Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מחלות ידועות לרכב הנ"ל? מחירי החלפים במוסכי החברה נמוכים או גבוהים יחסית למשפחתיות המתחרות? מה לבדוק לפני הקנייה?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם (נערך)
האם יש מחלות ידועות לרכב הנ"ל? מחירי החלפים במוסכי החברה נמוכים או גבוהים יחסית למשפחתיות המתחרות? מה לבדוק לפני הקנייה?

לפני כמה חודשים חשבתי לקנות פוקוס מהדור הזה עם מנוע 2 ליטר ,עשיתי עליו בירורים מול מוסכניקים ומול בעל רכב כזה.

לטענת מוסכניקים חלק גדול מהחלקים לא זהה לפוקוס 1.6 והמחירים שלהם גבוהים , המוסכניק הקבוע שלי בכלל לא רצה לדבר איתי על הרכב ואמר שלא אכנס להרפתקאות(הוא היה האחרון שהתייעצתי איתו אז לא ביקשתי שיפרט מעבר)

דיברתי גם עם בעל רכב כזה, הצריכת דלק גבוה .לטענתו בשיוט בין עירוני הוא מגיע ל1-10! לא זוכר כמה הוא אמר שהצריכה בעיר.

תראה, הרכב מפנק, עם רדיו סוני, 6 או 8 רמקולים, סאנרוף וכו', וזה מה שמפתה את רוב המתעניינים, מצד שני הסחירות על הפנים, ואני עדיין רואה בלוחות יד 2 מודעות של כאלו שהציעו את הפוקוס 2.0 שלהם שנה בלי הגזמה, תוסיף לזה צריכת דלק ומחירי חלפים גבוהים, תקבל סיכום שלדעתי שווה הרבה הרבה פחות מ1.6 עם רמת אבזור טרנדX שמאובזרת 99% מהאבזור.

אם כבר לא היה איכפת לי מאזחקה והיה לי תקציב רכישה מוגבל הייתה הולך על מודניאו 08 ומעלה, היא מפנקת הרבה יותר מכל פוקוס שיוצרה.

עריכה אחרונה על ידי טווינגואי
פורסם

הרכב בסה"כ אמין מאוד החלפים המקוריים שלו זמינים כמעט בכל חנויות החלפים ובמחיר יחסית מאוד זול, זה המנוע של המאזדה 3

הוא מגיע לצריכה של בסביבות 1/8:9 בעיר בבין עירוני מגיע לצריכה של 1/12:13 .תבדוק לפני שאתה קונה את הלוח שעונים שההלחמות שלו נוטות להתפורר משאבת דלק ומערכת מיזוג שמקררת טוב.

תדאג לאחר הקנייה להחליף שמן גיר+שמן ברקס ונוזל קירור אם לא הוחלפו ולבצע טיפול ליישור קו.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...