Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי

הקניה באילת, לא מכיר שם חנויות אבל לKSP יש מבחר טוב

המחשבים מיועדים לשימוש 5 שנים לפחות אז צריך שיהיו אמינים ועמידים בטיפה התעללות.

אחד לסטודנטית שצריכה משהו לכתוב עליו עבודות ולראות בקטנה סרטים בנסיעות, חשוב שיהיה קל אבל לא פיצפון

http://ksp.co.il/?uin=29426

משקל של 1.7 קילו מקסימום זה התנאי הקשיח היחיד, עם מערכת הפעלה, מסך לא פחות מ13 אינצ', כל השאר לא חשוב כל עוד יריץ וורד ופאוור

פוינט

מחיר מקסימום באילת 2200 ש"ח

השני מיועד לסרטים באיכות גבוהה בעיקר, שימושים כלליים עם אופציה למשחקים בקטנה

http://ksp.co.il/?uin=29426

כרטיס מסך חיצוני, HD מהיר יחסית. יהייה בעיקר מחובר לטלוויזיה (קבוע) אז חשוב HDMI והרבה USBים

מחיר מקסימום באילת 2500 ש"ח (כן אני יודע שזה עובר את המקסימום אבל לא מצאתי משהו במגבלה שמתקרב לזה אז אפשר לחרוג בקטנה)

תודה לעוזרים!!

עכשו הבנתי שיכולתי לתת כותרת יותר נורמאלית (עיפות יום ראשון)

איך אני משנה :(

(או למנהל - דרוש חוו"ד על לפטופ לסטודנט ולפטופ לשימוש כללי)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

^

אי אפשר.

מה שכן אפשר לעשות זה לרכוש מחשב אחד בבאג/באייבורי ואת השני בKSP.

Problem Solved.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אבדוק את זה. בגדול זה חבר שגר שם. אני לא רוצה לטרטר אותו אבל אני מניח שלתושבים לא עושים את הבעיות האלה

איך המחשבים עצמם?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שים לב ששמת את אותו הקישור פעמיים.

המחשב הספציפי הזה יענה לדרישות של 2 המחשבים

בנוגע לסרטים HD, אם המטרה היחידה של המחשב הזה תיהיה הרצת סרטים, זה כסף מיותר ומבוזבז. תקנה סטרימר אנדרואיד\ווינדוס ותחבר קבוע לטלויזיה, גם מיועד לזה וגם הרבה הרבה יותר זול וקיבלת מדיה סנטר.

• תוכן חדש...