטודיל ב-115,000 אבל לא מצאתי יד שניה בפחות :|)

או אולי מגאן 2014-5 דיזל

נסועה צפויה כ-25-30,000 בשנה

2 כיסאות בטיחות ובוסטר מאחורה.

תודה לכולם וחג שמח!

פורסם

לדעתי תישאר עם האופציות של פריוס /אוריס סטיישן היברידית או לחלופין פלואנס /מגאן סטיישן או אם תמצא סיד סטיישן דיזל.

אפשר להוסיף אופציות כמו קיה סול דיזל או אם הונדה ג'אז חדשה (104) שמאוד מרווחת מאחור, רק לראות אם הכסאות נכנסים.

פורסם
למה רכב שאינו חדש, אם ניתן לרכוש קיה פורטה 2016, 0 ק"מ, בקצת מעל 100,000 ש"ח?...

כי קיה פורטה לא חסכונית בדלק...

לפי אתר אוטו ממוצע של 12 קמ לליטר.

פורסם (נערך)
לדעתי תישאר עם האופציות של פריוס /אוריס סטיישן היברידית או לחלופין פלואנס /מגאן סטיישן או אם תמצא סיד סטיישן דיזל.

אפשר להוסיף אופציות כמו קיה סול דיזל או אם הונדה ג'אז חדשה (104) שמאוד מרווחת מאחור, רק לראות אם הכסאות נכנסים.

אם יש לי דרכים פקוקות יחסית מה עדיף היברידי או דיזל? בכלל באופן כללי מה עדיף? מה עולה פחות לתחזק?

חוצמזה עוד בגזרת המה עדיף מגאן דיזל 2015 \ פלואנס 2014 \ פריוס 2013?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי waxd8
פורסם

בדרכים פקוקות ועירוניות (הרבה עצירות) היברידי עדיף כי הרכב פועל חלקית על חשמל ויש לו גיר רציף לעומת הרובוטי בכללי שלפעמים מתבלבל בהילוכים נמוכים.

מה עדיף? תלוי בך ומה אתה מעדיף.

מבחינת תחזוקה אין לי תשובה כי יש לי ניסיון רק עם ליסינג ואני לא ממש מכיר את הפריוס.

את המגאן סטיישן אני מכיר, היא דיי נוחה ומאובזרת , לצערי בלי מולטימדיה שהייתה לי בפלואנס אבל עם בקרת שיוט שלא הייתה(בכל מקרה עדיף לחפש רמת גימור גבוהה עד כמה שאפשר בלי להתפשר על הנתונים).

בטויוטה אתה יכול לעשות הארכת אחריות למערכת ההיברידית בתוספת תשלום (אפילו שהרכב משומש).

פורסם

אני מניח שהפלואנס נוחה יותר מאשר המגאן, אשמח אם תרחיב בעניין הנוחות (לפלונאס אני יודע שיש כסאות חצי עור וחצי בד, וזה רכב שנהגתי בו די הרבה יחסית, רכב נוח בגדול, האם המגאן באותה רמת נוחות ?)

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...