Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HONDA CIVIC VTI

sahar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על CIVIC VTI

שנים 92-95

לפני שאני יתחיל לחפש מי מוכר אחת כזאת אני רוצה לדעת כמה פרטים,

איך האחיזה שלה על הכביש??

האם היא חסכונית בדלק??

מה המחיר שלה(מחירון)??

פרטי מנוע??

פורסם

אני לא יודע על האוטו הזה כמעט כלום, אני יתן למבינים ולאלה שיש להם את הרכב

להסביר לך, ד"א, יעזור עם תעשה חיפוש כי דיברו על האוטו הזה!

אבל דבר 1 אני יכול להגיד לך: שיהיה לך מאוד מאוד קשה, כמעט בלתי אפשרי

למצוא אחת, כי נמכרו בודדות בארץ ואלה שיש להם, לא כ"כ להוטים למכור.

אהה ואין לאוטו הזה מחירון בארץ!

יונתן

פורסם

למה דווקה VTI? סיויק רגילה לא מספיקה? אגב אם אתה מחפש ביצועים אז לפי מה שאני ראיתי בעבר פה בפורום (ונכתב רבות על הרכב הנ"ל) סיויק 1600 מהשנתון שכתבת תעשה לך את העבודה בצורה מעולה.

פורסם

את כמות הVTI המקוריות (אני מדגיש *מקוריות*) שעדיין נוסעות על הכביש אפשר לספור על יד 1. :?

(אני לא מכליל את אלה שעברו 12 תאונות שאסי ועדיין נוסעות..אם להכליל גם אותן,אז יהיה צריך 2 ידיים בשביל הספירה)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

איך האחיזה שלה על הכביש?? כמו סיוויק רגילה אבל עם מוט מיצב עליון....

האם היא חסכונית בדלק?? לא

מה המחיר שלה(מחירון)?? לארץ ייבאו את הVTI רק בשנים 94-95. המחירון של 94 הוא 36K או 34K אני לא זוכר במדוייק.

פרטי מנוע?? המנוע הוא 160 כ"ס (דגם מנוע:B16A2)

קו---------------------------------------

פורסם

שלום

כמו שאמרו לפני מאוד קשה למצוא אחת אים בכלל.לגבי הרכב מנוע 1.6 עים טכנולוגיית תיזמון השסתומים המישתנה של הונדה,הספק של 160 כס ומיאוץ למאה ב-7.3 ,אחיזת כביש טובה ובהחלט רייסרית רצינית ,אבל לא הכול נוצץ והיתנהגות הכביש לא כול כך מהנה ומתקשרת (וכאן אני מיסתמך על מיבחן דרך ממגזין אוטו שעימת את הVTI מול וולקאן 16V ) .הרכב די עמיד ואמין (יפני נו)ובהחלט לא חס על הנוזל האהוב ששמו בנזין,מבחינת מחירון ה-VTI כן מופיעה אצל מר לווי ה.... אבל המחירון לא משקף את מצבה בשוק.אני מאחל לך בהצלחה במציאת הרכב למרות שלפי דעתי האישית חבל על החיפושים

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

לפי מה שראיתי פה יהיה לי מאוד קשה למצוא VTI

אז אני חושב CIVIC ESI שנת (92-95)

מה תגידו עלייה היא החזקה אחריי ה ווי טי איי לא?

ותפרטו את התשובות כמו בווי טי איי

פורסם

לאי אס איי 125 כ"ס לעומת 160 של הוי טי איי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...